Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
emily (2).JPG

Hartendiefjes

Lieve papa's en mama's,

Daar zijn we weer met allemaal nieuwtjes van onze Hartediefjes! 
Helaas hebben we afscheid moeten nemen van:
Liënna, Hugo, Ruby & Mats we wensen jullie heel veel plezier op jullie nieuwe groep. We gaan jullie gezelligheid missen. 

Wij hebben ook nieuwe kinderen mogen verwelkomen.
Welkom lieve Annabel, Verelique & Tirza. We hebben er 3 hele vrolijke dames bij die de juffies goed in weten te pakken met hun lieve glimlach.

Hieronder nog wat nieuwtjes over onze Hartediefjes:

Jaxx: Hij is een vrolijk mannetje die de kookkunsten van Dave erg lekker vindt. Zelfstandig zitten dat kan je al erg goed. Je gaat nu al billen schuivend het hele lokaal door en ondertussen heb je de grootste lol. Er hoeft maar iemand langs te lopen en je begint vol trots te zwaaien. 

Vince: Hij weet de juffies goed in te pakken met zijn mooie ogen en zijn lieve glimlach. Als je hem een stuk karton geeft dan heeft hij de grootste lol. Hij gaat nu tijgerend het hele lokaal door en vindt het ook erg leuk om te zitten. Zittend aan de grote tafel eet je stukjes fruit lukt het niet met je handen dan probeer je het met je mond. De juffies moeten erg om jou lachen als je dit doet. 

Finn: Hij kan zich heel goed vermaken op de grond je hoort hem van plezier altijd gillen. Hij komt binnen met een glimlach en gaat ook altijd weg met een glimlach hij is altijd vrolijk. Je vindt het ook erg leuk om te spelen met je eten en erin te knijpen. De juffies kijken je dan aan en zeggen tegen je dat je het moet opeten, het enige wat jij dan doet is heel lief lachen. Uiteindelijk ga je het wel lekker opeten. 

Sofia: Ze is dol op eten zodra ze haar fles ziet begint ze helemaal te trillen en wordt boos als het op is. Ze probeert ook al te kletsen tegen de juffies op haar manier. Ze maakt bewust geluidjes en als de juffies reageren dan begint ze gelijk te lachen. Slapen daar houdt ze ook nog steeds van het liefst op je buik met je billen omhoog. 

Talitha: Ze kruipt het hele lokaal door en kan ook al zelfstandig zitten. Ze kan zichzelf goed vermaken op de grond en tijdens het spelen brabbelt ze erop los alleen houdt ze de juffies goed in de gaten. Als de juffies weglopen dan wordt ze verdrietig. 

Tigo: Hij kan heel hard lachen als de juffies hem kietelen vaak krijgt hij dan de hik. De juffies hoeven maar naar hem te wijzen en hij gaat lachen. Hij begint nu te rollen en vermaakt zich prima met al het speelgoed om zich heen. 

De kinderen van de Hartediefjes hebben niet stil gezeten. De volgende thema’s kwamen aan bod: Lente & vervoer. We doen altijd leuke activiteiten, maken knutsels en spelen/wandelen lekker buiten. Voor Moederdag en Vaderdag zijn onze Hartediefjes druk bezig geweest zoals jullie gezien hebben met jullie mooie knutsels. We hopen dat jullie de knutsels leuk vonden. 

Dit waren weer de nieuwtjes over de Hartediefjes. 

Nog even en dan komt de zomervakantie er weer aan. De juffies van de Hartediefjes wensen jullie alvast een hele fijne en zonnige vakantie toe.

Dikke kus en knuffel van alle Hartediefjes en de juffies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl