Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
emily (2).JPG

Hartendiefjes

Lieve ouders/verzorgers en andere lezers,

Daar zijn we weer met allemaal nieuwe avonturen van onze Hartendiefjes. Lees maar snel verder!

Ook deze periode hebben wij weer veel gedaan met verschillende thema’s. We gingen nog even door met het thema Voorjaar/jonge dieren maar al snel volgde het thema beroepen. Nu zijn we bezig met het thema bewegen/eetsmakelijk hiervoor hebben we ook allerlei leuke knutsels en activiteiten in de planning! Natuurlijk zijn we al onze lieve mama’s en papa’s ook niet vergeten hiervoor hebben al onze Hartendiefjes ook iets moois gemaakt!

Anouk is weer terug van haar zwangerschapsverlof. Welkom terug juf Anouk! 
Helaas moesten we wel afscheid nemen van Elvira. Dag juf Elvira bedankt voor alles!

We hebben ook weer nieuwe Hartendiefjes mogen verwelkomen. 
Welkom lieve Diamond, Rodian, Lotte en Dunya.

Helaas moesten we ook afscheid nemen van een aantal van onze Hartendiefjes. 
Dag lieve Bastian, Maxime, Julie, Fyenne en Joas. Heel veel plezier bij de peuters!

Dan nog een leuk nieuwtje! Julie krijgt er in de zomer een broertje bij! 

Dan gaan we nu over op al onze avonturen van onze lieve Hartendiefjes! 

Julia vindt de babygym erg leuk om mee te spelen, ze grijpt naar speeltjes en maakt ondertussen allemaal leuke geluidjes. Ze heeft het erg naar haar zin. 

Juliëtte roept altijd volmondig ja! Als je iets aan haar vraagt zegt ze altijd ja. Ook als je iets vraagt aan een ander kindje dan hoor je op de achtergrond van haar ook weer volmondig een ja! Verder speelt ze lief maar gaat het niet altijd zoals zij wilt dan kan ze ook wel boos worden. Gelukkig is dit snel over! 

Xavi  en Jim eten nu ook lekker mee met onze warme maaltijd. Hmm wat smullen ze ervan! Als het bij Jim niet snel genoeg gaat dan gaat hij mopperen. Hij wilt zo graag eten! Xavi denkt slapen wat is dat? Hij vindt spelen veel leuker en tijdens het spelen gilt hij van plezier samen met Jim. Jim tijgert nu het hele lokaal rond alles is hij aan het ontdekken.

Sara heeft het ontdekt om lekker te gaan staan. Vol trots gaat ze dan lekker aan de kast staan of aan de stoel enz.. Verder speelt ze lief en gaat ze het hele lokaal rond. 

Yara loopt sinds April helemaal los! Vol trots loopt ze door het lokaal heen. Als ze gebracht wordt door papa of mama dan komt ze altijd binnen met een brede glimlach. Nog even een dikke knuffel + high five en dan gaat ze gelijk spelen. 

Fyenne kan erg goed aangeven als ze heeft gepoept. Ze komt dan naar de juf toe trekt haar broek omlaag en zegt dan Bah. Samen spelen met Yara is ook heel leuk alleen soms zijn jullie elkaar even zat dan willen jullie even niet meer samen spelen haha!

Maud en Isabelle zijn altijd lekker vrolijk en spelen lief. Ze kunnen ook al helemaal zelf los zitten! Knap he? Maud zegt ook al heel goed mama. Als je dan tegen haar zegt zeg is mama dan zegt ze heel lief mama! Isabelle heeft het zwaaien ontdekt. Soms kan ze wel de hele dag door laten zien hoe goed ze kan zwaaien! 

Rodian speelt sinds Mei bij ons op maandag en dinsdag. Welkom lieve Rodian! Sinds Juni kan hij korte stukjes lopen. Goed he? Tijdens het spelen heeft hij hele verhalen. 

Gijs is 3 weken op vakantie geweest. Wat kan hij nu goed tijgeren en ook kan hij goed zitten. Hij mag nu ook een boterham met beleg. Wel wilt hij het liefst helemaal zelf eten zonder hulp van de juffen. Hij vindt klappen in zijn handen ook erg leuk. Als de juffen gaan zingen klapt hij in zijn handjes maar ook zonder zingen klapt hij gewoon door!

Joas doet tijdens het zingen heel goed de gebaren mee die bij elk liedje horen. Danst vrolijk op de muziek en zakt door zijn benen op en neer. Diamond doet gezellig met hem mee! Bij binnenkomst zwaait Joas gelijk gedag en loopt meteen naar de keukenspulletjes toe. Als hij eenmaal de keukenspulletjes heeft duikt hij het keukentje in. Diamond speelt sinds April bij ons op de groep. Hij kan zich goed vermaken. Ook is de kapper langs geweest bij ons op de groep en nu heeft Diamond een stoer kort kapsel!

Cayden kletst er gezellig op los. Hij wijst naar alles en brabbelt/zegt iets in zijn eigen taaltje. Hij vindt het spelen met de bal erg leuk maar bellen blazen vind hij toch ook wel heel erg leuk!

29 Mei zijn we gezellig naar de kinderboerderij geweest met Diamond, Julia, Yara, Joas, Cayden en Rodian! Wat is dat toch leuk zeg kijken bij alle dieren. De varkens, konijntjes enz..! De kinderen hebben zich goed vermaakt.

Dit waren alweer alle avonturen van onze lieve Hartendiefjes. 

Tot de volgende keer!

Veel liefs van al onze Hartendiefjes en juffies!

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl