duckipedia-speurneuzen-png.png

Speurneuzen

Hallo ouders/verzorgers,

het is weer tijd voor een nieuw tinkerbelletje. Alle avonturen lees je hier. We hebben de vakantie periode weer achter de rug. Heel veel kinderen hebben wij even niet gezien, omdat zij het zonnetje hebben opgezocht, in Nederland of in het buitenland. Ook de juffen zijn op vakantie geweest. Gelukkig is iedereen nu weer terug.

 

In het begin van juli hebben wij het feestje van juf Britt gevierd. Liedjes gezongen, het lokaal versierd en wat lekkers gekregen. In dezelfde week hebben wij afscheid genomen van Harvey, die is nu lekker aan het spelen bij de peuters! Ook kwam de fotograaf langs in juli. Iedereen kwam in zijn mooiste kleren naar ons toe. Wat hebben de kinderen allemaal knap gelachen. Wij vinden buitenspelen heel erg leuk en dat kwam goed uit deze maand, want het zonnetje heeft goed geschenen. Wij hebben heel veel buiten gespeeld en konden vaak ook een badje met water induiken. Door het lekkere weer kwam de ijscovrouw juf Rianne langs. Zij stond met de ijsjes in de gang en wij mochten allemaal even langs komen om een ijsje te halen. Dat was is even smullen….

In juli hadden wij het thema: “dit ben ik”. Wij hebben hele mooie spiegels gemaakt. We hebben het gehad over onze voeten en handen, over onze ogen en oren, over onze neus en mond.

 

Toen brak augustus aan. Veel kindjes waren nog op vakantie en ook juf Mirjam en juf Rianne waren  nog aan het genieten. We hebben wat rustige dagen gehad. In augustus heerste de buikgriep, veel kindjes en juffen waren ziek. We hebben ook een kleine wisseling van kids gehad. We hebben afscheid genomen van Daniël. Hij is nu bij de peuters. We hebben nu een nieuwe aanwinst, Kalynda is erbij gekomen. Zij doet het goed tussen alle kinderen. In augustus was het ook nog lekker weer. Het thema in augustus was “zomer”. Wij hebben zand voetjes geknutseld. Voor dit thema hebben wij vooral buiten ontdekt. Het was echt zomer dus konden wij veel buiten spelen en buiten picknicken. Wat was dit leuk! Gezellig met zijn alle een broodje eten buiten en daarna met zijn alle naar ons bedje toe. Vaak gingen wij na het slapen nog een keer naar buiten, want  dan konden wij met water spelen! Deze maand hebben wij 2 feestjes gevierd, Jixx en Talitha zijn alweer 2 jaar oud! Nog gefeliciteerd lieverds <3

 

Het warme weer bleef lang aanhouden, in september was het ook nog erg lekker! Wij zijn in september op de vrijdag naar de kinderboerderij gegaan. Een stukje wandelen en daarna op ontdekkingstocht. Wij hebben allemaal leuke en lieve diertjes gezien. Konijnen, koeien, varkens noem het maar op. Samen met onze vriendjes en vriendinnetjes van de Dribbels. In september was ons vriendje Vince jarig. En ook onze lieve boeven tweeling Aleya en Alyana werden 2. Wat worden jullie allemaal groot. Het thema “natuur” brak aan. Voor dit thema hebben wij bomen geknutseld. Wij hebben met onze handen mooie blaadjes gemaakt van de bomen. Dit vonden heel veel kindjes heel erg leuk! In september hebben wij ook Baris op de groep gekregen, welkom Baris!

 

Ook willen wij jullie nog een update geven over de kindjes. Wist u dat….

* Jixx de oudste is van de groep, hij gaat volgende maand al wennen bij de peuters.

* Sam grote broer is geworden van zijn zusje Lola.

* Mayla heel goed weet waar haar handen, voeten, ogen, oren, neus en mond zijn.

* Kalynda het super goed doet tussen alle kindjes.

* Ryan en Novi onze boefjes zijn ;) zij klimmen de hele dag overal op.

* Aleya en Alyana steeds meer gaan kletsen. Zij weten al heel veel.

* Kayden en Finn allebei grote broers worden. Dit duurt niet heel lang meer:)

* Tigo heel leergierig is. Hij wilt graag weten wat iets is.

* Vince zijn lieve knuffel Mickey nieuw heeft. Deze gaat elke dag mee.

* Beau en Verelique dikke vriendinnen zijn. Zij zoeken elkaar altijd op, zo lief!

* Baris net nieuw is bij ons op de groep.

* Emilynn al veel aan het oefenen is op het potje.

* Talitha graag met de juffen knuffelt. Ook kan zij heel leuk spelen.

* Glenn nu kan lopen, wat wordt hij toch groot! 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl