emily (2).JPG

Hartendiefjes

Hallo lieve Papa's & Mama's

- Er zijn weer nieuwe kindjes bijgekomen. Zeno, Liv, Pip, Rohil, Lyam & Jax. Allemaal verschillende karaktertjes, maar wel allemaal even lief. Welkom bij de Hartendiefjes!
- Hieper de piep Hoera 1 Jaar! Er zijn in een korte tijd veel kindjes jarig geweest. Beau, Novi Mayla & Finn spelen nu bij de speurneuzen. Zef bij stampertjes en Beau S. bij de dribbels.

Hier nog wat nieuwtjes over de kindjes:
-Joep: houdt heel erg van knuffelen en gek doen met de juffen. Hoe gekker, hoe harder de lach. In een korte tijd is hij hard vooruit gegaan met zijn ontwikkeling. Gaat het hele lokaal door en probeert ook al zelf te staan (heel knap!).
-Ocean: Komt met een grote lach binnen en die glimlach gaat ook niet meer weg de hele dag. Een tevreden mannetje die zich goed vermaakt met al het speelgoed!
-Bjarne: Vindt spelen op het kleedje en met de babygym erg leuk. Nu hij van rug naar buik rolt wordt zijn wereldje weer wat groter.

We hebben de afgelopen tijd veel activiteiten gedaan. Voor de thema's eetsmakelijk zijn we naar de supermark geweest, en voor muziek hebben we een trommel geschilderd.
Nu zijn we begonnen met ''dit ben ik, welkom in mijn huis'' en natuurlijk hebben we mooie cadeautjes voor moederdag en vaderdag gemaakt. Nu de zomer echt is begonnen zullen we veel naar buiten gaan en waterpret hebben met het warme en mooie weer!
Helaas gaat juf Felicia ons verlaten. Wij wensen haar veel plezier en geluk met haar nieuwe baan. Ook juf Demi gaat weg, haar stageperiode zit er bij ons op. Maar gelukkig blijft ze wel bij tinkerbell.
Juf lisanne is weer terug van haar verlof. Leuk dat je er weer bent! Maar binnenkort mag juf Femke van haar verlof gaan genieten!
Dit waren weer de leuke nieuwtjes over de hartendiefjes.
Liefs,

De hartendief juffies.

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl