Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
slider2.jpg

Disneybabies

Hallo papa’s en mama’s!


Hier weer een nieuwsupdate van de Disneybabies!


We hebben een paar nieuwe lieve baby’tjes erbij! Dat zijn:
° Niya, zij is 1 jaar. Ze is inmiddels al aardig gewend op de groep! Ze houdt erg van banaan en roept steeds om ‘meer’ ‘meer’!
° Kai, hij is nog heel klein! Maar hij kan al zó lief lachen en kletsen! Hij is het kleine broertje van Nola (van de Speurneuzen)
° Roza, zij is ook 1 jaar. Ze is heel enthousiast en vindt andere kindjes geweldig! Wat een vrolijke meid.


Helaas zijn er ook weer twee Disneybabies uitgevlogen… onze Noud en Joselynn zijn een nieuw avontuur aangegaan bij de peuters. Veel speelplezier lieverds! We komen nog vaak een kusje brengen hoor!
Ook hebben we tijdelijk afscheid genomen van juf Anja, zij is per 14 juni met zwangerschapsverlof!
Geniet ervan Anja; nog even geduld… straks zijn jullie in blauwe wolken gehuld!
Gelukkig hebben we een heel lieve juf in de plaats van Anja: juf Femke! Alle baby’s zijn nu al gek op haar ☺

Heerlijk, de zomer is weer begonnen! We hebben al een aantal warme dagen gehad, zelfs boven de 30 graden! Dat betekent eerst goed insmeren met zonnebrand voordat we naar buiten gaan. Buiten
zoeken we een koel plekje in de schaduw om lekker te picknicken of te spelen… daar is het goed uit te houden!

Een aantal Disneybabies zijn al op zomervakantie; Christiaan is naar Engeland en Quinn is met het vliegtuig op vakantie geweest, wat een avonturiers!
Hopelijk wordt het een heerlijke zomer… lekker spetteren met water, spelen in je rompertje, watermeloen eten, buiten picknicken onder de bomen; laat de zomer maar komen!

De ontwikkelingen van de kids hebben niet stilgestaan! Wat worden ze toch snel groot en wat gaan ze snel vooruit!
• Owen kan al tijgeren, hij komt nu bij elk speeltje die hij op het oog heeft! Ook is hij ons lachebekkie, als je hem kietelt komt hij niet meer bij, hahaha!
• Bij Christiaan duurt het niet lang meer voor hij loopt; hij staat soms ineens los in het lokaal. Super knap!
• Emily begint een klein kletskousje te worden! Ze kan steeds meer nieuwe woordjes zeggen. Ze is ook gek op zingen, de ‘platen’ uit het liedjesboek wil ze altijd vasthouden 😉
• Bowie is druk bezig zijn sixpack te trainen… als hij op zijn rug ligt komt hij meteen met z’n hoofdje omhoog! Hij is heel nieuwsgierig, kletst tegen de juffies en kan harde geluiden maken!
• Joselynn is echt net een papegaaitje, ze zegt alles na wat de juf zegt en kan ‘klap eens in je handjes’ helemaal meezingen.. wauw!
• Julia voelt zich inmiddels al helemaal thuis op de groep. Knuffel Bumba is haar áller beste vriendje.. Ze loopt nu zelfstandig door het lokaal en zegt al veel woordjes. Wat ben je toch een lieverd!
• Lucas houdt (net als zijn neef Christiaan) van eten! Hij smult van al zijn hapjes, brood en flesje. Écht niet leuk als het op is! Maar als hij daarna lekker kan rollen door het lokaal is hij weer blij.
• Michaëla is heel muzikaal, spelen op muziekinstrumenten is favoriet en ze klapt altijd in haar handjes tijdens het zingen ♫♪ Ook heel leuk om te doen: de wasmand uitruimen en alle luiers,
doekjes en keukenrol uit de bakken trekken!
• Nova is ons blij eitje… altijd vrolijk! Ze kan al een paar losse stapjes zetten, knap hè!? Ook houdt ze van knuffelen, nou daar zeggen de juffies geen nee tegen!
• Quinn heeft een beetje haast… met 6 maanden kon hij al zitten, kruipen en niet veel later ook staan! Hij is ook sterk als een beer. Als hij geen topsporter wordt..!
• Tijmen is ons kleine boefje; hij kan lekker ondeugend zijn! Hij is nergens bang voor een klimt en klautert overal overheen of onderdoor… de kruiptunnel is dan ook een leuke activiteit! Samen met Emily achter elkaar aan kruipen is dolle pret!
• Tijgeren kan Valerie als de beste! Zodra de deur naar de gang openstaat is ze verdwenen… net als haar grote broer Quirijn toen hij nog een baby was; op avontuur gaan zit in de genen! Los zitten gaat
ook al heel goed.. een knapperd ben je!
• Yannina kan zich al goed optrekken, het speelgoed in de kast is niet meer veilig! Één voor één worden ze eruit gegooid 😆 Buiten wandelen vindt ze heerlijk.. en dan met name het dutje wat ze
meteen doet in de wandelwagen hihi! Klein Doornroosje 💤

Jullie zijn weer op de hoogte van onze laatste nieuwtjes! Tot over 3 maanden!!

Veel liefs van alle Disneybabies en juffies,
Femke, Irma en Marieke

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl