tinkerbell 1 def 2 wit klein.gif

Oudercommissie

 

Welkom op de webpagina van de Oudercommissie van Tinker Bell!

Op deze pagina vind je informatie over onze werkzaamheden en activiteiten.

De oudercommissie in het kort:

Wettelijke verplichting:

Ieder kindopvangcentrum moet wettelijk gezien een oudercommissie hebben. Bij deze commissie kunnen ouders/verzorgers vragen stellen over ieder onderwerp of eventuele klachten neerleggen.

Wat is de oudercommissie?

De oudercommissie is een groep van betrokken ouders die gezamenlijk een bijdrage willen leveren aan de kinderopvang waar hun kinderen verblijven. De oudercommissie van Tinker Bell overlegt met de directie van Tinker Bell over beleidsmatige zaken.

Wat doet de oudercommissie?

De oudercommissie let in het bijzonder op zaken die voor de kwaliteit van de kinderopvang belangrijk zijn, zoals veiligheid, hygiene en pedagogisch beleid (zie ons werkplan onder 'Oudercommissie-Documenten'). Dit doen we door het signaleren van praktische problemen (o.a. door het tweejaarlijkse tevredenheidsonderzoek dat we houden onder ouders), maar ook door het nadenken bij veranderingen en acties die voortkomen uit risico-analyses op het gebied van bijvoorbeeld gezondheid en veiligheid.

Wat doet de werkgroep activiteiten?

Onder de oudercommissie valt de werkgroep van bijzondere en leuke activiteiten, zoals de dag van de leidsters, de thema-avonden voor ouders, de Sinterklaas en Kerst viering, de jaarlijkse jubileumviering van Tinker Bell, etc.

 

orig_collega-gezocht_600ea.jpg

Kom werken bij Tinker Bell!

Wil jij de BBL-Opleiding gaan doen? Ben je nog aan het studeren en zoek je een leuke stage of zoek je een leuke baan in de kinderopvang? 

 

Ben je gek op kinderen? Zoek je een plek waar jouw mening ook mee telt?  Waar je meedenkt in het vormen van het beleid? Waar eigen initiatief wordt gestimuleerd en waar jij je eigen ideeën ook kwijt kan?  

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

Wij zoeken pedagogisch medewerkers, stagiaires, BBL-studenten die enthousiast zijn en graag werken met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.  

 

Enthousiast geworden?  Mail naar info@tinker-bell.nl

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl