SAM_8139.JPG

Kletskevers

Lieve allemaal,

Daar zijn we weer met een nieuw verhaal.

Alweer drie maanden voorbij en dat betekent dat we ook weer drie maanden ouder zijn geworden!

Bij de kletskevers houd dat in dat er weer nieuwe kindjes gestart zijn op de groep en dat we afscheid hebben genomen van de basisschool-gangers.

 

In april hebben we nog kunnen wandelen in de sneeuw!

Daar kunnen we ons nu niks meer bij voorstellen.

Maar hé, april doet wat hij wil!

Met Pasen scheen de zon volop. Zo kregen we al een voorproefje op de zomer .

Bij Tinker Bell stonden er allerlei leuke activiteiten op de planning.

We knutselden eieren van papier en we mochten ook echte eieren verven.

We sloten deze periode af met een heuse paaslunch!

Met alle peuters en dreumesen op de gang genoten we van al het lekkers en de bediening van de juffen. Goed geregeld zo! In mei namen we afscheid van juf Rianne. Op maandag,dinsdag en donderdag moeten we haar missen! Best gek, want als we door het raam kijken zien we haar bij de Speurneuzen. Dan zwaaien we enthousiast en delen we handkusjes uit. Juf Rianne komt zo nu en dan knuffels uitdelen, want zij mist ons ook hoor! Gelukkig is ze er nog op de vrijdagen. En is er altijd genoeg afleiding: zo gingen we bij mooi weer met de bakfiets op pad. We zijn naar de kinderboerderij geweest waar we alle dieren mochten bewonderen. En even in de speeltuin mochten spelen. En uiteraard hebben we de zandspeeltuin ook weer bezocht. Lekker met onze blote tenen in het zand en met de wind door onze haren van de kabelbaan.
 

Hebben we jullie verrast met Moederdag en Vaderdag? Heel stilletjes werkten we aan een verrassing voor jullie… met het advies deze te geven in het grote bed met een lekker ontbijtje erbij! Hopelijk is dat gelukt.

 

In juni ging de zon pas echt z’n best doen. Er waren dagen bij waarop het al zo warm was dat het plein werd omgetoverd tot waterfestijn! Dikke pret natuurlijk! Ons lokaal is van een airco voorzien inmiddels, zodat we op hele warme dagen een zacht briesje kunnen creëren. Heel welkom!

 

Nu maken we ons op voor de vakantie. Een enkeling is al op vakantie geweest en er word al druk over gesproken op de groep. “Ik ga naar een huisje.” of “Mijn papa rijd met de auto en die moet dan helemaal vol.” “Wij gaan ergens heen waar het heel warm is.” en “Wij gaan bij het zwembad en daar zijn ook ijsjes.” Allemaal prima, lekker genieten!

 

Fijne zomer gewenst iedereen en tot bij het volgende Tinkerbelletje!

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl