Leden:

Beste (mede) ouders. Wij als oudercommissie van Tinkerbell zijn constant op zoek naar nieuwe leden en nodigen jullie van harte uit om eens kennis te maken!

Het doel van ons als oudercommissie is om namens de ouders de belangen van de kinderen en de ouders zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Ideeen en suggesties zijn hierin natuurlijk meer dan welkom.

Heeft een van jullie er interesse in zich in te zetten voor de toekomst van de kinderen bij Tinker Bell, meldt je dan vrijblijvend aan via oudercommissie@tinker-bell.nl en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Onze voorzitter is Nick Plokkaar.

Onze secretaris is Elise van Leeuwen.

Onze penningmeester is Stefanie Hendriks-Bos.

Bestuurslid: Kirsten Illingworth.

Maar laten wij  ons eerst even voorstellen aan jullie:

 
Nick.jpg

Nick

Hoi, ik ben Nick! Ik ben vader van Harvey (Kletskevers) en Hailey (Zonnestraaltjes).
Beide kinderen gaan met veel plezier naar Tinkerbell en ik vind het erg fijn om ze hier met een gerust hart naar toe te kunnen brengen. Voor mij ook een reden om wat meer te betekenen voor de opvang.
Daarom ben ik sinds begin dit jaar onderdeel van de oudercommissie van Tinker Bell.
In het dagelijks leven ben ik ondernemer en sinds 2019 trotse eigenaar van een Marketing & Webdesign bureau. Hopelijk kan ik met mijn kennis de oudercommissie en Tinker Bell goed ondersteunen.

Twijfel je om ook deel te nemen aan de oudercommissie? Spreek me een keertje aan, dan vertel ik je
er graag meer over!

 
Elise.jpg

Elise

He daar! Ik ben Elise van Leeuwen en heb samen met mijn vriend Robin onze heerlijke dochter Ruby (juni 2020). Zij gaat op de dinsdag en de donderdag naar de Stampertjes en in april 2022 verwachten wij onze tweede dochter die dan ook naar TinkerBell zal gaan.  

Sinds oktober 2021 ben ik aangesloten bij de oudercommissie, daar ik de komende jaren nog wel gebruik zal maken van de kinderopvang vond ik het belangrijk om betrokken te zijn bij TinkerBell en alles wat er achter de schermen gebeurd.  

Ik werk 3 dagen in de week als behandelaar in de verslavingszorg in Gouda. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om paard te rijden, te yoga-en en maak ik zo vaak mogelijk wandelingen in de natuur, al zul je mij ook vaak terugvinden in het hoekje van de bank met een kleedje en een goed boek.  

Op de doordeweekse vrije dagen ga ik graag met Ruby het bos in, naar de kinderboerderij of gaan we gezellig langs vriendjes en vriendinnetjes om te spelen. In de weekenden hebben we alle tijd om te ravotten, stukken te fietsen en te gaan zwemmen met z’n 3e.

 
34747D4E-A1B1-4376-9048-F68B89B56D65.jpg

Stefanie

Hoi, mijn naam is Stefanie Hendriks-Bos. Mijn man heet Wesley en samen zijn wij de trotse ouders van Ryan. Drie dagen in de week gaat Ryan met veel plezier naar Tinker Bell, hij zit momenteel bij de Babybells.

Ik werk als service medewerker bij de ICT afdeling van een ouderenzorg organisatie. In mijn vrije tijd doe ik het liefst activiteiten met mijn gezin en familie, lekker veel wandelen of een gezellig dagje uit bijvoorbeeld. Daarnaast ben ik ook gek op koken, lezen en uiteten gaan met vrienden.

Sinds de zomer van 2021 ben ik lid van de oudercommissie. Ik heb me hiervoor opgegeven omdat ik het belangrijk en leuk vind om betrokken te zijn bij Tinker Bell.

 
IMG_20210927_132402.jpg

Kirsten

Hi, ik ben Kirsten Hoogstad. Getrouwd met Rogier en wij zijn de trotse ouders van twee zoontjes: Christiaan & Mick. Christiaan heeft ook op Tinker Bell gezeten, maar die is inmiddels naar school. Mick zit op de dinsdag en donderdag bij de Stampertjes en vanaf januari wordt hij een Kletskever.

Zelf werk ik als senior onderwijsadviseur bij Vergne Educatief. Dit is een onderdeel van Praktijk Vergne, een kinderpsychologische praktijk. Ik geeft groepstrainingen en begeleid ook veel leerlingen individueel op het gebied van faalangst, executieve functies, sociale vaardigheden maar ook op didactisch vlak.

In mijn vrije tijd ga ik graag suppen. Ook hou ik er erg van om buiten de deur iets te gaan drinken of eten.

Sinds afgelopen zomer neem ik deel aan de oudercommissie, omdat ik graag wat meer betrokken ben bij de kinderopvang.

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl