Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
SAM_8139.JPG

Kletskevers

Aloha, een zomerse groet voor jullie allen! Wat hebben we een heerlijke zonnige tijd gehad zo samen. Vlak voor de zomervakantie namen we afscheid van onze stagiaire Mirjam. Gelukkig hoeven we haar nog niet helemaal te missen, want ze loop nu stage bij de Lolliefanten. Ze komt nog weleens binnen wandelen voor een knuffel en een zwaai. De Kletskever juffies worden inmiddels alweer versterkt door een nieuwe stagiaire. Ze heet Leah en ze komt op donderdag en vrijdag. We vinden haar nu al heel erg lief!

Terug naar de zomer, want daarover hebben we nog wel het 1 en ander te vertellen; Joas, Niya en Fyenne hebben de blote billen dagen benut om zindelijk te worden. Met groot succes, want zij gaan nu luierloos door het leven!

Julian was ook blij met het aanhoudende mooie weer. Hij verkondigde vrolijk “ik ben in mijn sandalen gelopen!” En Valerie vertelde na een zonnig weekend “we hebben barbie gequet!” Elena die het ook erg warm had, vroeg steeds, “wil je mijn hoofd vlechten?” Veel koeler natuurlijk!

Fleur zag die mooie vlecht en wilde ook graag een koel koppie ;) Voordat de juf er erg in had zaten er 6 gevlochten prinsesjes aan tafel….

Damian ging een dagje uit met zijn papa, mama en zijn zus. Hij viel en moest daarna in het gips. De pechvogel! Gelukkig kreeg hij gips dat nat mag worden en kon hij bij ons gewoon meedoen met alle waterpret! Sem had waterpret met zijn papa en mama op vakantie. Hij raakte bij terugkomst niet uitgepraat over het zwembad. Rodian maakte deze zomer een roadtrip door Amerika. Een hele ervaring was dat! Juliette had campingpret in Frankrijk. Ze had een zongebruind snoetje toen ze weer bij ons kwam spelen.

Afgelopen september begonnen de scholen weer. Justin en Inaya stonden al klaar om hun kleuterjaren te beginnen. En bij ieder afscheid hoort ook een nieuw begin;  Kleine Gijs en Lux zijn hun kletskever avontuur vol goede moed begonnen! Kleine Gijs?! Ik hoor het jullie denken… Zo noemen we hem, want dan hebben we ook nog ‘grote’ Gijs. Hij maakt zijn naam al helemaal waar! Met zijn 2 jaar voelt hij zich al heel erg groot!

Tot slot willen wij jullie nog wat vertellen over onze club van 3… Finity, Emily, Lilly, Teun en Emily. Ze helpen met opruimen, maken al moeilijke puzzels en praten voorzichtig al een beetje over de basisschool… Stiekem leren de jongere kindjes al heel veel van deze praatjesmakers!!!

Het gaat goed dus, bij de Kletskevers. Ook de juffies zijn uitgerust terug gekeerd van hun vakanties en klaar voor de herfst!!! Maar daarover vertellen we jullie in het volgende Tinkerbelletje weer over. Tot dan!!!  

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl