Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
emily (2).JPG

Hartendiefjes

Lieve papa’s en mama’s,

 

Hier zijn we weer met allemaal nieuwe avonturen van onze hartediefjes.

 

We groeien als kool en een aantal van ons zijn alweer te groot voor de baby groep. We hebben dan ook afscheid genomen van onze lieve vriendjes, Jim speelt nu bij de speurneuzen, en Gijs gaat vanaf 1 juli bij de kletskevers spelen. Veel plezier op jullie nieuwe groep.

De lege plekjes waren al snel weer opgevuld. Welkom Mason en Alicia. 

Wat gezellig dat jullie nu bij ons komen spelen.

 

De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met het thema  "Groei & Bloei/ Rupsje Nooit Genoeg, Reuzen & Kabouters". Wat hebben ze allemaal hun best gedaan om mooie knutsels te maken. Ook is er geknutseld voor de mama’s & papa’s (Moederdag & Vaderdag).

 

Dan nu alle nieuwtjes van onze hartediefjes:

 

Leren lopen is ook een serieuze zaak, vol goede moed geven onze hartdiefjes het niet op! Julia stapt nu met vol enthousiasme door het lokaal, maar ze vind het los lopen nog best wel spannend.

 

Het hele lokaal ontdekken hebben Daan, Matthijs, Jenoah, Harvey en Sem uitgevonden. Tijgerend gaan hun als een speer door het lokaal. 

Steeds vinden de juffies jullie in een andere hoek van het lokaal.

Jenoah heeft het gebaar van nee ontdekt. Hij schud zijn hoofd heen & weer, en gebruikt ook zijn vingertje en schudt deze ook heen en weer. Hij heeft dan een brede glimlach op zijn gezicht.

Lotte is dol op eten! De juffen kunnen niks bedenken wat zij niet lekker vind.  Tot nu toe eet ze alles wat los en vast zit.  Lotte zit ook niet meer stil, ze is een bezig bijtje. Ze trekt zich op aan de kast en pakt het speelgoed uit de kast en gooit het op de grond. 

De schommel is voor Simar zijn favoriete plek. Als de juf hem een duwtje geeft begint hij gelijk te lachen. Hij kruipt het hele lokaal door hij slaat geen plekje over.

Kianu heeft het rollen ontdekt. Hij gaat rollend het lokaal door. Dan lig je weer bij de boekjes en dan weer bij de kast. Hij kan zich goed vermaken met al het speelgoed op de grond. Je vind het ook erg leuk als andere kinderen bij je op de grond liggen. 

Semis een vrolijk mannetje. Al bij binnenkomst heeft hij een brede glimlach op zijn gezicht. Hij kan uit zichzelf gaan zitten en is dan heel trots.

Daan heeft het zitten/staan ontdekt en is heel blij als hij zit of staat. Hij is onze knuffelkont, hij vind het heerlijk om met de juffen te knuffelen, en tegen je aan te kruipen.

Mahira is een ondernemend meisje. Ze trekt zich goed op aan de kast. Ze kruipt overal over heen het maakt niet uit of er een kind in de weg ligt daar  kruipt ze gewoon over heen. Laatst had ze de grootste lol in haar eentje voor de spiegel. Ze speelde in  haar eentje kiekeboe. :)

Celine is een bewegelijk en erg ondernemend meisje! Stil liggen wat is dat! 

De juffies moeten zich in alle bochten wringen om jou een schone luier.

te geven.  Ook trekt ze zich goed op aan de kast. Zwaaien heb je ook ontdekt.  Je zwaait naar iedereen met een brede glimlach op je gezicht. 

 

Slapen wat is dat? Dat kent Matthijs niet. En als hij slaapt dan is dat maar kort. Ondanks de korte slaapjes blijft hij vrolijk. Hij wil niks missen op de groep. 

Het is veel te gezellig :-).

De schommel is zijn favoriete plek. Heerlijk heen en weer schommelen. Hij kan uit zichzelf gaan zitten.

Harvey heeft het klappen in zijn handjes ontdekt. Hij klapt in zijn handjes tijdens het verschonen en als de juffen liedjes zingen. Hij kan nu staan en hij trekt zich op. Hij kijkt dan heel trots naar de juffen.

Alicia is een vrolijk, gezellig meisje. Ze kletst er gezellig op los.                                     Ze vertelt hele verhalen in haar eigen taaltje :) 

Gijs gaat steeds meer woordjes zeggen. 

Hij zegt zelfs zijn eigen naam! De naam van juf Suzanne zegt hij ook.

Hij tuit dan zijn lipjes en zegt “soesss”. Super schattig als hij dat zegt. 

Hij is dol op bellenblazen, dit kan hij nu zelf en blaast grote bellen.

Mason is onze jongste Hartedief, hij is een tevreden mannetje. Hij vindt het heerlijk om in de hangmat te slapen. Zodra je naar hem kijkt, krijg je een glimlach van oor tot oor. 

We hebben weer genoten van al onze lieve kindjes, op naar een volgende leuke periode met veel nieuwe ontdekkingen!

Tot de volgende keer!

 

Kusjes & Knuffels van alle hartediefjes en de juffen!

 

Anouk, Lisanne & Suzanne

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl