20161124_194234.jpg

De inschrijving van uw kinderen

Allereerst kunt u kennismaken met Tinker Bell door ons te bellen voor een afspraak. Wij geven u graag een rondleiding door ons kinderdagverblijf. 

Indien u besluit uw kind(eren) bij ons te willen plaatsen kunt uw kind(eren) digitaal inschrijven . (druk op inschrijven)

U kunt ook deze link kopiëren :  https://tinkerbell.kindplanner.nl/#/registration/introduction

De afdeling planning verwerkt uw aanvraag en stelt een contract op. Dit contract wordt voor u klaargezet in uw ouderportaal.

U ontvangt een e-mail en kunt u het contract in het ouderportaal doorlezen. Een handleiding voor het ouderportaal vindt u onderaan deze pagina.

Het contract kunt u digitaal ondertekenen en  de opvang is een feit!

Voorafgaand aan de daadwerkelijke opvangperiode kan uw kind eerst komen wennen. Hiervoor kiest u een dag die u schikt en wij leggen u op deze 'wendag' het reilen en zeilen uit bij Tinker Bell.

 

 
orig_collega-gezocht_600ea.jpg

Kom werken bij Tinker Bell!

Wil jij de BBL-Opleiding gaan doen? Ben je nog aan het studeren en zoek je een leuke stage of zoek je een leuke baan in de kinderopvang? 

 

Ben je gek op kinderen? Zoek je een plek waar jouw mening ook mee telt?  Waar je meedenkt in het vormen van het beleid? Waar eigen initiatief wordt gestimuleerd en waar jij je eigen ideeën ook kwijt kan?  

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

Wij zoeken pedagogisch medewerkers, stagiaires, BBL-studenten die enthousiast zijn en graag werken met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.  

 

Enthousiast geworden?  Mail naar info@tinker-bell.nl

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl