Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
SAM_8139.JPG

Kletskevers

Hallo allemaal, de zomer is weer voorbij! En wat voor 1! Na de lockdown waren we zo wie zo al enorm uitgelaten om weer met elkaar te kunnen spelen. En nu kregen we daar ook een zee aan zonnestralen bij. Dat resulteerde in de meest leuke uitstapjes met de bakfiets, waterfestijn op het plein en ijsjes eten in onze blote bast.We maakten heel veel plezier!

 


Voor sommige kinderen was dit hun laatste Tinker-Bell kwartaal. Het basisschool avontuur gaat bijna beginnen voor Fyenne, Joas en Jesper. En ook grote Gijs bereid zich al een beetje voor. Dat houd in dat er nieuwe kindjes in de rij staan om de rol van oudste peuter over te nemen; Juliette, Damian, Fleur en Rodian kunnen niet wachten om deze positie in te nemen. Kleine Gijs sluit zich graag aan bij dit clubje. En dan kunnen we hem uiteraard geen kleine Gijs meer noemen, want wat word hij ineens al groot! Dan hebben we daaropvolgend de kinderen die al heel goed hebben afgekeken bij hun grote peutervriendjes. Lux is volledig  zindelijk geworden. En Joszua, Abigail en Vince willen al op de WC zo nu en dan! Een dappere stap naar zindelijkheid. Dan volgen onze 3 musketiers Max, Marijn en Mylow... samen van de babygroep naar de peutergroep gekomen en inmiddels al zo gewend als kletskever dat we ze niet meer weg kunnen denken. Tot slot onze hekkensluiters; Bodhi, Vinz en Ruben... ook zij hebben hun weg op de groep al aardig kunnen vinden. Ze wachten geduldig op een paar nieuwkomers die zij dan op hun beurt weer de weg kunnen wijzen. En dat zal niet lang meer op zichlaten wachten...

 


Ondertussen gaan we de herfst alweer tegemoet! Onze eerste herfstwandeling hebben we al gemaakt. De juffies lieten onderweg alle verschillende kleuren aan de bomen zien, de gevallen beukennootjes en kastanjes. Wij vroegen ons vooral af of we nog wel in Nederland waren?! Iets wat ons onderweg geregeld bezighoud gezien de afstanden die wij lopen ;)

De juf heeft ons uitgelegd dat we altijd in Zoetermeer wandelen, in dezelfde wijk zelfs! Maar het is natuurlijk veel leuker om je fantasie te gebruiken onderweg. Over die avonturen vertellen we jullie de volgende keer graag meer... Fijne herfst allemaal!

 


Groetjes van al jullie Kletskever vriendjes.

Juf Jitka, Juff Ginny en Juf Rianne.

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl