Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 

Leden:

Beste (mede) ouders. De oudercommissie van Tinkerbell is constant op zoek naar nieuwe leden en nodigt jullie van harte uit om eens kennis te maken!

Het doel van ons als oudercommissie is om namens de ouders de belangen van de kinderen en de ouders zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Ideeen en suggesties zijn hierin natuurlijk meer dan welkom.

Heeft een van jullie er interesse in zich in te zetten voor de toekomst van de kinderen bij Tinkerbell, meldt je dan vrijblijvend aan via oudercommissie@tinker-bell.nl en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Onze voorzitter op dit moment is Linda de Niet.

Onze secretaris op dit moment is Saskia vd Werf.

Onze penningmeester op dit moment is Lenneke van Steijn.

Maar laten wij  ons eerst even voorstellen aan jullie:

 
tttttttttttt.jpg

Hoi, mijn naam is Lotte van Heijzen. Ik ben getrouwd met Daniël en wij zijn de ouders van Yara (juni 2020)

Yara gaat elke woensdag spelen bij de Stampertjes.

Sinds de zomer van 2021 ben ik lid van de oudercommissie omdat ik het belangrijk en leuk vind om mee te denken met Tinkerbell.

Ik werk als tekenaar bij de politie en in mijn vrije tijd houd ik er van om te sporten, series te kijken, shoppen en natuurlijk leuke dingen te doen met ons gezin.

 
IMG_20210927_132402.jpg

Hi, ik ben Kirsten Hoogstad. Getrouwd met Rogier en wij zijn de trotse ouders van twee zoontjes: Christiaan & Mick. Christiaan heeft ook op Tinker Bell gezeten, maar die is inmiddels naar school. Mick zit op de dinsdag en donderdag bij de Stampertjes en vanaf januari wordt hij een Kletskever.

Zelf werk ik als senior onderwijsadviseur bij Vergne Educatief. Dit is een onderdeel van Praktijk Vergne, een kinderpsychologische praktijk. Ik geeft groepstrainingen en begeleid ook veel leerlingen individueel op het gebied van faalangst, executieve functies, sociale vaardigheden maar ook op didactisch vlak.

In mijn vrije tijd ga ik graag suppen. Ook hou ik er erg van om buiten de deur iets te gaan drinken of eten.

Sinds afgelopen zomer neem ik deel aan de oudercommissie, omdat ik graag wat meer betrokken ben bij de kinderopvang.

 
34747D4E-A1B1-4376-9048-F68B89B56D65.jpg

Hoi, mijn naam is Stefanie Hendriks-Bos. Mijn man heet Wesley en samen zijn wij de trotse ouders van Ryan. Drie dagen in de week gaat Ryan met veel plezier naar Tinker Bell, hij zit momenteel bij de Babybells.

Ik werk als service medewerker bij de ICT afdeling van een ouderenzorg organisatie. In mijn vrije tijd doe ik het liefst activiteiten met mijn gezin en familie, lekker veel wandelen of een gezellig dagje uit bijvoorbeeld. Daarnaast ben ik ook gek op koken, lezen en uiteten gaan met vrienden.

Sinds de zomer van 2021 ben ik lid van de oudercommissie. Ik heb me hiervoor opgegeven omdat ik het belangrijk en leuk vind om betrokken te zijn bij Tinker Bell.

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl