Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
duckipedia-speurneuzen-png.png

Speurneuzen

Lieve ouders,

Wat is er veel veranderd in de afgelopen maanden en wat zijn ze voorbij gevlogen. Nieuwe juffen op de groep, maar ook nieuwe kinderen. Helaas hebben wij afscheid genomen van juf Mariska, juf Felicia, juf Linda en heeft sinds kort ook juf Debbie gedag gezegd. Juf Mirjam en juf Britt zijn nu de juffen van de speurneuzen. Juf Mirjam werkt op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Juf Britt is er op dinsdag, donderdag en vrijdag. Ook juf Mereille is er op woensdag. Ondanks de vele veranderingen hebben de juffen en de kinderen het naar hun zin met elkaar.

 

Wij hebben gedag gezegd tegen Noud, Luuk en Juul. Zij zijn al zo groot dat ze bij de kletskevers mogen spelen, gelukkig kunnen we nog steeds met ze knuffelen op de gang 😊. Daarvoor in de plaats hebben wij Kayden en Ryan op de groep erbij. Wat zijn het 2 vrolijke mannetjes en wat gaat het goed! Welkom Kayden en Ryan.

 

Bij de speurneuzen hebben wij veel klim en klauter boeven. Hugo, Daniël, Aleya en Alyana klimmen het liefst de hele dag op de tafel, op de bank, over de bank of in elke kastje. Wij houden ze goed in de gaten hoor!

 

Ook hebben wij hele knappe zing en danstalenten. Livia en Inaya zingen en dansen de hele dag door. Zet een liedje aan en ze doen gelijk mee!

 

Veel kinderen hebben het lopen ontdekt of zijn heel erg aan het oefenen. Ryan loopt al hele stukken zelf. Aleya en Alyana zijn ook steeds meer stappen aan het zetten.

 

Noah wordt al zo groot. Hij kent elk dierengeluid en vindt het heel leuk als we boekjes lezen of naar buiten gaan in de bolderkar. Hij gaat samen met Inaya en Livia in april al over naar de peuters, spannend hoor!!

 

Dexx en Harvey kunnen zichzelf zo goed vermaken! Geef Dexx en Harvey een autootje en ze vermaken zich de hele ochtend. Ze kunnen allebei ook zo goed kletsen en dat is altijd gezellig. De stoere jongens komen vaak ook stiekem even met de juf knuffelen.

 

Jixx en Sam kunnen allebei al heel goed zelf eten. Dit vinden zij ook heel leuk om te doen. Jixx en Sam kunnen heerlijk spelen en tussen het spelen door krijgen de juffen vaak even een knuffel van deze twee lieve mannetjes. De knuffels van de kinderen zijn altijd welkom 😊. 

 

Talitha en Emilynn vinden het heel leuk om in de keuken te spelen. Ook lopen zij bijna elke dag met een pop om die te verzorgen. Het zijn 2 heerlijke en makkelijke meisjes.

 

Vince, Tigo en Verelique kunnen alle drie heerlijk rustig spelen. Ook zij vinden het fijn om even te knuffelen, maar vaak zijn ze de hele dag druk bezig met spelen! Ze ontdekken het hele lokaal en vinden overal wel wat leuks om mee te spelen. 

 

Kayden doet het super goed bij de dreumesen. Hij kan zo mooi lachen en bewonderd alles wat hij ziet. Geef Kayden 1 speeltje en hij is er uren zoet mee.

 

Elke dag gaan wij gezellig naar buiten, spelen we binnen in het lokaal of op de gang. We maken er iedere keer opnieuw een soort “feestje” van. Liedjes zingen of met de bellenblaas binnen, de speurneuzen vermaken zich wel! Veel knuffelkonten, veel spelen en veel vriendjes en vriendinnetjes, maar allemaal stuk voor stuk lieve kinderen met ieder een mooi eigen karakter.

Lieve kinderen, de juffen zijn trots op hoe jullie alles doen en hoe jullie ontwikkelen!

 

Dit was weer het tinkerbelletje voor deze keer, tot de volgende keer!

Liefs, de juffen van de speurneuzen.

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl