IMG_0036.JPG

Doelstelling

 

Professionele kinderopvang

Waarbij uw kind begeleid en verzorgd wordt door ons team, dat uitsluitend bestaat uit gediplomeerde leid(st)ers.

Op de leeftijd gerichte opvang

Elke leeftijd vraagt zijn specifieke aandacht en zorg, daarom hebben wij de volgende verdeling:

Eerst zijn er de babygroepen (0 t/m 12 maanden); daarna de dreumesgroepen (13 t/m 28 maanden) en daarna de peutergroepen (29 t/m 48 maanden). Op deze manier kunnen wij alle kinderen niet alleen de juiste rust, aandacht en begeleiding, maar ook op basis van hun ontwikkeling de juiste spel-activiteiten of uitdagingen aanbieden per leeftijdsgroep.

Persoonlijke opvang

De baby's krijgen een 'heen-en weerschriftje', waarin de leid(st)er de ontwikkelingen en belevenissen van uw kind noteert. Dit kan gepaard gaan met een foto van een leuke of bijzondere gebeurtenis. Van u vragen wij ook om bijzonderheden of weetjes op te schrijven. Het kan namelijk zijn dat u vindt dat de leid(st)er dat moet weten van uw kind. Zodra uw kind naar de peutergroep overgaat, krijgt hij/zij een plakboek met o.a. knutselwerkjes en foto's. Elk kind is anders en behoort daarom ook een persoonlijke en afgestemde zorg te genieten.

Totale opvang

Waarbij alles van luiers en fruithapjes tot (warm) eten en drinken (behalve speciale dieten) door ons verzorgd wordt. En dit is vanzelfsprekend bij de prijs inbegrepen.

Vriendelijke en vrolijke opvang

De leid(st)ers, die deel uitmaken van ons team, zijn ervaren in de omgang met kinderen. Zij weten, dat ieder kind een andere persoonlijkheid heeft en spelen daar op in. Zij hebben als taak elk kind zoveel mogelijk individuele aandacht te geven en zorgen samen met de groep voor een ontspannen en vrolijke sfeer.

Leerzame opvang

Op een speelse manier maakt uw kind zich vaardigheden eigen. De leid(st)ers laten uw kind bovendien in projectvorm kennis maken (uiteraard op een bij zijn/haar leeftijd passende manier) met de wereld om hem/haar heen. Wij werken met thema's vanuit het VVE-programma Uk en Puk.We spelen daarbij in op de jaargetijden. U kunt hierbij denken aan kerst, sneeuw in de winter, bladeren en paddenstoelen zoeken in de herfst, kabouters etc. Tevens zijn wij een boekstart gecertificeerde kinderopvang.

orig_collega-gezocht_600ea.jpg

Kom werken bij Tinker Bell!

Wil jij de BBL-Opleiding gaan doen? Ben je nog aan het studeren en zoek je een leuke stage of zoek je een leuke baan in de kinderopvang? 

 

Ben je gek op kinderen? Zoek je een plek waar jouw mening ook mee telt?  Waar je meedenkt in het vormen van het beleid? Waar eigen initiatief wordt gestimuleerd en waar jij je eigen ideeën ook kwijt kan?  

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

Wij zoeken pedagogisch medewerkers, stagiaires, BBL-studenten die enthousiast zijn en graag werken met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.  

 

Enthousiast geworden?  Mail naar info@tinker-bell.nl

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl