Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
emily (2).JPG

Hartendiefjes

Lieve ouders/verzorgers,

Daar zijn we weer met allemaal nieuwe avonturen van onze Hartendiefjes!

Laten we beginnen met onze nieuwe aanwinsten van onze groep!

Welkom lieve Anne & Kyra. Het zijn 2 tevreden meisjes die nog alles aan het observeren zijn van wat er allemaal gebeurd op de groep. Ze wennen ook steeds meer aan alle geluiden op de groep.

We moesten helaas ook afscheid nemen van een aantal Hartendiefjes.

Dag lieve Kianu! Hij is verhuisd naar Arnhem en gaat daar op een ander kinderdagverblijf spelen. Wij wensen hem veel plezier!

Dag lieve Julia & Lotte! Zij gaan gezellig spelen bij de peutergroep (Speurneuzen & Beestenboel) heel veel plezier.

We hebben ons deze periode bezig gehouden met de volgende thema’s:

– Regen: Wij hebben weer erg ons best gedaan om allemaal mooie knutsels te maken. Natuurlijk hebben we ook liedjes gezongen, boekjes gelezen etc...

– Feestdagen (Sinterklaas & Kerst):

De Feestdagen zijn ook weer achter de rug. Wat was dit toch weer een gezellige periode! We hadden allemaal lekkere dingen om te eten. Met Sinterklaas hadden we samen met de kinderen zelf kruidnoten gemaakt. Dit vonden ze erg leuk om te doen & ook erg lekker om al stiekem wat deeg te eten. Met de kerst hadden we een eitje, krentenbollen, kerstkoekjes etc.. De kinderen hebben hier heerlijk van gesmuld! Natuurlijk is dat niet het enige en hebben we ook mooie knutsels gemaakt. Tijdens oud en nieuw gingen we met de kinderen sterretjes afsteken. Net als alle andere thema’s zongen we ook gezellig liedjes. De kinderen vinden liedjes zingen namelijk erg leuk! Ze doen altijd vrolijk mee. 

Ook willen wij alle ouders/verzorgers bedanken voor de opbrengst van Tekenfund! We hebben er mooi speelgoed voor op de groep van gekocht. De kinderen spelen er heel graag mee!

Dan over op alle nieuwtjes van onze Hartendiefjes!

Lotte kan sinds Oktober lopen! Weet je wat ze ook al kan? Heel goed zelf eten met een lepel knap hé? Helaas gaat ze alweer over naar de peuters. We wensen je heel veel plezier bij de Beestenboel.

Celine vind het erg leuk om de juffen na te praten, als de juffen iets zeggen probeert ze het meteen na te zeggen. Ze heeft ook de grootste lol met al haar vriendjes op de groep. Ze spelen dan gezellig samen en lopen/rennen achter elkaar aan door het lokaal heen.

Daan kan lopen & leuk dat hij het vindt! Hij klimt en klautert er op los. Op de rode stoel willen klimmen en het voedingskussen pakken en daarop gaan zitten etc.. Als hij op het voedingskussen zit en je kijkt naar hem gaat hij gelijk naar je lachen!

Harvey loopt het hele lokaal rond op zoek naar van alles. Hmm.. welk speelgoed vind ik nu leuk om mee te spelen? Als hij iets gevonden heeft laat hij het met trots zien aan de juffen & zegt dan die, die! Je bent een vrolijk mannetje!

Jénoah wordt grote broer van een zusje! Super leuk! Hij vermaakt zich prima op de groep. De bal is toch wel favoriet daar gooit hij mee, rolt hij mee etc.. Ook vind hij het erg leuk om de gang op te rennen. Als er eenmaal de kans toe is dan doet hij het & gaat dan heel hard lachen als het hem gelukt is.

Mahira heeft heel erg veel praatjes. Ze kletst er op los! Dat niet alleen ze vindt het ook heel leuk om in de kast te gaan liggen of op de grote stoel te gaan zitten. Als ze dit doet dan kijkt ze de juffen zo aan van dit mag toch gewoon? Ik doe toch niks raars?

Matthijs kan sinds kort losse stapjes zetten. Wat super goed hé? Hij vindt het ook al heel leuk om aan de kast te staan etc… Voor we het weten loopt hij het hele lokaal door! Ook vermaakt hij zich super goed op de groep. Het is een tevreden mannetje!

Sem heeft het lopen ook ontdekt goed hé? Hij is erg trots dat hij nu kan lopen, het hele lokaal loopt hij rond. Hij komt altijd al erg vrolijk binnen en zo is hij de hele dag een heel vrolijk & gezellig mannetje!

Simar vindt het ook heel erg leuk op de gang. Als hij ook de kans krijgt om de gang op te rennen dan doet hij het. Als de juffen hem dan komen halen dan rent hij met een grote glimlach gewoon weg. De grootste lol heeft hij dan als de juffen achter hem aan komen.

Mason kan nu kruipen! Hij heeft lang geoefend en nu is het hem gelukt. Alleen vind hij dat niet genoeg hij gaat nu ook al gelijk staan aan de kast etc… Dat is toch veel leuker? Waarom zou ik alleen maar gaan kruipen als ik ook kan gaan staan dan kan ik toch veel beter bij het speelgoed in de kast?

Lewis gaat het hele lokaal door. Hij is op ontdekkingstocht. Dan ligt hij weer onder de box, dan weer bij de boekjes & ga zo maar door! Hij vermaakt zich in ieder geval prima op de groep. Tijdens het spelen kan er natuurlijk ook nog wel een grote glimlach vanaf naar de juffen toe!

Dan nog als laatste een wist je dat?

Wisten jullie dat al onze grote baby's heel goed zijn in het proosten met hun beker?

Dit waren weer al onze leuke avonturen van onze Hartendiefjes!

Tot de volgende keer.

 

Heel veel kusjes & knuffels van alle Hartendiefjes & de juffen!

 

Anouk, Suzanne & Lisanne

 

 

 

 

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl