Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
emily (2).JPG

Hartendiefjes

Lieve papa's en mama's,

Hier zijn we weer met leuke nieuwtjes van de Hartediefjes.
De zomervakantie is weer voorbij. Vele kinderen zijn op vakantie geweest, sommige in Nederland en andere zelfs naar het buitenland.
De juffies waren erg jaloers op hun gezonde kleurtjes!

Helaas moeten we deze keer ook afscheid nemen van een paar vriendjes ze zijn al zo groot, dat ze naar de peuters mogen. We hebben gezwaaid naar Bram, Emily en Julian. We missen ze allemaal maar gelukkig zijn ze niet ver weg van ons en komen ze soms even gedag zeggen.

We hebben ook nieuwe vriendjes erbij gekregen Juliëtte, Sara, Xavi en Joas.
Wij wensen ze veel speelplezier de komende tijd bij de Hartediefjes.
In oktober komt Jim onze groep versterken.

Het thema “zomer, oef wat is het warm” is weer voorbij. We hebben mooie knutsels gemaakt. Het was de afgelopen tijd niet echt zomerweer maar zodra het droog was gingen we een heerlijke wandeling maken door de Dorpstraat, of op het pleintje spelen. Ook hebben we paar hete dagen gehad. Op het pleintje hadden de baby's waterpret! De juffen hadden de emmers met water gevuld en spetteren maar en een lol dat de baby's hadden.
Alle baby's worden kleine dreumessen. Ze gaan kruipen, tijgeren, staan en zelfs lopen! De wipstoeltjes zijn voor de meeste verleden tijd. Tom, Julie en Julian lopen sinds kort het hele lokaal door. Bastian, Maxime en Roos zijn gaan staan en trekken zich aan alles op, en Bastian loopt met de babygym het hele lokaal door.
Zijn zus Maxime loopt met het poppenbedje het hele lokaal door.
Het duurt niet lang meer of Bastian & Maxime lopen binnenkort los!

Bram is onze kleine boef. Hij klimt overal op hij is nergens bang voor.
Na veel oefenen is het bram gelukt om uit een open beker te drinken.

Emily is onze poppenmeisje want zodra ze binnen kwam pakte ze gelijk een pop.
Ze was eraan toe om bij de peuters te gaan spelen.

Julian heeft de afgelopen weken hard geoefend om los te gaan lopen.
En ja hoor het is gelukt hij loopt nu! Op naar de peuters.

Tom is een klein vrolijk boefje hij klimt op het kleine stoeltje en gaat erop staan en kijkt met een brede glimlach naar de juffies. Kijk juf wat ik kan?!
Jaaa Tom kan los lopen! en wat kijk hij trots :-)

Roos trekt zich op aan de kast en gaat staan en gooit al het speelgoed uit de kast. Sinds kort loopt ze ook langs de kast maar houdt de plank wel vast.

Teun is onze kleine voetballer, want hij is dol op de bal, hij schopt goed gericht
de bal door het lokaal.

Bastian is een vrolijk mannetje dat het hele lokaal door kruipt en optrekt aan de kast en het speelgoed van de plank schuift. Speelgoed afpakken van andere kinderen daar is hij goed in het maakt hem niet uit of de kinderen groter zijn
dan hem!

Maxime is net zo vrolijk als haar broer Bastian. Ook zij is een bezig bijtje.
Ze klimt op de stoel en gaat staan en kijkt trots naar de juf hihi kijk mij.
O wat kan ze boos worden op zichzelf als iets niet lukt.

Fyenne is een bezig bijtje stil zitten dat kan fyenne niet. Tijdens het verschonen ligt ze niet stil, de juffen moet in alle bochten wringen om haar een schone luier te geven. Ze mag ook mee eten met het warme eten en lekker dat ze het vind ze smult ervan.

Lilly is sinds augustus een hartediefje geworden. Hiervoor speelde ze bij de babybells. Gezellig Lilly dat je onze groep komt versterken. Keten in de slaapkamer dat doe je graag met je vriendjes :-). Je wordt een grote meid want je probeert zelf je broek aan te doen, en je kan ook dieren geluiden na doen.

Cayden heeft het teigeren goed onder de knie, hij gaat op ontdekking uit. Hij teigert het hele lokaal door, hij slaat geen hoekje over. Ook kan hij uit zichzelf gaan zitten, en trots dat hij is als het gelukt is.
Yara gaat rollend het lokaal door. Kletst er gezellig op los met een brede glimlach op haar gezicht brabbelt ze hele verhalen.

Justin is erg ondernemend, hij klimt overal op!

Julie is onze kleine boekenwurm. ze kan zich lang vermaken in de voorleeshoek.
Ze pakt alle boekjes die op het plankje staan.

Guusje is onze gezellige kletstante, ze gaat steeds meer woordjes zeggen. Haar knuffel heet Betsie en als ze haar knuffel ziet zegt ze hé Betsie! Ook is ze dol op om kiekeboe te spelen, ze doet haar handjes voor haar ogen en roept kiekieboe! Ze is de laatste tijd veel te vinden bij het poppenbedje, en speelt graag met de poppen.
Sara is een tevreden meisje, ze lacht naar iedereen.
Ze vindt het heerlijk om in de hangmat te slapen, ze heeft haar duimpje ontdekt ze wordt er rustig van en valt dan lief in slaap.
Sara heeft het omrollen ontdekt van rug naar buik.

Xavi vind het heerlijk op een kleedje te liggen met de babygym boven zich. Hij slaat met zijn handjes tegen de speeltjes gaat dan heel lief en schattig lachen.
Hij heeft zijn duimpje ontdekt hierdoor valt hij lief in slaap.
Hij gebruikt zijn ene duimpje om in slaap te vallen en de andere duimpje
als hij wakker is.

Joas je bent pas 3 weken bij ons op de groep. Je hebt het erg naar je zin, je vermaakt je goed op de groep. Je bent veel te vinden in de leeshoek dit is je favoriete bezigheid boekjes kijken.

Juliëtte ze wil alles zien wat er gebeurt op de groep. Ze zit het liefst in de wipstoel zodat ze alles goed kan zien. De babygym vind ze erg leuk ze gaat tegen de speeltjes slaan. Het omrollen heeft ze ontdekt van rug naar buik.


Dit was alweer het nieuws van de Hartediefjes.

Tot de volgende keer dikke knuffel van de Hartediefjes

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl