Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
SAM_8139.JPG

Kletskevers

Hallo lieve papa’s en mama’s, hier zijn we weer de Kletskevers met een berichtje.

We naderen nu het einde van het jaar 2019! Een jaar waarin we weer veel geleerd hebben. Heel veel plezier gehad hebben met elkaar. Ook afscheid moeten nemen van vriendjes die 4 jaar geworden waren en die naar de basisschool gingen. Met  Emily Toet, Finity en Julian hebben wij een leuk afscheidsfeestje gehad. Voor het laatst konden zij op onze mooie verjaardagstoel zitten. Het was allemaal extra gezellig, we hebben er een heus feestje van gemaakt. 

Het afgelopen kwartaal hebben wij er ook een paar nieuwe vriendjes bij gekregen. Mylow, Marijn  en Abigail, welkom. Leuk dat wij nu met wat meer vriendjes zijn. Fyenne is grote zus geworden, haar broertje heet Luuk en ook Gijs is grote broer geworden, zijn broertje heet Daan.

Wij hebben heerlijk in de regen gewandeld! Wij zijn ook speciaal in de regen gaan wandelen. Heel veel kinderen hadden op een ochtend allemaal hun regenlaarzen mee. De juffies bedachten een plan om een rondje in de regen te wandelen. Zo gezegd zo gedaan….Iedereen jassen en regenlaarzen aan, muts op ons hoofd en gaan met die banaan! Het was een kort wandelingetje, want het ging steeds harder regenen. Wanneer wij een plas tegen kwamen, mochten de kinderen met hun regenlaarzen erin gaan dansen! Wat een pret, hoe harder stampen hoe beter….de spetters vlogen in het rond!

Met de kunstwerken maken hebben wij ons weer ontzettend uitgeleefd. Al onze kunstwerken waren prachtig. Ook onze ouders vonden het maar wat geweldig wat de kinderen hadden gemaakt. Echte kunstenaars!  De ouders hebben ook behoorlijk wat ingekocht .

Voor de fotograaf hebben De Kletskevers zich heel mooi opgedoft. Haar in de gel, mooie strikken en klipjes, vlecht erin..…en lachen maar.  De groepsfoto is heel leuk geworden. 

Met Sinterklaas hebben wij natuurlijk weer pepernoten gebakken en knutsels gemaakt. Bij de openhaard hebben wij marsmallows gemaakt en gegeten, dit op het verjaarsfeestje van juf Rianne.  Wat een gezelligheid. De hele dag door sinterklaasliedjes zingen vonden wij geweldig. Piet had nog heel hard op de deur geklopt en pepernoten gestrooid en een pakje achter gelaten op de gang! De hele dag hebben we met het nieuwe speelgoed gespeeld en op de gang nog disco gedanst!

Tinker Bell was mooi versierd voor het peuterkerstdiner. Allemaal lichtjes en mooi gedekte tafels. Alle moeders hebben weer hun uiterste best gedaan om de lekkerste gerechten te maken. Wat was er weer veel gemaakt. Het was een groot succes! We hebben ervan genoten, het was allemaal heel smakelijk.

Wij gaan het jaar afsluiten. Er komt een heel nieuw jaar aan. Het jaar 2020. Een jaar voor nieuwe  ervaringen, mooie vriendschappen,  wees lief voor elkaar, help elkaar! Wij gaan er met ons allen een heel mooi jaar van maken.   Allemaal een heel gelukkig Nieuwjaar!!

Tot in het nieuwe jaar,  groetjes van alle  Kletskevers.

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl