Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
emily (2).JPG

Hartendiefjes

Lieve ouders/verzorgers en andere lezers,

 

Iedereen is lekker op vakantie geweest. De juffies zijn  uitgerust en, met veel energie zijn we aan de nieuwe thema's herfst, vriendschap en welkom puk begonnen. 

De zomer is weer voorbij. We hebben genoten van het mooie weer en hebben heerlijk in het zwembadje gespeeld. Ook hebben we vaak buiten gewandeld en ijsjes gegeten. 

Helaas moesten we ook afscheid nemen van een aantal van onze Hartendiefjes. 

Dag lieve Diamond & Cayden. Heel veel plezier bij de peuters! Maud gaat gezellig bij de zonnestraaltjes spelen.

Gelukkig werd onze groep snel weer aangevuld met Celine. Sem komt in oktober gezellig bij ons spelen. We hebben een nieuwe juf die stage komt lopen. Ze heet Cindy en ze komt op donderdag en vrijdag. Welkom!

In de tussentijd hebben we ook feest gevierd.  Maud, Isabelle, Jim heben hun verjaardag gevierd. Uiteraard met feesthoed, slingers en lekkere traktaties.

Dan gaan we nu over op al onze avonturen van onze lieve Hartendiefjes! 

Dunya is een tevreden meisje, Ze lacht naar iedereen. 

Ze vindt het heerlijk om in de hangmat te slapen. Ze heeft haar duimpje ontdekt en wordt er rustig van en valt dan lief in slaap. Het omrollen van rug naar buik gaat goed.

Lotte vind het heerlijk op een kleedje te liggen met de babygym boven zich. Ze slaat met haar handjes tegen de speeltjes en gaat dan heel lief en schattig lachen. Ze probeert op haar buik/rug te rollen.

Gijs heeft het tijgeren goed onder de knie. Hij gaat op ontdekking uit. Hij tijgert het hele lokaal door, hij slaat geen hoekje over. Hij kan uit zichzelf gaan zitten, en trekt zich op aan de kast en trots dat hij is als het gelukt is. 

Xavi kletst er gezellig op los. Hij zegt bah, ja en dag en hij zwaait erbij. Hij is druk bezig met het oefenen om los te lopen Hij heeft al paar losse stapjes gedaan. En trots dat hij is als hij paar losse stapjes loopt. Hij staat al veel los in het lokaal.

Julia  is een vrolijk meisje. Bij binnenkomst heeft ze al een brede glimlach op haar gezicht. Ze maakt de hele dag gezellige geluidjes. 

Isabelle trekt zich op aan de kast en gaat staan en gooit al het speelgoed uit de kast. Ze geeft de juffies en haar vriendjes op de groep een kus. Haar mondje doet ze dan wijd open.

Jim is dol op lawaai maken dit doet hij door te schreeuwen van plezier. Hij trekt zich op aan de kast en gaat dan staan. Hij loopt ook kleine stukjes aan de hand van de juf.

Maud heeft het kruipen goed onder de knie. Ze gaat op ontdekking uit. Ze kruipt het hele lokaal door, ze slaat geen hoekje over. Ze kan zichzelf optrekken aan de kast.

Cayden zegt de hele dag door wauw! en jeej. Hij vind het speelgoed hondje leuk,   als de hond gaat lopen wordt hij helemaal enthousiast. 

Yara zegt de hele dag door ijs! maar ze bedoelt Gijs. Ze wordt een grote meid want ze helpt de juffies goed met opruimen. Ze zet alles in de kast en gooit de vuile washandjes in de wasmand.

Sara is onze kleine boef ze doet dingen wat niet mag. Pakt speelgoed af van de andere kinderen, maar baby's geeft ze een aai over hun bolletje. 

Juliëtte loopt los! Ze is heel trots. Juf Suzanne of juf Lisanne mogen niet weg uit het lokaal dan wordt ze erg verdrietig.

Rodian kletst er gezellig op los. Hij is heel lief voor de kleine baby's, hij geeft ze speelgoed, een speentje en geeft ook vaak een kusje op hun hoofdjes.

Dit waren alweer alle avonturen van onze lieve Hartendiefjes. 

 

Tot de volgende keer!

 

Veel liefs van al onze Hartendiefjes en juffies!

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl