Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
SAM_8139.JPG

Kletskevers

Wat een bizarre tijd hebben we achter de rug! In april werkten de juffies door als #heldenindekinderopvang om de noodopvang zo gezellig mogelijk te maken. Ondanks de spannende periode die wij allen doormaakten denken we met een warm gevoel terug aan deze tijd, want #samenstaanwesterk. Als team, en ook jullie maken deel uit van dat team! We hebben zoveel lieve kaartjes, mooie tekeningen, plantjes, bloemen en andere attenties ontvangen in coronatijd… Hartverwarmend!

 

In mei kregen we groen licht om jullie allen weer te ontvangen bij Tinker-Bell. De meet & greet op het pleintje was daar een mooi begin van. Verheugd en met een vleugje spanning stonden we jullie op te wachten, want hoe zouden jullie reageren na zo een lange tijd thuis?! We waren echter blij verrast toen we al jullie vrolijke snoetjes weer zagen… alsof er niets gebeurt was. Jullie pakten de draad weer op waar jullie gebleven waren. Samen lachen, samen spelen, zo simpel kan het zijn!

 

Inmiddels zijn we allemaal enigszins gewend aan de maatregelen waaraan we ons voorlopig nog even moeten houden. De klas heeft een nieuw kleurtje, de fotomuur heeft een nieuwe look en we hebben nieuwe kasten. Ook is ons groepje 2 dreumesen rijker; Welkom Vinz en Bodhi.

 

Inmiddels is de maand juni ook alweer voorbij. Het is een drukke maand geweest. Vaderdagcadeautjes voorbereiden, observaties in orde maken en ons klaarmaken voor het afscheid van onze stagiaire Leah en onze juf Els. We zijn trots jullie te mogen vermelden dat Leah ons niet echt zal verlaten. In de zomer zal ze op verschillende groepen invalwerk doen. En na de zomer komt ze, jawel, bij ons terug! Vanaf september zal Leah op maandag en dinsdag bij de kletskevers te vinden zijn.

 

Onze lieve juf Els komt helaas niet meer bij ons terug. Zij is, heel welverdiend, met pensioen gegaan. Wat hebben we veel van haar mogen leren en wat zijn we dankbaar dat ze ‘onze juf Els’ was. Vanaf juli zal juf Jitka bij de kletskevers te vinden zijn op dinsdag en op woensdag. Ze heeft al een paar keer met ons mee gedraaid en dat ging heel lekker. We heten haar dan ook van harte welkom!

 

Lang verhaal kort; We maken het goed met zijn allen! En we hopen een hele fijne zomer tegemoet te gaan!

 

Liefs van alle kletskever juffies; Els, Ginny, Jitka, Leah en Rianne.

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl