Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
SAM_8139.JPG

Kletskevers

Hallo lieve Ouders,

Hier een klein en kort berichtje van de Kletskevers!

Wat een heerlijke warme dagen hebben wij gehad en nog hebben. Met ons allen naar buiten. In de ochtend bij het binnenkomen worden we allemaal door de juffies ingesmeerd met zonnebrandcreme. We gaan niet naar buiten voordat wij allemaal ingesmeerd zijn, dat is toch echt wel nodig met die brandende zon. Wij halen dan ook het hele hok leeg en nemen alles mee. Fietsjes, tractors, ballen, stepjes, noem maar op, alles nemen wij mee. Heerlijk spelen, en roetsen van de glijbaan.

Onlangs wandelden wij nog langs onze eendjes. Onze vaste prik! De eendjes mogen niet meer gevoerd worden, ze krijgen waarschijnlijk veel te veel te eten en dat schijnt niet goed voor ze te zijn. Nu; als wij ze tegenkomen zwaaien we naar ze. Ze komen wel allemaal uit het water om ons te begroeten.

Van Noalin en Chris hebben wij afscheid moeten nemen, die zitten nu op de basisschool. Wij wensen ze heel veel plezier op hun nieuwe school. Wij zijn ook blij dat wij weer nieuwe vriendjes in onze groep bijgekregen hebben. Ze doen goed hun best en doen al leuk met alles mee! Onze nieuwe kindjes zijn: Angelina, Inaya , Noud en Finity. Welkom allemaal! Fijn dat jullie er bij zijn!

Ook dit jaar hebben wij mama en papa verrast en blij gemaakt met ons werkje. We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan de werkjes voor Moederdag en Vaderdag. Wat hebben wij gekleurd en getekend, voor onze papa’s en mama’s. We hebben ons uiterste best gedaan om het zo mooi mogelijk te maken. Sommige kindjes waren ware kunstenaars, hoe meer kleuren hoe beter. We vonden het toch wel spannend om het aan mama en papa te geven. Hopen maar zij het ook prachtig vinden!!

De vakantie periode breekt weer aan . Sommige kindjes bij De Kletskevers zijn al met vakantie of al met vakantie geweest. We hopen maar dat het zonnetje zo blijft schijnen, daar worden we vrolijk van! 

Dit keer een kort berichtje! Allemaal een hele fijne vakantie. Groetjes van alle Kletskevers!!
Tot de volgende keer maar weer.

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl