Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
SAM_8139.JPG

Kletskevers

Lieve papa’s en mama’s,   

Hier zijn we weer, De Kletskevers,  met een bericht hoe het met ons gaat.

Wij zijn nu (bijna) allemaal terug van vakantie. We kunnen er weer tegenaan! Tijdens de vakantieperiode hebben we ons niet verveeld hier op Tinker Bell. Er waren soms dagen dat er heel veel kindjes tegelijkertijd op vakantie waren. En dat wij met een paar kindjes op de groep waren. Op zulke dagen maakten wij het extra gezellig. Gezellig aan het kleine tafeltje in de ochtend ons fruitje eten. Ook voor  de lunch schoven we daar gezellig aan. 4 of 5 kindjes, net genoeg kleine stoeltjes! Wat een gezelligheid met zo’n klein groepje!

Er waren  hele, hele warme dagen . We maakten dan al in de ochtend een grote wandeling.  Maar voordat wij naar buiten gingen werden we door de juf eerst goed ingesmeerd met zonnebrand, dat is wel echt nodig. Op dagen dat het hard regende bleven we lekker binnen en vermaakten we ons ook prima. Op zo’n een ochtend, dat wij niet naar buiten konden,  hadden we met ons allen een hele  grote zee gemaakt, en daar lieten wij hele grote vissen in  zwemmen. We kregen allemaal een groot verfschort om. De juf deed een heeeeeel groot vel op de grond. We kregen blauwe verf en een lege drinkbeker. De drinkbeker doopten we  omgekeerd in de verf en maakten daarmee allemaal bubbels en bellen op het vel. De Zee! Vervolgens kleurden we vissen in, met allemaal kleuren, die maakten wij zo mooi als we konden; wat waren die mooi.  Toen ze klaar waren plakten we de vissen in de zee. Het hele vel hebben we een  mooi plekje gegeven aan de muur. Zo, wat een een kunstwerk was dat geworden! Sommige kindjes zaten helemaal onder de verf, armen, gezicht, noem maar op… :)  Maar dat was geen probleem. De juffies hadden ons weer helemaal schoon gepoetst!

Ook dit keer hebben we weer van een paar kindjes afscheid moeten nemen. We hebben afscheid genomen van Finn, Tess en Yara.  Finn en Tess zitten nu op de basisschool. Ook Arden en Dewi gaan naar de basisschool.  Zij zijn 4 jaar geworden!  We zullen ze missen. Wij wensen ze heel veel succes en plezier op hun nieuwe school. We weten zeker dat ze daar ook heel veel vriendjes zullen krijgen. Yara zit nu in Australie. Zij weet heel veel over kangoeroes! Zij gaat daar wonen! Misschien zien wij haar volgend jaar weer terug, met een vakantie of zo.  Wij  hopen het maar; want dat zouden wij heel fijn vinden. Wij missen haar nu al.

Wij zijn blij dat wij ook nu weer nieuwe kindje op de groep hebben gekregen.  Welkom allemaal! Wij zijn blij dat Julian Wiggers, Emily Toet en Emily v. Os onze nieuwe vriendjes zijn, ze zijn heel lief, we spelen heel  graag met hen. Wij hebben nu 2 jongens in onze groep die allebei Julian heten en 2 meisjes die allebei Emily heten. Leuk hoor! Ze weten aardig hun weg al te vinden.

Ook dit jaar geven wij weer aandacht aan de kinderboekenweek. Daar gaan wij ook over werken.

Kletskeverpraatjes: :) :)

Arden: “ik moet even mijn mouwen opstrooien”

Jesse: “dat is een grote golera!” (gorilla)

Marlon: “ik heb alle boele auto’s thuis”

Dewi vraagt:  “Nathan, wil jij met me trouwen?”

Juf Ginny: “wil jij een rijstwafel?” Yara: “Ja, met fleurkaas”

Juf Els is  terug van pauze en  Arden vraagt: ‘juf, heb jij al gepauzed?”

Jesse: “mijn broer heet opa Harry”

Wij gaan nu maar weer verder met spelen en we gaan weer heel veel leren hier op  Tinker Bell.

Tot de volgende keer maar weer.

Groetjes van alle Kletskevers!

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl