Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
emily (2).JPG

Hartendiefjes

Lieve papa's, mama's en iedereen die benieuwd zijn naar de avondturen van de Hartediefjes....

Een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2018 gewenst allemaal.

Wij hopen dat er in het nieuwe jaar veel nieuwe lieve hartediefjes bij mogen komen.

Allereerst beginnen we met onze vriendinnetje Lilly die naar de  peutergroep is gegaan. De baby tijd heeft ze achter haar gelaten. En ze is toe aan iets nieuws, gezellig peuteren bij de kletskevers. Veel plezier lieve schat.

Maar we maken nartuurlijk ook weer nieuwe vrienden. Ezra is onze groep komen versterken. Per januari 2018 komen ook Isabelle en Gijs onze groep versterken. Wij wensen ze veel speelplezier de komende tijd bij de hartdeiefjes

We hebben weer genoten van de Sinterklaastijd.

Gezellig samen liedjes zingen, sinterklaasliedjes op de achtergrond, knutselen en niet te vergeten pietengym gedaan. Tom en Bas kregen er niet genoeg van om door de tunnel te kruipen, ze hadden de grootste lol. Natuurlijk hebben we dit jaar weer onze schoentjes gezet. Gesmuld van de kruidnootjes hmmm. Piet is ook nog langs geweest dat was erg spannend voor de kinderen maar ook wel erg leuk. Piet heeft ons een cadeau gegeven. Een muziekmobiel en een boekje van Dikkie Dik viert kerst. Dank u sinterklaasje.

Ook hebben we genoten van de kerst. Ons lokaal werd mooi versierd met lampjes, een kerstboom en we hebben volop geknusteld. En niet te vetgeten op de foto geweest voor de kerstkaart.

Juliette heeft het tijgeren goed onder de knie, ze gaat op ontdekking uit.                Ze tijgert het hele lokaal door, ze slaat geen hoekje over. En stilliggen dat kent ze niet. De juf moet in alle bochten wringen om haar een schone luier te geven.

Bastian is onze keukenprins & Maxime is onze keukenprinses, de bak met keukenspullen word regelmatig omgegooid op zoek naar keukenspulletjes zoals  een bord, pan, bestek enz.

Julie is onze poppenmoeder, ze speelt het liefst de hele dag met de poppen.              Ze stopt ze in bed, legt er een dekentje erover heen. Ook komt ze regelmatig een knuffel bij de juffies brengen. Ze ploft dan neer op onze schoot en geeft ons een dikke knuffel.

Cayden mag ook mee eten met het warme eten en lekker dat hij het vind hij smult ervan. Ook gaat hij op ontdekking uit hij trekt alles uit de kast en kruipt het hele lokaal door.

Guusje is een gezellige kletstante, ze kletst er gezellig op los. Ze benoemd alles en wijst er naar. Guusje is ook een grote zus geworden van zusje Jette.

Jim is een tevreden mannetje, hij lacht naar iedereen. Hij vind het heerlijk om in de hangmat te slapen.

Sara is een bewegelijk meisje. De juffies hoeven geen kleed meer neer te leggen op de grond, want ze blijft er niet op liggen.

Xavi kan zich goed vermaken op de grond hij heeft het omrollen ontdekt.

Joas is een vrolijk mannetje hij vermaakt zich prima met zijn vriendjes.   Zijn favoriete bezigheid is boekjes kijken.

Justin is een druk bezig mannetje. Hij belt het liefst de hele dag met zijn papa en  niet met de speelgoed telefoon maar wel met de echte telefoon . Van bellen wordt je moe het is een kleine slaapkop wel 3u achter elkaar kan hij slapen!

Yara is een vrolijke meid, bij binnenkomst heeft ze al een brede glimlach op haar gezicht. Ze maakt de hele dag gezellige geluidjes.

Lilly is erg zorgzaam en lief voor de baby's maar gaat ons helaas verlaten. Zij gaat spelen bij de peuters.

Fyenne & Roos kunnen sinds kort lopen. Jaa ze gaan op ontdekking uit.

Tom doet ondeugende dingen :-).  Hij kan lopen en dat laat hij ook zien aan de juffies want als de deur open gaat en hij de kans krijgt loopt hij snel naar de gang  en rent de gang in :-).

Ezra vind het erg fijn om te knuffelen met de juffies. Een kleedje op de grond met de babygym vind hij erg leuk.

Nog een mededeling:

Per januari 2018 is juf Rebecca naar een andere groep gegaan. Ze gaat naar de Babybells, gelukkig maar één deur verder. Juf Rebecca wij gaan je missen.

Zo nu zijn jullie weer helemaal op de hoogte, tot de volgende keer!      

Liefs van de Hartediefjes

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl