duckipedia-speurneuzen-png.png

Speurneuzen

Lieve papa’s en mama’s van de Speurneusjes,

 

De Speurneusjes hebben hele leuke maanden gehad. Maar het was best wel even druk op de groep; nieuwe kindjes, verschillende juffies en alles ging even anders rond de feestdagen. 

Aan het begin van Oktober kwamen er drie, lieve kindjes, nieuw bij ons op de groep; Lola, Monika en Michaela. Toen Michaela net op de groep kwam werd ze 1 jaar, dat was dus tijd voor een feestje! Helaas moesten we ook afscheid nemen van twee kindjes, Mia en Kalynda. Kalynda is al zo groot dat ze nu een peuter is, veel plezier bij de peuters Kalynda. Maar Mia ging niet naar de peuters, Mia ging verhuizen… naar Australië!!  Wij vinden het super jammer maar hebben een super leuke tijd met Mia gehad. 

Ook kregen jullie de afgelopen maanden allemaal ineens de waterpokken! Sommige waren erg ziek, terwijl andere eigenlijk nergens last van hadden. Maar gelukkig zijn we nu allemaal weer beter.

Toen we de maand November in gingen was er een super leuke verassing… we kregen een nieuwe juf! Juf Sanne, en wat is ze lief voor ons. Op maandag, woensdag en donderdag komt juf Sanne onze groep nog gezelliger maken.                                                                                                                             Ook was Luca jarig in November, hij is alweer 2 jaar geworden.

December was, zoals elk jaar, een heel gezellig en drukke maand. Sinterklaas, kerst en oud en nieuw stonden om de hoek. Met sinterklaas kwam er zomaar een piet het lokaal in lopen met twee cadeautjes in een grote zak, dat was wel spannend he?                                                                                    Na Sinterklaas was de pret nog lang niet over, we hadden ook nog eens drie verjaardagen! Thijs, Bodhi en juf Rianne hadden een feestje, dat was heel gezellig. Na alle verjaardagen gingen we alles heel mooi versieren voor kerst, we gingen de kerstboom opzetten en hingen mooie lampjes op. De gezellige kerstliedjes bleven de hele dag aan staan. 😊

Toen kerst weer voorbij was gingen we met veel vuurwerk knallen het nieuwe jaar in! Wij wensen iedereen een gezond en gelukkig 2024!

Dit waren weer de leuke nieuwtjes van de Speurneuzen, we gaan er een gezellig jaar van maken met z’n alle!

Liefs,

Juf Sanne, juf Ingeborg en juf Rianne <3  

 

orig_collega-gezocht_600ea.jpg

Kom werken bij Tinker Bell!

Wil jij de BBL-Opleiding gaan doen? Ben je nog aan het studeren en zoek je een leuke stage of zoek je een leuke baan in de kinderopvang? 

 

Ben je gek op kinderen? Zoek je een plek waar jouw mening ook mee telt?  Waar je meedenkt in het vormen van het beleid? Waar eigen initiatief wordt gestimuleerd en waar jij je eigen ideeën ook kwijt kan?  

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

Wij zoeken pedagogisch medewerkers, stagiaires, BBL-studenten die enthousiast zijn en graag werken met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.  

 

Enthousiast geworden?  Mail naar info@tinker-bell.nl

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl