Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
slider2.jpg

Disneybabies

Lieve papa’s en mama’s van de Disneybabies,

Hier zijn weer de nieuwtjes van de Disneybabies. Tijmen, Quinn en Emily hebben afscheid genomen van de Disneybabies. Quinn is verhuisd en gaat spelen bij een ander kdv. Tijmen is een Speurneusje geworden en Emily een Kletskever. Veel plezier op jullie nieuwe groep.

We hebben vier nieuwe kindjes mogen verwelkomen. Elisa, Fabiënne, Lars en Keano. Elisa en Fabiënne komen al een paar weken spelen. Elisa is een vrolijk meisje en zij geniet van muziek maken. Fabiënne is nog een kleine ukkepuk. Lief lachen en schattig kijken is haar specialiteit. Keano is een paar keer komen wennen en kijkt nieuwsgierig rond. Lars is de kleinste van het stel. Een lief mannetje en als de juf tegen hem praat maakt hij geluidjes van plezier.
We hebben veel jarige jobben gehad. Yannina, Valerie en Lucas zijn 1 jaar geworden. Het lokaal wordt versierd een verjaardagshoed gemaakt en het feest kan beginnen. Hiep, hiep hoera.

Voor het thema zomer, oef wat warm hebben de kleintjes badslippers gemaakt en de grote kinderen zonnetjes. Binnen was het volop zonneschijn. Spetteren in het badje vinden Nova en Emily super leuk, maar water in je oogjes krijgen is wel schrikken. Owen vindt een nat pak krijgen niet erg. Hij slaat enthousiast met zijn handjes in het water met een brede lach.

Wandelen is een favoriete activiteit vooral voor Niya. Na het fruit eten begint ze al te juichen: buiten, buiten, buiten.
Kai en Bowie ontspannen van de buitenlucht en zijn snel in dromenland. Roza, Tijmen en Emily hebben voorkeur voor het pleintje. Ze roetsjen van de glijbaan af.

Binnen beleven we ook veel pret. Onze boefjes hebben goed geoefend met gymnastieken. Fabiënne rolt op haar buik. Terugrollen is nog moeilijk. Geeft niet hoor de juf komt je helpen. Kai oefent op de grond en rolt van links naar rechts. Zijn grote zus Nola komt hem aanmoedigen en geeft hem een kusje als beloning. Owen is al een stapje verder. Hij kan goed kruipen en probeert overal op te klimmen. Het gaat je lukken!!! Bowie kruipt als een speer achter Julia aan met een schaterende lach. Voor Lucas heeft het leren kruipen zijn wereldje vergroot. Hij gaat op avontuur bij de Speurneuzen. Valerie kan ook al kruipen, maar gaan staan op het stoeltje is helemaal top. Haar oogjes gaan glimmen van plezier. Kijk juf, de pennen en boekjes zijn binnen handbereik. Yannina stapt dapper in het rond. Opletten allemaal ik kom eraan!! Christiaan rent door het lokaal, klimt over de blokken en gaat staan op de stoelen. Hij geniet met volle teugen van zijn capriolen en straalt van top tot teen. Opletten boefje. Nova is bedachtzamer. Ik doe wel mee, maar heb geen zin in valpartijen.

Michaëla, Julia en Roza hebben een trouw speelkameraadje. Michaëla en haar knuffel zijn dikke maatjes. Waar Michaëla is, is haar knuffel ook. Hij gaat mee naar buiten. Hij krijgt ook hapjes eten en een klodder verf op zijn poot. Julia huppelt vrolijk rond met Bumba. Julia kan de juf goed helpen met de baby's. Ze brengt de kleintjes speelgoed en geeft ze kusjes op hun hoofd. Roza en haar knuffelhond zijn onafscheidelijk. Zij vindt haar knuffel zo lief. Ze zorgt niet alleen voor hem, maar ook voor de kleintjes. Aan tafel geeft ze hen stukjes brood en helpt met het flesje vasthouden. Fijn hoor, de hulp van deze 2 grote meiden.

De Disneybabies hebben nog een nieuwtje: het komende schooljaar hebben we een stagiaire Jitka. Ze komt op dinsdag en vrijdag werken. De kinderen vinden haar top. Nog meer knuffels en aandacht, daar houden de Disneybabies van. Dit was weer het nieuws van de Disneybabies.

Liefs van alle Disneybabies en juffen: Marieke, Femke, Jitka en Irma

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl