IMG_5995.JPG

Tarieven

Ons standaard uurtarief m.i.v. 1 Jan. 2024 bedraagt 10,18 per uur voor hele dagopvang voor 52 weken p/jaar.

Benieuwd hoeveel uw netto maandkosten hierbij zijn? Bereken dit in bovenstaande netto calculator.

Hele dagopvang is van 07:30 tot 18:00 uur en te verlengen tot 18:30 uur.

Daarnaast hebben wij nog flexibele opvangplekken op de woensdag en de vrijdag. Op de andere dagen zitten deze plekken vol.

De betaling voor de opvang van uw kind geschiedt na facturatie maandelijks (vooraf) d.m.v. automatische incasso.

Tariefsaanpassingen vinden plaats na overleg met de oudercommissie waarbij u altijd 6 weken van te voren wordt geinformeerd.

 

 

 

Compensatiedag

Daarnaast werkt Tinker Bell met compensatiedagen.

Indien één van uw vaste opvangdagen op een nationale feestdag valt, bieden wij u de mogelijkheid van een compensatiedag. Hiervoor kunt u dan een ruildag aanvragen. (zie ook spelregels ruildagen hieronder).

 

Incidentele ruildagen en incidentele extra opvangdagen

Spelregels incidentele ruildagen en incidentele extra opvangdagen.
U heeft voor uw kind vaste opvangdagen afgesproken. Het kan zijn dat u soms opvang op een andere dag nodig heeft en een dag wil ruilen of dat u een keer een incidentele extra opvangdag nodig heeft.
Voor incidentele ruildagen en incidentele extra opvangdagen hebben wij de volgende spelregels:

• Een opvangdag kunt u kosteloos ruilen.
• Ruilen is alleen mogelijk wanneer er voldoende ruimte is op de groep. Dit ter beoordeling van de pedagogisch medewerkers op de groep.
• Vakantieperiodes kunnen niet geruild worden.
• Dagen uit het verleden (met uitzondering van erkende feestdagen), of een dag die al begonnen is kunnen niet geruild worden.
• Een vaste opvangdag kan binnen een periode van één maand geruild worden.
• Een vaste opvangdag die valt op een nationale feestdag (een compensatiedag), kan binnen een periode van 1 jaar geruild worden.
• Ruilingen zijn persoons (kind) gebonden.
• Een hele opvangdag kan geruild worden voor 2 halve dagen. Voor een ochtend zijn de tijden dan van 7:30 uur tot 12:45 uur & voor de middag van 12:45 tot 18:00 uur. Voor een incidentele halve dag zijn de tijden van 7:30 uur tot 13:30 uur & voor de middag van 12:00 tot 18:00 uur.
• Als u een ruildag toch wil annuleren kan dit alleen in overleg met de pedagogisch medewerkers van de groep. Het kan immers zo zijn dat er een ander kindje is aangenomen op uw vaste opvangdag waardoor terugruilen niet meer mogelijk is. Een goedgekeurde incidentele extra opvangdag kan niet geannuleerd worden. Deze kunt u wel ruilen naar een andere datum die in de toekomst ligt.
• Aanvragen van incidentele ruildagen en incidentele extra opvangdagen worden in volgorde van aanvraag behandeld.

orig_collega-gezocht_600ea.jpg

Kom werken bij Tinker Bell!

Wil jij de BBL-Opleiding gaan doen? Ben je nog aan het studeren en zoek je een leuke stage of zoek je een leuke baan in de kinderopvang? 

 

Ben je gek op kinderen? Zoek je een plek waar jouw mening ook mee telt?  Waar je meedenkt in het vormen van het beleid? Waar eigen initiatief wordt gestimuleerd en waar jij je eigen ideeën ook kwijt kan?  

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

Wij zoeken pedagogisch medewerkers, stagiaires, BBL-studenten die enthousiast zijn en graag werken met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.  

 

Enthousiast geworden?  Mail naar info@tinker-bell.nl

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl