Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
SAM_8139.JPG

Kletskevers

Hallo allemaal, hier zijn we weer De Kletskevers!

 

Het nieuwe jaar 2019 is goed begonnen! In januari hadden wij meteen al sneeuw. Op een ochtend  zagen wij al wat kleine sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen. De vlokken werden steeds meer!! Het werd steeds witter buiten. We zijn met ons allen op de vensterbank gaan staan en keken onze ogen uit: sneeuw!! We hebben ervan genoten, ook buiten hebben we gespeeld en met sneeuwballen gegooid.

 

Met het knutselen zijn wij ook maar weer begonnen. Dit kwartaal werken wij over de Winter & Ik ben een Kunstenaar. We hebben een mooie schildersezel geknutseld met daarop een foto van onszelf als ‘kunstenaar’. We hebben heel hard ons best gedaan en ons helemaal uitgeleefd, het zijn ware kunstwerken geworden.

 

Met de Nationale Voorleesdagen hebben we onze eigen boekjes mee mogen nemen. Altijd fijn als er wordt voorgelezen.  Met deze dagen hebben wij ook een gezellige voorlees ochtend gehad met heel Tinker Bell. Tijden het voorlezen  kregen wij een heerlijke krentebol. Wat een gezelligheid.

 

We hebben dit jaar van een paar vriendjes afscheid moeten nemen. Amber, Sami en Chelsey zitten nu op de basisschool. Maar gelukkig hebben wij een paar nieuwe vriendjes erbij gekregen: Rodian, Gijs en  Juliette zitten nu bij ons bij De Kletskevers, welkom!

We vieren ook graag feestjes. In januari hebben wij veel feestjes gehad: Emily O, Niya, Sem en Teun vierden allemaal hun 3everjaardag. Ze willen  dan ook graag opblijven en zijn druk bezig om zindelijk te zijn. 

Fien, Marlon en Elena maken zich langzaam klaar voor de basisschool. Zij zijn onze groeps-oudsten en vliegen dit voorjaar uit…..

Emily T, Finity en Justin moeten nog heel even wachten om naar de basisschool te mogen….. Tot na de zomer….., maar ze hebben het er wel al over want ze zijn ook  al zo groot J.

 

Jesper , Joas en Julian….onze 3 jaars…komen nog maar net om de hoek kijken als peuter. Maar ze mogen zich ook al grote broer noemen. Hoe stoer is dat….?

 

Valerie, Lilly en Fyenne, onze K3 meisjes zingen zo ontzettend graag! Daarbij dansen ze de sterren van de hemel. En het wordt nog leuker als de juffies vrolijk mee zingen en mee dansen, want die kennen K3 ook!!

 

Hopen maar dat het zonnetje snel zal doorbreken. We hebben zelfs al buiten gepeeld zonder de jas aan!! Wij willen weer gaan wandelen en heel veel gaan leren over de natuur, met zijn planten en dieren. Wandelen vinden wij altijd leuk!

Tot snel maar weer. Tot de volgende keer! Groetjes van alle Kletskevers.

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl