Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
emily (2).JPG

Hartendiefjes

Hallo lieve papa’s en mama’s

Hier zijn weer de nieuwtjes van de Hartendiefjes.

– Er zijn nieuwe kindjes bijgekomen, Ocean en Bjarne. 2 hele lieve kindjes die allebei erg veel van knuffelen houden en onwijs lief kunnen lachen naar de juffen. Welkom bij de Hartendiefjes.

– Annabel en Tirza zijn 1 jaar geworden. Hiep hiep hoera! Annabel speelt nu bij de Stampertjes en Tirza bij de Dribbels. Heel veel plezier bij de dreumesen lieve meisjes.

 

Hier nog wat nieuwtjes over alle kindjes:

– Beau: is ons clowntje van de groep. Zwaait en kletst naar iedereen die ze ziet. Maakt ook hele leuke geluiden en als je ook maar een beetje gek doet, moet ze heel hard lachen. Het zal niet lang meer duren voordat Beau gaat lopen. Knapperd! Nog een paar weekjes en dan ga jij ook naar de dreumesgroep. We gaan jou missen. Veel plezier bij de speurneuzen!

 

– Novi: kruipt het hele lokaal door. Kan zo lief alleen spelen, maar spelen met haar vriendin Mayla is ook dikke pret. Vindt het ook erg gezellig als de juf erbij komt zitten. De juf wordt gebruikt als klimrek maar je hebt wel de grootste lol dan.

 

– Mayla: alle juffies kennen Mayla. Als er soms een juffie binnen komt lopen van de andere groep wordt er altijd heel enthousiast gezwaaid en natuurlijk heel lief gelachen. Mayla wordt altijd heel blij van andere kinderen, soms iets te blij dan ga je heel hard gillen. Maar je wordt toch het allermeeste blij van je vriendin Novi. Er worden knuffels en kusjes uitgedeeld!

 

– Zef: houdt heel erg van knuffelen met de juf. Gaat spelen op de grond steeds leuker vinden en tijgert nu ook vooruit. Knap hoor! Geniet van al het eten dat hij op Tinkerbell krijgt. Maar wat hij het allerleukste vindt is staan en kijken naar de andere kindjes.

 

– Beau S: Is heel erg ondernemend. Gaat overal aan staan en is lekker actief. Je draait je om en opeens zit Beau achter je. De babygym vind je ook erg leuk, niet om mee te spelen maar om er achter te lopen. Zo ga je het hele lokaal door.

– Emily: kan zo lief alleen spelen maar vind vooral spelen met de juf haar sloffen het allerleukste. Tijdens het spelen kijkt ze de juf aan en gaat ze heel lief lachen. Emily houd erg van eten, zodra haar mond leeg is zegt zei aaaa… hihi! Helaas gaat Emily ons verlaten en blijft ze samen met mama thuis. We gaan jou missen lieve Emily!

 

– Joep: houd heel erg van knuffelen met de juffen. Sinds kort draait hij ook van rug naar buik. Knap hoor! Het liefst zit je in een wipper en kijk je naar de kindjes om je heen. Maar soms moet je ook wel eens op een kleedje spelen ;). Je komt altijd binnen met een lach en gaat ‘s-avonds ook weer weg met een glimlach op je gezicht.

 

– Riley: is een heel tevreden mannetje. Kan zo lief spelen op een kleedje en ook jij kan al van rug naar buik draaien. Knapperd! Vind alles heel erg interessant wat er om hem heen gebeurd. De juffen hoeven maar te kijken naar jou en je gaat al lachen.

 

– Finn: vind spelen op een kleedje erg leuk. Hij begint op zijn buik en eindigt op zijn billen. Speelt met al het speelgoed om hem heen en vind de aandacht van de andere kinderen erg leuk. Ook de aandacht van de juffen vind je erg leuk, zodra de juf tegen je praat ga je lachen, maar je kan soms ook heel serieus kijken. Hihi! ;)

 

De feestdagen zitten er weer op en we zitten nu alweer in de maand april, wat gaat de tijd toch snel… We hebben in de tussentijd nog wel hele leuke dingen gedaan. We hebben het thema winter en kunstenaar gehad en zijn nu druk aan de knutsel voor het thema eet smakelijk. Ook hebben we er al een hele mooie week op zitten met erg lekker weer. Dat betekende heel veel naar buiten! Daar houden de hartendiefjes wel van!

Ook is juf Lisanne bevallen in februari van een dochter Liënna Michaela. Moeder en kind maken het goed!

Helaas heeft juf Suzanne ons verlaten, zij is gaan werken op een ander kinderdagverblijf. Veel plezier bij je nieuwe baan! Gelukkig hebben we er wel 2 hele lieve juffen voor teruggekregen, juf Mireille en juf Felicia. Welkom bij de hartendiefjes.

Dit waren weer de leuke nieuwtjes over de Hartendiefjes.

Liefs,

de hartendief juffies!

Jam

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl