Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
slider2.jpg

Disneybabies

Hallo lieve papa’s en mama’s

 

 

Hier zijn weer de nieuwtjes van de Disneybabies.

 

•      Er is een nieuw kindje bijgekomen, Mick. Hij is een heel lief en vrolijk mannetje. Wat doe je het toch goed. Hij voelt zich al helemaal thuis.

 

•      We hebben ook kindjes die 1 jaar geworden zijn. Hiep hiep hoera voor Lexi en Yoah!!

 

 

Hier nog wat andere nieuwtjes over alle kindjes:

 

Vince: Wat word je toch groot. Nog een paar weekjes en dan ga je bij de kletskevers spelen. Wat gaan we jou, je gezang en je kletspraatjes missen.

 

Finn: Is ons clowntje. Hoe gekker hoe beter en wat een plezier heb je dan. Je bent ook een knuffelkont. Vaak kom je nog even knuffelen met de juf. Dat vinden de juffies helemaal niet erg 😊

 

Bram: Wat een plezier kan jij hebben samen met je vriend Finn. Vaak op vrijdag zijn jullie samen en hebben jullie de grootste lol. Je kan ook heel lief alleen spelen. Af en toe even een knuffel van de juf en dan weer verder spelen.

 

Lexi: Wat kan je toch goed lopen. Je probeert soms zelfs te rennen… oeps boem op de billen. Je vind het ook erg leuk om onder de tafel door te lopen en je past er precies onderdoor. Hihi. Dat vind je erg grappig.

 

Yoah: Wat ben je toch een kletskous. Je hebt altijd hele verhalen tegen de juffies en de kindjes. Wat vind jij spelen op Tinkerbell leuk. Je bent altijd blij en erg enthousiast.

 

Tessety: Wat ben je toch een vrolijke meid. Je trekt je overal aan op. Dan sta je trots om je heen te kijken. Je probeert zelfs al stukjes te lopen achter de loopkar. Knap hoor!

 

 

Ian: Je gaat al overal aan staan, zelfs als de juf op de grond zit dan trek je je op aan de juf. Hihi, knap hoor! Staand kan je alles goed zien.

Bij de juf op schoot zitten vind je het allerfijnst, lekker knuffelen en gek doen word je blij van.

 

Dionne: Je rolt je van de ene kant van het lokaal naar de andere kant van het lokaal en wat een plezier heb je dan. Je vind de aandacht van de andere kinderen erg leuk. Je word dan helemaal enthousiast. Hihi!

 

Logan: Wat ga je hard, je kruipt het hele lokaal door. Af en toe even knuffelen met de juf vind je erg fijn en wat kan je toch lief naar de juffies lachen.

 

Riff: Je tijgert het hele lokaal door, spelen vind je erg leuk. Je bent ook gek op eten. Het eten wat Dave maakt vind je heerlijk en het gaat ook altijd helemaal op 😉

 

Fien: Wat vind je het leuk om met het keukentje te spelen. De juffies krijgen altijd lekker eten van jou. Je vind de baby’s erg lief, ze krijgen altijd een knuffeltje van jou. Soms vind je de baby’s iets te lief. Hihi 😉

 

 

Sint en Kerst zit er alweer op. We hebben leuke knutsels gemaakt met alle kindjes. Onze stagiaire Richenna heeft met Sinterklaas, wortels en sinterklaasjes geverfd.

We hebben ook 1 groot cadeau gehad van Sinterklaas voor de groep. Een hele grote krokodil voor aan de muur met verschillende soorten activiteiten erop. De kinderen zijn er heel erg blij mee. Dank u wel Sinterklaas!

 

Met Kerst hebben we kerstmutsen geverfd en sneeuwpopjes geplakt met watten. Knutselen daar houden de Disneybabies wel van.

 

Dit waren weer de leuke nieuwtjes over de Disneybabies.

 

Wij wensen iedereen een fijne jaarwisseling en een heel gelukkig en gezond 2020!

 

Liefs van Irma, Anja, Richenna en Femke

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl