emily (2).JPG

Hartendiefjes

Hallo lieve papa’s en mama’s,

Hier weer nieuws van de Hartendiefjes.

– Per januari krijgen wij er 3 nieuwe kindjes bij. Welkom lieve Mels, Mïani en Avelia-Rosa. We gaan er een leuke tijd van maken!

– We hebben ook kindjes die 1 jaar geworden zijn. Hiep hiephoera voor Indy, Cody en Sev. Het is voor hun dan nu ook tijd om naar de dreumesgroep te gaan. Heel veel plezier op jullie nieuwe groep. Wij gaan jullie missen!

Hieronder nog wat leuke dingen om met jullie te delen.

Weten jullie dat:

Isabella heel snel is in haar ontwikkeling. Ze kan al heel goed zelfstandig zitten. Ze kruipt het hele lokaal door en probeert zich al op te trekken aan de kasten. Spelen vindt ze dan ook erg leukmet tussendoor wat korte slaapjes. Maar spelen bij de hartendiefjes is ook veel leuker dan slapen. 😊

Bethlehem een erg blij en vrolijk meisje is. Ook kruipt ze nu het hele lokaal rond. Knapperd! Slapen kan Bethlehem ook heel goedwant van al dat drukke spelen word je ook wel erg moe en het eten op Tinkerbell gaat er ook goed in. We moeten dan ook opschieten met geven anders laat ze wel van zich horen, hihi!

Aysa een heel lief meisje is die heel erg van spelen en knuffelen houdt. Ook Aysa tijgert het hele lokaal rond en trekt zich op aan de kasten. Tijdens het spelen door krijgen wij altijd een lieve glimlach van haar! Ook Aysa vind spelen op Tinkerbell veel gezelliger dan slapen. Slapen doen we ‘s nachts thuis! 😉

Sint en Kerst zit er alweer op. We hebben een Sint week gehad. In die week hebben we met de kinderen kruidnootjes gebakken. Mooie sinterklaas knutsels gemaakt, ons schoentje gezet en een mooi cadeau voor de groep gekregen.

Met de kerst hebben we het hele lokaal mooi versierd met allemaal lampjes. Onze hartendiefjes stonden allemaal ook weer mooi op de kerstfoto. Hier hebben we een mooie kerstkaart van gemaakt voor de ouders. En niet te vergeten… heel veel kerstliedjes gezongen.

Dit waren weer de leuke nieuwtjes over de Hartendiefjes.

Wij wensen iedereen een gezond en gelukkig 2024.

We maken er weer een mooi en gezellig jaar van met z’n allen! <3

Liefs,

Lisanne, Willemijn en Femke.

orig_collega-gezocht_600ea.jpg

Kom werken bij Tinker Bell!

Wil jij de BBL-Opleiding gaan doen? Ben je nog aan het studeren en zoek je een leuke stage of zoek je een leuke baan in de kinderopvang? 

 

Ben je gek op kinderen? Zoek je een plek waar jouw mening ook mee telt?  Waar je meedenkt in het vormen van het beleid? Waar eigen initiatief wordt gestimuleerd en waar jij je eigen ideeën ook kwijt kan?  

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

Wij zoeken pedagogisch medewerkers, stagiaires, BBL-studenten die enthousiast zijn en graag werken met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.  

 

Enthousiast geworden?  Mail naar info@tinker-bell.nl

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl