IMG_5995.JPG

Openingstijden

Wij zijn het gehele jaar * (ook tijdens schoolvakanties) standaard geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid van een verlengde opvangtijd tot 18.30 uur.

* Met uitzondering van de nationale feestdagen als Nieuwjaarsdag, Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag (iedere 5 jaar), Hemelvaartsdag, Pinksteren en Kerstmis. Tijdens deze nationale feestdagen zijn wij conform onze CAO gesloten. Indien uw opvangdag op een nationale feestdag valt, bieden wij u de mogelijkheid van een compensatiedag in de vorm van een ruildag om deze (verloren) dag in te halen.(zie ook onze spelregels m.b.t. ruildagen onder het kopje Tarieven)

Wanneer u kiest voor onze opvang, dan brengt u uw kind tussen 07.30 uur en 09.00 en haalt u hem/haar weer op tussen 17.00 uur en 18.00/18.30 uur.

 

orig_collega-gezocht_600ea.jpg

Kom werken bij Tinker Bell!

Wil jij de BBL-Opleiding gaan doen? Ben je nog aan het studeren en zoek je een leuke stage of zoek je een leuke baan in de kinderopvang? 

 

Ben je gek op kinderen? Zoek je een plek waar jouw mening ook mee telt?  Waar je meedenkt in het vormen van het beleid? Waar eigen initiatief wordt gestimuleerd en waar jij je eigen ideeën ook kwijt kan?  

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

Wij zoeken pedagogisch medewerkers, stagiaires, BBL-studenten die enthousiast zijn en graag werken met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.  

 

Enthousiast geworden?  Mail naar info@tinker-bell.nl

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl