Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
SAM_8139.JPG

Kletskevers

Hallo Ouders, hier zijn wij weer De Kletskevers!

Wij zijn druk, druk, druk met van alles en nog wat!

Druk met het maken van werkjes over de herfst. Het maken van ochtendwandelingen . In het park naar de bomen gekeken, die al aardig kaal aan het worden zijn. De verkleuring van de bladeren aan de bomen bestudeerd. Een ‘helikopter’ gemaakt van de zaadjes van de Esdoorn.

Aan de thema’s gewerkt.  Voor het thema Vriendschap stonden wij allemaal met ons vriendje op de foto. De juf had de foto’s  uitgeprint en opgehangen in het lokaal, zodat iedereen er naar kon kijken. Het zijn hele leuke, grappige en gezellige foto’s geworden!

Voor het thema Vervoer hebben wij ook hard gewerkt. Tijdens onze wandelingen moesten wij goed opletten bij het oversteken. Kijken naar links en kijken naar rechts, kwam er verkeer langs, dan moesten wij wachten tot alle auto’s voorbij gereden waren. Bij stoplichten keken wij naar het stoplicht. Bij rood: stoppen en bij groen: doorgaan. Maar ook blijven opletten bij het stoplicht, ook al staat hij op groen, altijd blijven opletten, er kan nog van alles aankomen; ook op het zebrapad! De werkjes van de stoplichten en auto’s kunt u in ons lokaal bewonderen.

Ook dit jaar weer met ons allen op de foto. Het was een gezellige en drukke dag. Nu maar hopen dat de foto’s mooi zijn geworden.

 

De feestdagen komen eraan. Wij verkleden ons nugraag  als Piet en de mijter van de Sint doen wij ook graag op.  Wij wachten vol verwachting op het Sinterklaasfeest. Tijdens de Pietengym kregen alle kleine pietjes lekkere pepernoten J. Op woensdag 5 december werd er heel hard bij ons op de deur gebonsd. Dat was natuurlijk Sinterklaas of een van zijn Pieten!!! Wij vonden het allemaal heel spannend. Wie zou dat geweest zijn….? Heel zachtjes en heel voorzichtig liepen wij naar de deur om te  kijken wat er aan de  hand was……Toen wij de deur openmaakten zagen we een hele berg met cadeautjes. Toen wij van de schrik bekomen warenmochten we een voor een een pakje openmaken….

 

Het Peuter kerstdiner was weereen grandioos succes. Heel veel moeders hadden de lekkerste gerechten gemaakt. Er was echt van alles. Wat hadden we gesmuld. Alles was even lekker. Het Pleintje was ook mooi versierd met allerlei kerstlichtjes . Mooi gedekte tafels. Het zag er allemaal gezellig uit. De kinderen zagen er geweldig uit. Allemaal op hun Kerst-best! De meisjes met veel glitter de jongens met en dasje, geweldig!

 

Prietpraat De Kletskevers:

Marlon: “mijn zusje is nog erg klein en zij  mag nog wel smakkelen” (smakken).

Juf Cathy: “Ik ben zo verdrietig!”. Amber: “Ga huilen dan!”.

Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen.

Het jaar 2018 wordt weer afgesloten. In dit jaar hebben wij weer heel veel plezier met elkaar gehad. Veel geleerd en veel gedaan met elkaar. Van veel vriendjes afscheidt genomen, omdat zij naar de Basisschool gingen. En ook weer  veel nieuwe vriendjes erbij gekregen. Heel veel geleerd en gelachen met elkaar. Wij zijn een hele gezellige groep De Kletskevers.

Wij wensen u allen een heel gelukkig en gezond 2019!

Groetjes van De Kletskevers

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl