Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
SAM_8139.JPG

Kletskevers

Hallo lieve ouders, hier zijn wij weer met een klein berichtje: De Kletskevers!

 

De afgelopen weken hebben wij hard gewerkt aan de werkjes voor Moeder- en Vaderdag. Allereerst hadden wij lege potjes nodig. Wij werden  daarbij goed geholpen door de juffies  van de babygroepen.  Het  favoriete eten van de baby’s is natuurlijk Olvarit en dat zit allemaal in die mooie potjes, welke wij zo hard nodig hadden!  Toen wij genoeg potjes hadden gingen wij aan de slag.  Voor het spetteren en kliederen van het verf kregen wij allemaal verfschorten aan. Oh oh…., wat een gezelligheid hadden wij.  Voor het decoreren  mochten wij zelf de verf uitzoeken. Het ene potje werd nog mooier als het andere. De een deed er stippen op, de ander mengde alle kleuren door elkaar en kreeg er zo de mooiste kleuren voor terug! Ze waren allemaal wanzinnig goed gelukt. Ze zagen er allemaal prima uit. Dat zullen onze mama’s vast wel mooi vinden, dachten wij zo! 

Na Moederdag meteen aan de slag voor Vaderdag!  Ook dit keer vlogen de verfspetters in het rond. Ook dit werkje had een spetterend resultaat. Wij hopen dat de papa’s ons werkje een mooi plekje zullen geven.

Wij hebben helaas van een paar vriendjes afscheid moeten nemen. Julian A. en Nathan zijn 4 jaar geworden en zij  zitten  nu op de basisschool. Wij wensen ze heel veel plezier op hun nieuwe basisschool en hopen dat ze daar ook heel veel vriendjes zullen krijgen!  Valerie het zusje van Quirijn zit nu bij ons op de groep. Ze komt  van de babygroep en ze  doet het fantastisch goed. Ze doet vrolijk met alles mee. Liedjes zingen vindt zij heel leuk. Welkom Valerie!

Oef , wat is het heet! Wij hebben op het Pleintje met water gespeeld. Toen het zo warm was kregen wij voor de verkoeling een paar  emmertjes water. Dat betekende natuurlijk waterpret voor heel Tinker Bell. De waterkanonnen  werden erbij gehaald. Zelfs een paar juffies moesten het ontgelden, wanneer zij te dicht bij de waterkanonnen kwamen kregen zij een volle straal water over zich heen gespoten.  Oh, oh… wat een waterpret hadden wij! Heel veel kindjes waren nat, maar dat vonden we allemaal niet erg. Wat een heerlijke verkoeling was dat. We kregen er geen genoeg van. Meer, meer, meer……

Met de Stint hebben wij al een paar mooie leuke en gezellige ritjes gemaakt. De  juffies zijn er heel enthousiast over en wij ook!  Met ons allen in de Stint en rijen maar…..Wat is er onderweg veel te zien. Wij vinden de uitstapjes met de Stint  heel gezellig en spannend, we willen er wel alle dagen mee rijden.

Met dit heerlijke weer spelen wij zo veel mogelijk buiten. Gezellig rennen, klimmen, klauteren, draven,  van de glijbaan af , fietsen en steppen op de fietsjes en natuurlijk onze wandelingen; wat wij ook zoveel mogelijk dagelijks doen. Fantastisch om zo vaak naar buiten te kunnen met ons allen!

Prietpraat Kletskevers:

Juf Rianne zegt tegen juf Ginny: ‘Ik heb zo’n trek in iets lekkers”, zegt Finity: “Mijn oma heeft chips!”

Marlon zegt bij het binnenkomen tegen Sami: “Heb je nou weer dat t-shirt aan!”

 

Wij gaan hier  weer verder spelen, tot de volgende keer, De Kletskevers 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl