emily (2).JPG

Hartendiefjes

Lieve ouders/verzorgers,

 

Daar zijn we weer met allemaal nieuwtjes over onze hartendiefjes!

 

Wij mochten ook nu weer een nieuwe hartendief verwelkomen!

Welkom lieve Bella! We hebben een gezellige tijd gehad met elkaar. Helaas ga je in januari alweer over naar de volgende groep.

 

Per 2-1-2023 komt juf Willemijn bij ons op de groep. Welkom juf Willemijn we gaan er een leuke tijd van maken met elkaar. Jullie zullen haar zien op dinsdag, woensdag & donderdag.

 

Juf Femke haar zwangerschapsverlof zit er helaas alweer op! Wij zijn heel blij dat ze weer terug is, we hebben haar gemist. Per 2-1-2023 zullen jullie haar weer zien op de groep op maandag, dinsdag & woensdag.

 

Helaas gaan juf Mireille en juf Ingeborg ons verlaten! Juf Ingeborg zal op meerdere groepen te zien zijn binnen TinkerBell! Juf Mireille gaat werken bij de Dribbels. We wensen je heel veel plezier bij de Dribbels & zullen je missen.

 

Wisten jullie dat?

 

– Noémi een heel eigenwijs meisje is! Als ze geen zin heeft om te eten/te slapen dan doet ze het gewoon niet. Ze gaat heel het lokaal door om lekker te spelen, ze kan zich super goed vermaken op de groep.

 

– Maeve andere kinderen heel leuk vindt? Ze gaat het hele lokaal door en ondertussen over sommige kinderen heen, zelf moet ze er altijd erg om lachen! Ze kan zich heel goed vermaken.

 

– Nolan heel lief kan lachen naar de juffies? Als je alleen al naar hem kijkt dan krijg je al een grote glimlach van hem! Hij kan zich ook erg goed vermaken op de groep & rolt nu van rug naar zijn buik & kijkt dan lekker in het rond.

 

– Isa-Mae zichzelf super goed kan vermaken op de groep. Ze is zo vrolijk & je krijgt altijd een grote glimlach van haar als je naar haar kijkt. Als ze op de grond ligt dan kijkt ze haar ogen uit naar alles wat er om haar heen gebeurd.

 

– Bjarne al bijna overgaat naar de dreumesgroep. Wat zullen wij je missen op de groep. Je grappige gezichtsuitdrukkingen, je knuffels & je mooie glimlach.

 

– Lyam heel erg alles aan het ontdekken is? Hoe moet ik kruipen? Hoe kan ik het beste naar al het speelgoed komen etc… Super leuk om te zien hoe je alles aan het bekijken bent & hoe lief je gaat spelen.

 

– Rohil heel graag alles wilt proeven? Hij stopt alles in zijn mond speelgoed, eten het maakt voor hem niet uit wat het is! De juffies moeten altijd erg om je lachen als je dan weer een boekje in je mond hebt.

 

– Liv heel het lokaal rond tijgert & ze houdt nog steeds erg van de aandacht van de juffies. Knuffelen daar krijgt ze geen genoeg van, maar wie houdt daar niet van?

 

– Pip echt een allemansvriend is & de juffies heel erg om haar kunnen lachen, omdat ze hele grappige gezichtsuitdrukkingen heeft. Kruipen dat doet ze nu ook, knap hé?

 

Verder hebben wij ook in deze periode gewerkt aan allerlei thema’s. We hebben tijdens de kerstperiode weer hele mooie foto’s mogen maken van onze kleine kerstmannetjes/kerstvrouwtjes! Wat deden jullie het goed allemaal.

 

Dit waren dan weer alle nieuwtjes van onze hartendiefjes!

 

Tot de volgend jaar! Op naar een mooi/liefdevol & gezond 2023!

Hele fijne jaarwisseling allemaal!

 

Liefs,

van al onze hartendiefjes & juffies.

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl