Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
emily (2).JPG

Hartendiefjes

Lieve papa’s, mama’s en iedereen die benieuwd zijn naar de avonturen van de Hartediefjes…

We hebben een heleboel leuke dingen meegemaakt.

Lees gauw verder.

Helaas moeten we deze keer ook afscheid nemen van een paar vriendjes.
Ze zijn al zo groot, dat ze naar de peuters mogen. We hebben gezwaaid naar Justin, Guusje, Tom en Roos. We missen ze allemaal maar gelukkig zijn ze niet ver weg van ons en komen ze soms even gedag zeggen.

Maar we maken natuurlijk ook weer nieuwe vrienden.
Graag heten wij Sofie, Julia en Maud welkom.
Gezellig samen spelen op een kleedje op de grond.
Ze kijken hun oogjes uit.

De winter vloog voorbij, helaas maar weinig sneeuw gehad. Maar dat mocht de pret niet drukken. Het was wel een koude winter. We werden warm aangekleed met sjaal, muts en handschoenen om een lekkere wandeling te maken.

Juf Lisanne is terug van haar zwangerschapverlof en juf Anouk is aan het genieten van haar wel verdiende zwangerschapverlof. Juf Elvira vervangt haar en komt gezellig met ons spelen. In juni komt juf Anouk weer terug.

De verschillende thema’s kwamen voorbij: winter, knuffels, voorjaar/ jonge dieren en pasen. En natuurlijk niet te vergeten een Valentijnsknutsel voor de lieve papa's & mama's! We hebben een hoop geknutseld met onze Hartedieven.

De lente is aangebroken… De juffies hebben het lokaal omgetoverd in de lentesferen. Ook hebben we gezellig Pasen gevierd met zijn allen. In de Paasweek volop geknutseld en Paaslunches gehad. O, wat hebben wij gesmuld…

Juliette vermaakt zich al tijgerend prima op de grond. En ze kan sinds kort ook uitzichzelf gaan zitten. Juliette mag ook mee eten met het warme eten. Ze laat van zich horen als het te lang duurt voor ze een volgende hap krijgt. Ze vindt het lekker en smult ervan.

De schommel is erg intrek bij Isabelle, heerlijk heen en weer schommelen.
Ook heeft ze haar duimpje ontdekt als ze moe is stopt ze haar duimpje in haar mond en valt in haar bedje heerlijk in slaap.

Xavi zit nu gezellig bij zijn vriendjes aan tafel met het eten, want hij kan nu goed zitten. Hij smult van een heerlijke boterham. Xavi wil het snel op eten en als het te lang duurt voor hij de volgende hap krijgt dan gaat hij mopperen. :)

Gijs slaapt bijna de hele dag bij ons. En als hij wakker is speelt hij gezellig op een kleedje op de grond. Hij probeert de babygym te pakken en grijpt naar het speelgoed wat naast hem ligt. Hij maakt de hele dag gezellige geluidjes, en hij houdt van knuffelen.

Sara heeft het teigeren goed onder de knie, ze gaat op ontdekking uit.
Ze teigert het hele lokaal door, en slaat geen hoekje over.
Ook trekt ze zich op aan de kast tot ze staat en dan kijkt ze heel trots naar de juffies.

Fyenne klets er gezellig op los, ze is een kleine papegaai. Ze zegt bijna alles na wat de juffies zeggen. :-). En iedereen noemt ze papa :-).

Klimmen is ook een van de favoriete bezigheden van onze kinderen. Vooral Maxime en Bastian klimmen echt overal op. We hebben onze handen er vol aan. De meest onmogelijke plekken zoeken ze op. In de kast op de plank liggen is Bastian zijn favoriete plek! :-)
De grote stoel van de juffies is Maxime haar favoriete klimplek! :-).
Tjjoeke tjoeke doet het treintje... samen lopen ze achter elkaar aan.
Ze houden zich vast om elkaars middel of pakken zich vast bij hun schoudertjes.

Jim krijgt een heerlijke fruithap hmmm dat vind hij heerlijk. Tijdens het spelen maakt hij gezellige geluidjes. Hij rolt nu ook naar zijn buik maar terug rollen lukt hem nog niet, en boos dat hij dan wordt als het niet lukt.

Tom kletst er gezellig op los. Hij kan de namen van de kinderen benoemen. De naam van juf Suzanne kent hij goed en dat roept hij vaak op een dag!
Hij roept dan Suus Suus. Hij wordt een grote jongen hij kan uit een open beker drinken zonder te knoeien ;-)

Roos zwaait naar iedereen, naar elke ouder die binnenkomt of weg gaat of tijdens een wandeling op straat. Ze lacht naar iedereen.
Roos zegt bijna de hele dag mooi he?! Bij alles wat ze pakt of ziet, alles is mooi. Binnenkort wordt roos grote zus van een zusje!

Julie wordt in de zomer grote zus van een broertje of een zusje...
Ze helpt graag de juf met opruimen en goed dat ze dat kan, ze zet al het speelgoed netjes in de kast en wat kijkt ze trots als alles is opgeruimd.
Kleuren vind ze ook leuk ze is er aandachtig mee bezig ze gebruikt alle kleuren van de regeboog.

Joas je bent een vrolijk mannetje je lacht de hele dag :-). Je bent druk in de weer met de auto's, je rijdt het hele lokaal door. Je bent veel te vinden in het keukentje. Jij wordt ook een grote broer van een zusje.

Cayden kan sinds kort lopen. Jaa hij gaat op ontdekking uit!

Yara ze speelt kiekeboe in haar eentje voor de spiegel en een lol dat ze heeft! Ze komt niet meer bij van het lachen :-).
Yara is onze kleine knuffelkont ze geeft regelmatig de juffen een dikke knuffel en houdt de juffen stevig vast.

Guusje is onze kleine krullenbol. Ze is in februari naar de peuters gegaan. We gaan je missen onze gezellige kletstante :-).

Hoera Juf Anouk is bevallen op 22 maart 2018 van een zoontje Joszhua.

Over drie maanden zijn er weer nieuwe avonturen te lezen over onze groep, tot dan!

Veel liefs van alle Hartediefjes en juffies.

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl