Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
emily (2).JPG

Hartendiefjes

Lieve papa’s & mama’s,

 

Hier zijn we weer met allemaal nieuwe avonturen van onze Hartediefjes.

Het was weer een gezellige periode! We hebben weer allemaal mooie knutsels gemaakt voor ons nieuwe thema! Het eerste thema van het nieuwe jaar was: Ik ben een kunstenaar. Wat hebben ze allemaal hun best gedaan om mooie knutsels te maken & wat vonden jullie het leuk! Ook hebben we natuurlijk rondom alle knutsels ook andere activiteiten gedaan zoals voorlezen etc… In April gaan we beginnen met het nieuwe thema: Groei & Bloei / Rupsje Nooit Genoeg.

Ook nog een ander leuk nieuwtje wij hebben in Maart rupsen gekregen. Wij gaan zelf vlinders kweken, zo super leuk! Zo kunnen we met de kinderen het hele proces van de vlinders laten meemaken. Uiteindelijk gaan we de vlinders buiten loslaten.

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van een aantal Hartediefjes! Juliëtte, Xavi, Isabelle & Vayenna. Gelukkig hebben we ook nieuwe hartediefjes gekregen! Welkom lieve Harvey, Simar, Kianu & Myléna!

Dan nu alle nieuwtjes van onze hartediefjes:

Celine: Kan kruipen maar soms vindt ze tijgeren toch nog wel wat makkelijker/sneller. Ook kan ze heel goed zelf haar fles drinken. Als ze dan genoeg gedronken heeft gaat ze spelen met haar fles. Verder is ze altijd lekker vrolijk.

Daan: Rolt naar zijn buik en kan zich dan heel goed vermaken met al het speelgoed wat op de grond ligt. Lachen doet hij ook veel als de juffen hem aankijken komt er al gelijk een hele grote glimlach op zijn gezicht.

 

Gijs: Speelt kiekeboe. Hij doet dan zijn handjes voor zijn ogen en roept dan BOE!! Hij vindt het ook heel leuk om boekjes te lezen. Als hij een boekje wilt lezen dan wijst hij naar de kast. Kan al heel goed zijn buik/neus etc… aanwijzen als de juf het vraagt. Gijs heeft nog heel leuk nieuws want hij wordt grote broer in Augustus!!

Lotte: Kan heel goed zwaaien & de high five geven. De hele dag gaat dit zo door of een high five of dan maar weer zwaaien naar iedereen die binnen komt & weer weggaat. Ze trekt zich ook al heel goed op aan de kast etc.. Ook heeft Lotte heel leuk nieuws want zij wordt grote zus in Augustus!!

 

Harvey: Hij is een heel lief/vrolijk mannetje. Hij vermaakt zich prima op de grond met spelen. Kijkt lekker om zich heen & ondertussen is hij fijn aan het spelen. Als je hem gaat kietelen onder zijn armen gaat hij schaterlachen super lief om te horen/te zien.

 

Isabelle: Kletst al heel veel. Kan alles heel goed al benoemen & vertellen. Als je aan haar vraagt wie ze is dan antwoord ze met: Iesje. Super schattig als ze dat zegt. Verder vindt ze het heel leuk om met de little people poppetjes te spelen. Ze vermaakt zich prima op de groep.

 

Jénoah: Hij vindt schommelen erg leuk als je hem dan duwt begint hij heel hard te lachen. Als de juffen gek doen naar hem moet hij ook onwijs hard lachen. Het is een erg vrolijk mannetje! Je vindt de stapelbekers op de groep erg leuk. Als je daarmee speelt sla je ermee op de grond & dan ga je keihard lachen.   

 

Jim: Gaat steeds meer los lopen! Knap hoor! Wel vind hij het nog erg spannend & soms wat eng. Hij doet zijn best & wij stimuleren/helpen hem ermee. Je vindt het erg leuk om in het keukentje te spelen! Al het andere speelgoed vind je ook erg leuk alleen dat is toch wel favoriet!

 

Julia: Hiep hiep hoera!! Alweer 1 jaar geworden. Wat gaat het toch snel. Je vindt het heel erg leuk om te dansen als er muziek op wordt gezet begin je gelijk te swingen! Super leuk om te zien. Als de juffen het liedje klap is in je handjes zingen doe je heel enthousiast mee! Je blijft maar klappen.

 

Juliëtte: Kan heel goed de juf helpen met spullen naar de keuken brengen of de was doen etc… Ze vindt het ook erg leuk om stiekem de gang op te rennen. Als de deur eenmaal open is dan grijpt ze haar kans om de gang op te gaan! Vanaf Feb. is ze gaan spelen bij de Kletskevers.

 

Mahira: Ze tijgert het hele lokaal rond. Ze probeert ook al te gaan kruipen & ze probeert zich op te trekken aan de boekenplank. Knap hoor! Je vindt ook alle kinderen om je heen erg leuk. Je gaat altijd lief lachen naar ze & ook naar de juffen.

 

Matthijs: Kan zich op de grond goed vermaken met al het speelgoed. Hij vindt alles wat er om hem heen gebeurd ook heel interessant. Als de juffen langs lopen en naar hem kijken gaat hij gelijk lief lachen. Als alle kinderen op de grond spelen kijkt hij daar ook vol bewondering naar.

 

Sem: Je rolt het hele lokaal nu door. Dan lig je weer bij de boekjes & dan weer bij de kast met het andere speelgoed. Goed hoor!! Je vindt het ook erg leuk als andere kinderen bij je op de grond liggen. Natuurlijk tijdens het spelen als de juffen je dan aankijken dan begin je gelijk heel lief te lachen.

 

Xavi: Kletst er lekker op los! Begrijpt heel goed wat je bedoeld als je iets aan hem vraagt. Als we liedjes zingen dan doet hij heel goed alle gebaren van het liedje mee. Een gezellig/vrolijk mannetje! Vanaf Feb. is hij gaan spelen bij de Dribbels.

 

Myléna: Speelt hier nu 1 dag in de week. De andere dagen speelt ze bij de Disneybabies. Ze vermaakt zich hier prima. Als ze de mandjes ziet staan dan gaat ze er naar wijzen dat ze haar knuffel wilt hebben & zo ook als ze de spenenbakjes ziet. Ze weet precies waar we haar speen & knuffel laten. Ze is verder erg vrolijk & gezellig.

 

Kianu: Hij moet altijd wel lachen naar de juffen. Je kijkt hem even aan en begint gelijk heel lief te glimlachen. Hij kan goed zelf spelen op een boxkleed met speelgoed. Hij kon altijd heerlijk slapen in de hangmat maar nu gaat het ook erg goed in bed.

 

Simar: Draait van zijn buik naar zijn rug. Speelt lief in de box, op de grond etc.. Ook hij vond slapen in de hangmat erg lekker maar ook nu slaapt hij goed in bed. Hij is een vrolijk/tevreden mannetje.

 

Dit waren dan alweer alle avonturen van de Hartediefjes!

 

Tot de volgende keer!

 

Kusjes & Knuffels van alle hartediefjes en de juffen!

 

Anouk, Suzanne & Lisanne

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl