Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
slider2.jpg

Disneybabies

Hallo lieve papa’s en mama’s van de Disneybaby’s,

We hebben weer een heleboel nieuwe leuke dingen meegemaakt. 

Als eerste hebben we helaas afscheid genomen van een paar lieve kindjes die naar de peuters zijn gegaan. Yannina en Elisa zijn gezellig bij de Speurneuzen gaan spelen. Valerie is bij haar grote broer bij de Kletskevers gaan spelen. We gaan jullie missen maar heel veel plezier bij de peuters.

De lege plekjes waren al snel weer opgevuld door een heel aantal nieuwe kindjes.

Welkom lieve Max, Marijn, Mylow en Vince, wat gezellig dat jullie onze groep komen spelen.

Stuk voor stuk zijn jullie echte lachebekjes, wat een gezelligheid op de groep.

Vince is nog echt een slaapkopje. Hij vindt het heerlijk om in de hangmat te slapen. Als hij wakker is bekijkt hij alles goed en laat ons vaak een lieve lach zien. 

Marijn, Mylow en Max vinden het super gezellig om bij ons te spelen. Gezellig op een kleedje en als snel horen we lieve brabbelgeluidjes.

De andere kinderen op de groep maken allemaal zulke grote sprongen. We zijn super trots op jullie! 

Florine vindt het heerlijk om op de grond te spelen en is nu ook druk bezig met omrollen en geluidjes maken. 

Jazz loopt al aan je hand en klimt overal op. Je gaat al zo snel voordat we het weten ren je heel het lokaal door.  

Myléna en Lux vinden het erg gezellig op een kleedje naast elkaar, we zien dan alleen maar glimlachjes en horen lieve geluidjes.

Jolien vindt het heel gezellig bij ons. Ze komt altijd met een glimlach binnen. Spelen en rollen op een kleedje is dan ook haar favoriete bezigheid.

Damian vindt het heel gezellig om aan tafel te zitten. Hij kan alles dan goed zien en verblijdt ons ook vaak met zijn lieve lach. 

Tessa heeft het vooruit tijgeren ontdekt en gaat heel het lokaal door. Klimmen op de kussen vindt ze ook erg leuk. 

Lars wat maak jij een sprongen! Tijgeren door het lokaal, klimmen op de kussens, spelen in de ballenbak je vindt het allemaal super leuk! Je laat ook vaak je lieve lach zien als je aan het spelen bent en kijkt dan ook trots om je heen.  

Keano heeft ook al een grote sprong gemaakt! Het kruipen vond hij niet zo leuk en besloot maar om snel te gaan lopen. Nu loopt hij heel het lokaal door en leuk dat hij het vindt! 

Kai vindt alle spullen die de juffies hebben in de kastjes nog steeds erg interessant. Hij wilt ook graag helpen met opruimen. Zo gooit hij alles wat hij tegen komt in de vuilnisbak. Zo, dat is ook weer opgeruimd, denkt hij dan. 

Fabienne heeft het lopen ontdekt! Ze loopt heel het lokaal door en leuk dat ze het vindt, maar als ze er even geen zin meer in heeft gaat ze zitten en blijft ze zitten. 

Onze beste vrienden Bowie en Owen worden al zo groot dat ze ook al bijna naar de peuters gaan. Het liefste spelen ze heel de dag samen. Samen een boekje lezen met de juf, met de bal spelen of samen rijden op de grote auto’s en dan heel het lokaal door. 

Knutselen vinden ze allebei ook erg leuk en maken dan ook hun mooiste creaties!

We worden dus weer heerlijk vermaakt door al onze Disneybabies!

Tussen al die groeisprongen en ontwikkelingsfases door, hadden de Disneybabies ook nog tijd om te knutselen, plakken, kleuren en handjes en voetjes in de verf.

Het lokaal was weer mooi aangekleed. 

We hebben bij het thema ‘voorjaar, jonge dieren’ mooie werkjes van konijntjes en schaapjes gemaakt. 

Tijdens het thema ‘beroepen’ hebben we brandweermannen en brandweervrouwen gemaakt. Wat vonden de Disneybabies het leuk om deze creaties te maken. 

Nu is het thema ‘bewegen, eetsmakelijk’ begonnen. De kinderen zijn al druk bezig geweest met knutselwerkjes zoals jullie misschien al in het lokaal hebben zien hangen. We gaan natuurlijk nog meer mooie creaties en gekleurde handjes en voetjes maken en die zullen jullie gegarandeerd wel weer voorbij zien komen.

Tot gauw weer lieve papa’s en mama’s!

Veel liefs van alle Disneybabies en de juffies.

Irma, Femke, Anja en Jitka

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl