Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
SAM_8139.JPG

Kletskevers

Hallo allemaal, hier zijn wij weer De Kletskevers.

 

De kuikens zijn weer bij ons op bezoek geweest! Wij vonden het heel leerzaam om de kuikens weer te zien. We hebben ze af en toe kunnen verzorgen.  Elke keer als wij op Tinker Bell waren kregen ze aandacht van ons. Sommige kinderen  vonden ze  wel een beetje eng; maar de meeste kinderen vonden het interessant en leuk. Nu ze wat groter gegroeid zijn, zijn ze weer terug naar de kinderboerderij. In een grote bak gevuld met water hadden wij ook wat kikkerdril. Ook in deze bak konden we naar de kikkervisjes kijken hoe zij aan het groeien waren,  ook heel interessant en leerzaam. 

Fien en Marlon zitten nu niet meer bij ons op de groep, zij zitten nu op de basisschool. Wij hebben een nieuwe Kletskever op de groep erbij gekregen: Fleur.  Gijs komt ook bij ons per 1 juli. Welkom allebei, wij vinden het fijn dat jullie onze nieuwe vriendjes zijn op de groep.

Voor moederdag hebben wij een mooi sieradendoosje geknutseld. We hebben het mooi geverfd en versierd met allemaal glitters. Mama kan hier al haar sieraden veilig in opbergen. Nu aan de slag voor vaderdag. Dit wordt ook  ( en dat weten wij zeker) een mooie verrassing J.  Het is een boekenlegger geworden. Deze kan papa vast en zeker heel goed gebruiken. Wanneer hij een boek leest en deze even wilt wegleggen kan hij mooi de boekenlegger gebruiken. Zo weet hij steeds op welke pagina hij is gebleven!

De waterpokken hebben wij ook allemaal weer gehad. We kregen het allemaal, een voor een. De een  nog erger dan de ander! Maar dat loopt ook nu weer op zijn eind!

De kleintjes onder ons kunnen goed lopen.  Tijdens onze wandelingen kijken ze al goed uit!  De juffies nemen  soms routes met obstakels…. Overal langs,  en overal er om heen,….vooral in de Dorpstraat (is het opletten geblazen) met al die reclame borden voor de winkels. Opletten dat je er niet tegenaan knalt J. Gelukkig gaat het allemaal goed. En het gaat ook steeds beter.

Buiten op het pleintje eten wij graag ons koekje. Iedereen weet precies hoe het hoort, allemaal het spel even onderbreken en bij het hek gaan zitten. Even rust….even een koekje erbij! Wanneer wij klaar zijn mogen we nog even spelen en binnen drinken wij dan nog wat limonade. En de meeste kinderen weten dat papa of mama dan komt om hun weer op te halen!

Pufff…, puffff…, wat een warme dagen zijn er geweest, over de 30 graden. Het is niet te geloven, wat een hitte. Gelukkig breekt de zomervakantie door, en hebben wij heel veel vrije dagen. Dan kunnen wij de verkoeling opzoeken. Een heerlijk badje in de tuin, of naar het zwembad, een wandeling in een koel bos, noem het maar op, verkoeling genoeg! Een ijsje zal ook heerlijk smaken. In  het lokaal hangt een intekenlijst voor de vakanties van de Kletskevers.  Wanneer mama of papa de vakantiedata weten kunnen ze dat op deze lijst aangeven en weten wij zo wanneer de kinderen op vakantie zijn.

Wij wensen iedereen alvast een hele fijne vakantie !

Tot de volgende keer maar weer.

Groetjes van alle Kletskevers en hun juffies!

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl