Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
emily (2).JPG

Hartendiefjes

Lieve papa’s en mama’s

Zijn jullie ook zo nieuwsgierig naar onze avonturen?
Lees dan maar gauw verder..

Laten we beginnen met onze nieuwe vriendjes.
Ons Hartediefjes team heeft versterking gekregen op maandag, dinsdag & woensdag op deze dagen komen Cayden en Yara gezellig met ons spelen en knuffelen.

Lauren die speelt vanaf nu op een ander kinderdagverblijf samen met haar grote broer en zus. Dag lieve Lauren!

In de maanden April, Mei & Juni hebben we een heleboel feestjes gehad.
Gezellig, de Hartediefjes houden wel van een feestje.
Op koningsdag vierde Guusje 2 feestjes die van de Koning en haar 1’e verjaardag.
13 mei vierde Justin zijn 1’e verjaardag inmiddels heeft hij het kruipen ingeruild voor het lopen.
Tom vierde 6 juni zijn éérste verjaardag, bij een feestje horen natuurlijk cadeautjes & een mooie verjaardagshoed. Die hoed daar had Tom nog zo zijn twijfels over, was dat nou echt nodig? 
Hiep Hiep Hoera voor onze kleine dreumesen.

Op 19 mei vierde wij met z’n allen een feestje, alles was versierd er waren ballonnen, slingers & confetti. Iedereen had zijn mooiste kleren aangetrokken speciaal voor juf Rebecca & Erwin. In een mooie auto kwamen ze bij ons langs, de peuters waren onder de indruk van de heuse prinsessen jurk.

Maar er is natuurlijk nog veel meer gebeurd de afgelopen maanden.
Want:
• We eten sinds Maart een warme maaltijd tussen de middag, hmm smullen geblazen.
• We hebben een nieuwe app TikTik hier plaatsen we de foto’s van onze Hartediefjes, deze foto’s moeten jullie trouwens wel zelf opslaan want na verloop van tijd worden deze verwijderd.
• De opa en oma van Julian zijn op visite geweest, dat was leuk en wat was Julian zich aan het uitsloven. Het was leuk om te zien dat hij de spelletjes die hij thuis met opa speelt, ook hier ging doen.
• We geregeld groentes uit de moestuin eten, de komkommers en bonen en broccoli groeien als kool. En de komkommers smaken heerlijk.
• Teun, Tom, Bastian & Maxime hebben een nieuwe coupe zij zijn geknipt door onze kapsters.
• 29 mei was het nationale modderdag, heerlijk kliederen met modder & water en allerlei materialen zoals veertjes en houtsnippers.

Ook hebben de kinderen zelf ook een hoop te vertellen,

Bram is begonnen aan zijn laatste maand spelen bij de Hartediefjes, hij gaat straks spelen bij de Lollifanten. Nog even extra genieten en knuffelen dus!

En onze kletskous Emily kletst de oren van je hoofd! Gezellig hoor, verder klimt ze graag in stoelen. Alleen vinden de juffen dat niet zo’n goed idee. 

Ook Teun houd graag van een avontuurtje, klimmen en klauteren daar is hij goed in. Ook is hij fanatiek met knutselen en eten hihi.

Julian die heeft er al een heerlijke vakantie in Portugal op zitten. Hij heeft heerlijk met het zand & een emmer water gespeeld.

Hopsata, wow, hai dit zijn Guusje haar favoriete woordjes. Als Guusje
S ’morgens haar jasje aan de kapstok hangt, weten de juffen al dat ze eraan komt. Er klinken dan allemaal vrolijke praatjes vanaf de gang.
En ze krijgt een broertje of een zusje, dat is nog eens leuk nieuws he?!

Justin die heeft ook niet stil gezeten de laatste tijd.
(Stil zitten is ook niet zo voor Justin weggelegd )
Maar hij kan inmiddels lopen, en hoe? Hele stukken door het lokaal van de 1 op de andere dag, de juffen waren verbaasd.

Tom is ook al lekker op vakantie geweest naar Mallorca, heerlijk! Verder ontwikkeld hij als een speer. Slapen vind hij niet zo nodig, hij speelt veel liever! Groot gelijk hoor Tom.

Roos mag voortaan zonder haar spreidbroek spelen en wat is dat fijn.
Ze kan nu het hele lokaal door tijgeren en zelf zitten knapperd!
En lekker op haar buikje slapen zzz.

Julie heeft de speelgoed kast ontdekt, daar staat zoveel speelgoed in daar vermaakt ze zich de hele dag mee. Ze kan zich nu optrekken aan de kasten en stoelen, nog even wachten en dan zet ze vast haar eerste stapjes.

Bastian heeft een bijzondere manier van spelen, erg komisch om te zien. Hij tijgert naar het speeltje toe, draait op zijn rug en legt het speelgoed op zijn buik en houd het vast met zijn voeten. Ook leest hij graag boekjes in de boekenhoek.

Maar onze altijd vrolijke Maxime (zus van Bastian) die kruipt het hele lokaal door, die speelt het liefst met alles tegelijk. En zodra je de bellenbaas erbij pakt krijgt ze de slappe lach. Ook Maxime en Bastian zijn al heerlijk op vakantie geweest naar Frankrijk!

Fyenne tijgert het hele lokaal door, en vind zitten echt iets voor baby’s. Staan dat is het nieuwe zitten. Ze mag nu ook lekker een boterhammetje en een soepstengel mee eten hmm.

Slapen, eten, even spelen. Zo komt Cayden de dag door. Hij is nu wel steeds iets langer wakker, maar hij vind het slapen nog zo lekker!
Hij eet nu een fruithapje, een boterham mee en kan onwijs gezellig kletsen.

Zo leuk om te zien, Yara komt s’ morgens al binnen met een grote glimlach.
Ze word ook steeds groter, ze kan nu omrollen en eet ook een fruithapje mee en wat vind ze dat lekker!

Zo dat waren een hoop verhaaltjes he?
Jullie zijn weer helemaal op de hoogte, tot het volgende Tinkerbelletje!

Liefs van alle Hartediefjes.

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl