Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
SAM_8139.JPG

Kletskevers

Hallo allemaal, hier zijn we weer De kletskevers met een  klein berichtje.

 

We zijn bijna allemaal weer terug van de vakantie. Wat een verhalen hebben wij mogen meenemen. We hebben allemaal lekker vakantie gevierd , een  paar kindjes zijn naar Spanje geweest .  En een  paar kindjes zijn naar  Italie geweest. We hebben allemaal van onze heerlijke  vakantie genoten. We kunnen er weer fris tegenaan. In de vakantieperiode hebben we ook hele warme en hete dagen gehad. Binnen op Tinker Bell  was het ontzettend warm geweest, dan maar naar buiten; maar daar was het ook heel warm. Gelukkig konden wij leuke en gezellige  uitstapjes maken , dat gaf nog  wat verkoeling. Even wat harder lopen en wandelen en we hadden een heerlijk windje J. Oei, oei , oei wat was het soms heet. Maar nu is het gelukkig wat minder warm, best wel goed dit temperatuurtje.

 

Er zijn een paar kindjes van De Kletskevers naar de basisschool gegaan. We hebben deze zomer afscheid moeten nemen van Quirijn, Sem, Nathan, Noud  en Vincent. Zij zijn alweer 4 jaar  geworden. Wij wensen ze  heel veel plezier op hun  nieuwe basisschool. Gelukkig hebben wij ook veel nieuwe kindjes in onze groep gekregen: Joas, Fyenne, Gijs en Jesper. Joas is ook al grote broer geworden; hij heeft een zusje gekregen en zij heet Celine. Pappa en mamma van harte gefeliciteerd! Ook Julian is grote broer geworden, zijn broertje heet Ruben.  Pappa en mamma ook van harte gefeliciteerd! De nieuwe kindjes vinden al aardig hun weg bij De Kletskevers. En gelukkig vinden ze het heel gezellig bij ons. We vinden het heel leuk dat zij er bijgekomen zijn. We spelen graag met ze!

 

De zomer is voorbij en de herfst komt eraan. We gaan  weer gezellig met elkaar spelen en werkjes maken. Werken rond de thema’s , knutselen, tekenen, verven, kleien, noem het maar op, we gaan het allemaal weer doen. We maken er een gezellige boel van bij  De Kletskevers.  Nu het herfst is gaan we werken over de herfst. Wandelingen maken en mooie bladeren zoeken, die bladeren gaan we dan drogen en misschien gebruiken voor onze werkjes.  Kijken naar paddenstoelen om ons heen; wij mogen er vooral niet aankomen!  Paddenstoelen laten wij altijd staan. Kijken naar de bomen die aan het veranderen zijn. Er is heel veel te zien en we gaan heel veel leren. De ochtendwandelingen zijn altijd leuk en gezellig.  We komen van alles tegen.  Toen wij bij de nieuwe brug wandelden zagen wij in de bomen allerlei objecten hangen. Het waren allemaal kunstwerkjes en die kunstwerkjes waren allemaal  gevuld met zaadjes voor de vogels. Wanneer we goed keken zagen we steeds meer kunstwerkjes hangen. Zo wordt er ook heel goed voor onze vogels gezorgd. Elke keer weer ontdekken wij nieuwe dingen en projecten op onze wandelingen. Misschien vinden wij ook nog kastanjes, die kunnen wij ook verzamelen en meenemen voor onze werkjes.

 

Wij gaan hier weer zo verder met spelen. Dag allemaal, tot de volgend keer maar weer! Groetjes van alle Kletskevers.

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl