Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
SAM_8139.JPG

Kletskevers

Hier zijn wij weer De  Kletskevers  met het laatste berichtje van dit jaar 2017!

 

In de afgelopen maanden is er weer heel veel gebeurd.

Met Dierendag was het extra gezellig. Heel veel liedjes gezongen van allerlei dieren. En dat waren er best veel. Liedjes van een olifant, een poes, de krokodil, een papegaai, over de eendjes. Het hele dierenrijk kwam voorbij. Gesprekjes gehouden over  huisdieren en wat weten wij veel daarover. Ook nog een mooie keurplaat  meegenomen naar huis. 

Met de fotograaf waren wij er weer allemaal bij. Alle Kletskevers  en de juffies stonden er allemaal blij en vrolijk op. Wat een vrolijke gezichtjes.

Met de oudste peuters van Tinker Bell zijn wij naar de Morgenster geweest.  Daar zaten de opa’s en oma’s ons op te wachten; om samen pepernoten te maken en te bakken. De opa’s en oma’s verwenden ons ook. Ze stonden klaar met heerlijke limonade en lekkere koekjes en snoepjes! Nou, dat ging er bij ons natuurlijk best erin. Wat een verwennerij J .  We kregen van de juf een hoopje deeg waar we de pepernoten van moesten maken. Soms lukte het niet meteen, maar oefening baart kunst. We maakten allerlei soorten pepernoten; dikke- , dunne-, platte pepernoten…., maar toen ze in de oven gebakken werden en klaar waren, smaakten ze des te lekkerder. Ook een grote zak pepernoten meegenomen naar Tinker Bell voor de andere kinderen;  daar konden we weer verder ervan snoepen.

Met Sinterklaas mochten wij onze schoen bij de schoorsteen zetten! We vonden het heel spannend of de Sint wel langs zou komen bij Tinker Bell om er wat in doen.  Nou, gelukkig was hij Tinker Bell niet vergeten en had hij wat voor ons achtergelaten in onze schoenen. Wij blij, en zingen dat we deden, het dak vloog er haast vanaf!

Voor Kerst is het lokaal mooi versierd met een kerstboom en lichtjes en kerstballen. Oh, wat een gezelligheid. Ook onze knutsels hangen ertussen. Het Peuterkerstdiner was een succes! Alle oudste peuters kwamen aan rond 18:30 en het duurde een uurtje. Er was een echte Rode Loper uitgezet . De mama’s hadden echt hun best gedaan om allerlei lekkere hapjes te maken. Er was heel veel lekkers!  Worstenbroodjes, poffertjes, pannenkoeken, kipspiesjes, gehaktballetjes, lekker fruit aan een spiesje,  kerstkoekjes; noem het maar op, het was er allemaal. Wat hebben wij genoten, het was allemaal ontzettend lekker!

Het jaar 2017 is voorbij.  Het was een mooi jaar, waar wij weer veel geleerd en gedaan hebben en waar we veel gezelligheid hebben gehad  op Tinker Bell.

 

Wij wensen U allen een heel Gelukkig Nieuwjaar 2018! De Kletskevers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl