emily (2).JPG

Hartendiefjes

Lieve ouders/verzorgers,

 


Bij deze weer een leuke update over de hartendiefjes.

 


We hebben de afgelopen maanden helaas afscheid moeten nemen van Noémi en Maeve. Zij spelen nu bij de dreumesen, heel veel plezier op jullie nieuwe groep.❤️

 


Ook mochten wij weer nieuwe kindjes verwelkomen bij de hartendiefjes!

Welkom lieve Aysa en Bethlehem. Op naar een leuke tijd samen.❤️

 


De afgelopen maanden hebben we verschillende leuke thema’s gehad, waar we verschillende activiteiten mee hebben gedaan. Zo hadden we bijvoorbeeld eigen kuikentjes voor het thema lente en dieren. De baby’s hebben de kuikentjes geaaid en geknuffeld. 

 


Ook hebben we modderdag gehad. De kinderen hebben in zelf gemaakte modder van cacao en water mogen spelen. Ze zaten helemaal onder en wat hadden ze een plezier!❤️

 


Wisten jullie dat?

 


Isa-mae een hele vrolijke meid is, die zich kruipend door het lokaal beweegt en geniet van het eten, dat vinden wij fijn om te zien! Ook is Isa-mae een lekkere knuffelkont, ze vind het heerlijk om bij de juffies te zitten.

 

 


Nolan heel goed kan optrekken aan de kast en zelf weer kan gaan zitten. Knuffelen met de juffies vindt hij ook heel fijn. Spelen vind hij heel leuk. Zeg je hiep hiep hoera dan doet Nolan zijn armen in de lucht en laat hij zijn 2 mooie ondertandjes zien.

 

Nonaé een hele vrolijke meid is die kruipend het lokaal doorgaat en zich optrekt aan van alles. Het zal ons niet verbazen als Nonaé binnenkort loopt! Zodra we liedjes zingen gaat Nonaé dansen en klappen.

 

Mika een vrolijke jongen is. Hij gaat in zijn achteruit door het lokaal en is hard aan het oefenen om dit ook vooruit te kunnen. In de bolderkar naar buiten vind hij heerlijk. Hij kijkt zijn ogen uit als we buiten een rondje wandelen. In het begin moest Mika nog erg wennen, maar herkent hij ons steeds meer en voelt zich meer thuis bij ons!

 

Vieve altijd met een lach binnenkomt en heel de dag vrolijk is. Vieve is heel lief. Ze geniet onwijs van de hapjes die ze krijgt. Ook heeft ze ons al laten zien dat ze goed kan rollen van rug naar buik. Je geeft haar een speeltje en ze vermaakt zich daar heel lief mee.

 

Indy heel vrolijk is en heel lekker slaapt als er white noise aanstaat in de slaapkamer. Indy vindt fruit heel lekker, maar bij haar groente kan ze heel moeilijk kijken.😝

 

Cody onze kleine ontdekker is? Hij gaat nu het hele lokaal door om te kijken wat er allemaal te doen is! Verder gaat het eten van fruit & groente steeds beter. Eerst moest hij er enorm aan wennen maar, nu gaat dat heel goed!

 

 


Sev nog steeds heel veel lacht naar de juffies & alle kindjes! Het knuffelen met de juffies blijft toch ook wel erg fijn. Ohh en wat kan hij smullen zeg van zijn fruit, maar wat hij nou vindt van zijn warme maaltijd.. hmm dat is toch nog een grote vraag?😝

 

 


Aysa een hele grote meid is die al begonnen is met oefenhapjes groente en fruit. Aysa slaapt sinds kort in bed en slaapt het beste met haar lieve roze konijn. Aysa slaat haar armpjes om konijn heen en valt in een diepe slaap.

 

Bethlehem is net nieuw op onze groep. Welkom bij de Hartediefjes lieve Bethlehem.❤️

 

 

 

 

 

orig_collega-gezocht_600ea.jpg

Kom werken bij Tinker Bell!

Wil jij de BBL-Opleiding gaan doen? Ben je nog aan het studeren en zoek je een leuke stage of zoek je een leuke baan in de kinderopvang? 

 

Ben je gek op kinderen? Zoek je een plek waar jouw mening ook mee telt?  Waar je meedenkt in het vormen van het beleid? Waar eigen initiatief wordt gestimuleerd en waar jij je eigen ideeën ook kwijt kan?  

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

Wij zoeken pedagogisch medewerkers, stagiaires, BBL-studenten die enthousiast zijn en graag werken met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.  

 

Enthousiast geworden?  Mail naar info@tinker-bell.nl

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl