SAM_8139.JPG

Kletskevers

Beste Ouders,

Het is weer tijd om onze nieuwe avonturen met jullie te delen. We zijn alweer een kwartaal verder. De zomer is weer geweest en we hebben lekker genoten van onze vakanties en leuke uitjes in de zon.

Het thema was onderwaterwereld. Wat is er allemaal te vinden onder water welke diertjes en plantjes leven er? We hebben mooie tekeningen gemaakt van verschillende visjes en deze hebben we opgeplakt op een blauw vel met een mooie foto van jezelf erin met een snorkel op zo lijkt het net of je onderwater bent haha. Schelpen gepoetst met een tandenborstel in het kleefzand en sensorische bakken gevuld met rijst of pasta op zoek naar visjes en onderwaterplantjes. Een boekje gelezen over zeepaardjes en verhalen gedeeld wat jullie zelf voor diertjes gezoen hebben onder water in de dierentuin of in het aquarium.

Het nieuwe thema is bij mij thuis. We praten over ons thuis en maken een mooie raamtekening met de vraag wat is er allemaal op en in ons huis is te vinden. Met voorbeeldplaatjes gaan we op speurtocht in het dorpsstraat op zoek naar schoorstenen, verschillende voordeuren en ramen we tellen ze en vergelijken ze. Er zijn veel verschillende daken met platten daken puntdaken en hele hoge gebouwen met veel huisjes erin een flat. We kleuren onze huisjes zelf in met wasco en masken een groot kartonnen huis waar we allemaal met een eigen stift op kleuren wat er in ons huis staat waar iedereen slaapt en hoe ziet je kamertje er uit. Het klertskever huis.

Ook modderdag is weer geweest, wat heeft iedereen genoten van al het geklieder.

 

Met het mooie weer zijn we op pad gegaan met de Stint naar het Noord AA voor een heerlijke picknick en spelen in het zand en naar de kinderboerderij op de Voorweg. Wat vinden jullie het een feest om in de Sint te zitten.

Er zijn kindjes naar de basisschool gegaan, Mick, Pip, Mila, Alicia, Dionne, veel plezier op school allemaal.

En er zijn nieuwe kindjes bijgekomen, Novi, Holly, Zef en Finn, welkom we gaan er een hele leuke tijd van maken.

Juf Iris en juf Julica zijn bij ons weg gegaan met een mooi afscheidsfeest met lekkernij. En er zijn nieuwe juffen bij gekomen juf Jorja en Juf Myrthe wat een warm ontvangst krijgen ze van jullie lieve kletskevers. 

Tot de volgende keer. Liefs van de kletskever juffen.

 

 

 

orig_collega-gezocht_600ea.jpg

Kom werken bij Tinker Bell!

Wil jij de BBL-Opleiding gaan doen? Ben je nog aan het studeren en zoek je een leuke stage of zoek je een leuke baan in de kinderopvang? 

 

Ben je gek op kinderen? Zoek je een plek waar jouw mening ook mee telt?  Waar je meedenkt in het vormen van het beleid? Waar eigen initiatief wordt gestimuleerd en waar jij je eigen ideeën ook kwijt kan?  

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

Wij zoeken pedagogisch medewerkers, stagiaires, BBL-studenten die enthousiast zijn en graag werken met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.  

 

Enthousiast geworden?  Mail naar info@tinker-bell.nl

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl