emily (2).JPG

Hartendiefjes

Lieve ouders/verzorgers,

 

Hier zijn we weer met wat leuke nieuwtjes over de hartendiefjes.

 

We hebben helaas afscheid moeten nemen van Bjarne, Liv, Pip, Rohil en Lyam zij spelen nu op een dreumesgroep. Veel plezier op jullie nieuwe groep!

 

Ook mochten wij weer nieuwe kinderen verwelkomen op de groep.

Welkom lieve Nonaé, Vieve, Indy, Cody, Sev en Mika wij vinden het erg leuk dat jullie er zijn! We gaan er een leuke tijd van maken.

 

 

Wisten jullie dat?

 

– Maeve een echte boekenworm is, boekjes kijken vind ze erg leuk en tussen het kijken door wilt ze ook wel eens hapjes nemen van de boekjes kijken hoe ze smaken ;)

Ook is ze een hele vrolijke meid die heel veel praatjes heeft, hele verhalen hebben we met elkaar!

 

– Noémi echt op onderzoek uitgaat. Het hele lokaal is ze aan het verkennen zelfs de slaapkamer. Als de deur van de slaapkamer open gaat dan weet ze niet hoe snel ze bij de deur moet zijn om te komen kijken. Aan de hand lopen van de juffen dat doet ze ook heel graag, het liefst de hele dag.

 

– Isa-mae heel het lokaal rollend door gaat. Hoezo tijgeren? Rollend kom je er ook! Het een hele vrolijke meid is en dit horen we dan ook door het enthousiaste gilletje van haar. Ook kan Isa-mae smullen van het eten. Dit zien we graag :)

 

– Nolan al heel goed kan zitten, zitten met een speeltje en alles bekijken is erg leuk! Als de juf erbij komt zitten heeft hij een glimlach van oor tot oor. Tussen het spelen door even knuffelen met de juf. Ook Nolan is gek op eten, als zijn buikje weer gevuld is kan hij er weer tegen aan! :)

 

– Nonaé ons clowntje van de groep is. Geef haar een doekje en daar vermaakt ze zich prima mee. Ze legt het doekje op haar hoofd en als de juffen roepen Nonaé waar ben je nou? Dan heeft ze de grootste lol & haalt ze het doekje van haar hoofd. De juffen moeten erg lachen om haar. Ook kan Nonaé al goed rollen van buik naar rug. Echt een grote meid!

 

– Vieve groeit ook als kool, fruithapjes, groentehapjes en haar flessen gaan er goed in. Slapen in bed gaat ook echt heel goed, eerst had Vieve hier wat moeite mee maar dat gaat nu heel goed. Ze voelt zich thuis bij ons dat vinden wij heel erg fijn! Samen spelen met vriendin Indy op een kleedje is erg gezellig. Elkaars handje pakken is dan ook het aller leukst.

 

– Indy echt een super vrolijke meid is. Heel veel verhaaltjes heeft met de juf en tegen de babygym. Dat vinden wij wel erg gezellig. Indy is ook een klein hongerlapje. Haar flessen gaan er super goed in. Ook gaan we beginnen met hapjes. Dit zal Indy ook vast lusten :)

 

– Cody een heel vrolijk mannetje is. Die spelen erg leuk vind. Even een half uurtje slapen en dan zijn we weer opgeladen om weer even te spelen! :) Ook hij word alweer groot en gaan de fruithapjes er goed in. Lekker smikkelen en smullen!

 

– Sev een heel blij mannetje is, die heel vaak zijn mooie lach laat zien. Sev kan ook een klein slaapkopje zijn, doet soms slaapjes van wel 3 uur. Van goed slapen word je een grote jongen! Spelen op een kleedje met de babygym vind Sev erg leuk maar knuffelen met de juf is ook wel heel erg fijn!

 

– Mika vanaf a.s. week voor het eerst bij ons op de groep komt spelen. We gaan er een leuke tijd van maken!

 

We hebben in de periode van januari tot eind maart ook weer aan leuke thema’s gewerkt.

We hebben de volgende thema’s gehad. Winter + nationale voorleesdagen. Kleuren, vormen en tellen en nu zitten we in het thema lente en dieren.

 

Bij elke thema lezen we verhaaltjes voor, maken we mooie knutsels die dan eind van het thema mee naar huis mogen. :)

We hebben sinds kort ook een sensomotorische bak op de groep. Ook dit doen we thema gericht, zodat de kinderen kunnen kijken/voelen wat er in zit.

 

Wij hebben weer zin in de aankomende maanden en laten we hopen dat het mooie lente weer snel naar ons toe komt!

 

Dit waren weer alle leuke nieuwtjes van de hartendiefjes!

 

Liefs van alle hartendiefjes & juffies.

 

 

 

 

 

orig_collega-gezocht_600ea.jpg

Kom werken bij Tinker Bell!

Wil jij de BBL-Opleiding gaan doen? Ben je nog aan het studeren en zoek je een leuke stage of zoek je een leuke baan in de kinderopvang? 

 

Ben je gek op kinderen? Zoek je een plek waar jouw mening ook mee telt?  Waar je meedenkt in het vormen van het beleid? Waar eigen initiatief wordt gestimuleerd en waar jij je eigen ideeën ook kwijt kan?  

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

Wij zoeken pedagogisch medewerkers, stagiaires, BBL-studenten die enthousiast zijn en graag werken met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.  

 

Enthousiast geworden?  Mail naar info@tinker-bell.nl

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl