Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 

Leden:

Beste (mede) ouders. De oudercommissie van Tinkerbell is constant op zoek naar nieuwe leden en nodigt jullie van harte uit om eens kennis te maken!

Het doel van ons als oudercommissie is om namens de ouders de belangen van de kinderen en de ouders zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Ideeen en suggesties zijn hierin natuurlijk meer dan welkom.

Heeft een van jullie er interesse in zich in te zetten voor de toekomst van de kinderen bij Tinkerbell, meldt je dan vrijblijvend aan via oudercommissie@tinker-bell.nl en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Onze voorzitter op dit moment is Linda de Niet.

Onze secretaris op dit moment is Saskia vd Werf.

Onze penningmeester op dit moment is Lenneke van Steijn.

Maar laten wij  ons eerst even voorstellen aan jullie:

 
IMG_3688.jpg

Mijn naam is Linda de Niet en trotse moeder van Noalin en Rodian.

Rodian speelt 2 dagen in de week bij de Kletskevers en heeft het reuze naar zijn zin!

Zijn grote zus Noalin heeft jaren bij TinkerBell gespeeld maar zit inmiddels op de basisschool.

Ik werk 4 dagen in de week bij FM Grootkeukentechniek als Commercieel directeur.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin. Zwemmen en naar de speeltuin zijn favoriete uitstapjes.

Sinds april 2014 ben ik lid van de oudercommissie 

 
Saskia.jpg

Mijn naam is Saskia van der Werf, getrouwd met Fabian en moeder van een meisje-jongen tweeling Maxime & Bastian (augustus 2016) en dochter Dionne (juni 2019).

Max & Bas spelen twee dagen per week bij Tinker Bell. Ze zijn begonnen in de babygroep “Hartendiefjes” en nu over naar de peutergroep “Beestenboel”. Dionne speelt nu 3 dagen in de week bij de “Disneybabies”. Ze zijn alle 3 ontzettend blij bij Tinker Bell!

Zelf ben ik vier dagen per week werkzaam binnen het Global Talent Management Team als Team Coordinator L&D Specialist bij een internationaal drankbedrijf.

In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn gezin en ben ik lid van een bootcamp- & boksclub en in het weekend drink ik graag een echte goede cocktail 😉. Proost!

 
Lenneke.png

Ik ben Lenneke van Steijn. Ik woon samen met Jordy en ik ben moeder van Mylow en Jayvin. Mylow en Jayvin spelen 5 dagen in de week met hun vriendjes en vriendinnetjes bij Tinker Bell.

Mylow bij de Kletskevers en Jayvin bij de Disneybabies en de Zonnestraaltjes.

 

Ik werk full-time in het basisonderwijs. Dit doe ik bij IKC De Buytenkans in Buytenwegh. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezin of vrienden, kijk ik een film of lees ik een boek.

 

Groeten,

Lenneke

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl