Contact:

Heb je een vraag voor de oudercommissie? Of wil je een klacht vertrouwelijk bespreken?

Neem dan contact met ons op.

Onze contactgegevens voor schriftelijke of mailreactie zijn:

Tinker Bell Kinderdagverblijven

t.a.v. de Oudercommissie

Schoolstraat 38

2712 VC  Zoetermeer

E-mail: oudercommissie@tinker-bell.nl

 
IMG_5995.JPG

Lid worden?

Oudercommissie Tinkerbell

Een prettige communicatie tussen Tinker Bell en de ouders is noodzakelijk. De leden van de oudercommissie geven de organisatie gevraagd én ongevraagd advies, bieden een helpende hand bij activiteiten en kunnen als aanspreekpunt en doorgeefluik dienen voor andere ouders en kinderen. Zo adviseert de oudercommissie bijvoorbeeld over de kwaliteit van de opvoeding, veiligheid, gezondheid, openingstijden, spel- en ontwikkelingsactiviteiten, de klachtenregeling en de kosten van de kinderopvang. De oudercommissie wordt gevormd door een aantal actieve ouders die het leuk vinden om betrokken te zijn bij het wel en wee van Tinker Bell.

Wil jij ook kunnen meepraten over het beleid? Jouw ideeën ten uitvoer brengen? De opvang voor alle kinderen nog meer verbeteren? Of wil je gewoon weten wat je als oudercommissies lid voor Tinker Bell kunt betekenen?
Meld je dan nu aan!

Het vraagt een beetje van je tijd en toch kun je mede het beleid van Tinker Bell bepalen. Per jaar zijn er gemiddeld vier overleggen waar de oudercommissiesleden van beide locaties bij aanwezig zijn. Tijdens dit overleg worden er vaste punten besproken maar is er absoluut ruimte voor eigen inbreng. Uiteraard wordt er een pro-actieve instelling van je verwacht, maar ook een frisse kijk op hoe jij de kwaliteit van het kinderdagverblijf voor jouw en ons kind kunt handhaven of zelfs verbeteren.
Wil je meer weten dan kun je ons te allen tijde benaderen voor meer informatie.

Bedankt voor je interesse!

orig_collega-gezocht_600ea.jpg

Kom werken bij Tinker Bell!

Wil jij de BBL-Opleiding gaan doen? Ben je nog aan het studeren en zoek je een leuke stage of zoek je een leuke baan in de kinderopvang? 

 

Ben je gek op kinderen? Zoek je een plek waar jouw mening ook mee telt?  Waar je meedenkt in het vormen van het beleid? Waar eigen initiatief wordt gestimuleerd en waar jij je eigen ideeën ook kwijt kan?  

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

Wij zoeken pedagogisch medewerkers, stagiaires, BBL-studenten die enthousiast zijn en graag werken met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.  

 

Enthousiast geworden?  Mail naar info@tinker-bell.nl

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl