Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
slider2.jpg

Disneybabies

Hallo, lieve papa’s en mama’s van de Disneybabies.

Er is weer veel gebeurd in de afgelopen maanden. Jazz, Damian en Tessa hebben afscheid genomen van de Disneybabies. Jazz gaat spelen bij de Beestenboel, Damian bij de Kletskevers en Tessa bij de Speurneuzen. Veel plezier op jullie nieuwe groep.

Er is een nieuw kindje gekomen. Welkom Ian. Een lief klein mannetje met een stralende lach. Hij voelt zich al helemaal thuis bij de Disneybabies.

Finn en Bram zijn 1 jaar geworden. Met muziekinstrumenten en veel verjaardagliedjes hebben we het gevierd. Feest vieren daar houden de Disneybabies van. Klappen in je handen en bij hiep, hiep, hoera gaan de armen van Mylow in de lucht. Myléna, Florine, Lux en Max dansen op de muziek en Finn en Bram onze feestvarkens doen gezellig mee.

Voor het thema lente/groei en bloei hebben we kuikentjes geverfd en schaapjes beplakt met watten. Myléna houdt niet zo van watten plakken op het schaapje. De watten blijven aan je vingers zitten. Bah, dat is vies. Mylow vindt de watten interessant. Je kunt ze helemaal uit elkaar trekken. Verbaasd kijkt hij erna. Voor Moederdag hebben we bloempotjes geverfd. Florine en Lux zijn met kwast en vingers geconcentreerd aan het verven. Voor Vaderdag hebben we ook geverfd, maar meer het grovere werk. Lekker kliederen met de kwast in de verf, daar houden Marijn en Max wel van. Finn en Vince hebben ook hun best gedaan voor papa en mama. Na het kliederen met de verf je handen wassen onder de kraan is dubbel feest. Spetter, spetter spat ik word lekker nat!

 

Vrij spelen en bewegen vinden we ook belangrijk bij de Disneybabies. Ian, Yoah en Tessety, de ukkepukken van de groep, zijn goed bezig. Ian ligt op zijn buik en oefent om zijn hoofd goed omhoog te houden. Yoah kan al op haar buik rollen. Tessety kan van haar rug naar buik rollen en weer terug. Van al dat bewegen krijg je honger en slaap. Yoah geniet van haar flesje en valt in slaap als een roosje. Je bent een lieverd. Ian wil het liefst in slaap gewiegd worden. Tessety heeft meer energie en wil nog kiekeboe spellen met de juf. Je bent een vrolijk meisje met pretoogjes. Lexi is al een stapje verder. Ze gaat op haar handen en knieën zitten en probeert te kruipen. 

Finn en Vince houden niet van kruipen. Op hun billen schuiven ze door het lokaal op zoek naar avontuur. Mylow houdt wel van kruipen. Hij kan al stapjes loslopen, maar kruipen gaat toch veel sneller, juf! Bram kan al los staan en loopt langs de vensterbank en kast. Jullie zijn toppers! 

Florine, Lux, Myléna, Max en Marijn kunnen al goed lopen, rennen en klimmen. Myléna en Lux klimmen in de stoel van de juf, daar zitten ze dan: de vriendinnen. Florine houdt van rennen door het lokaal met haar vriendjes. Ze heeft dan dikke pret. Hoe gekker, hoe beter voor Florine. Marijn houdt van gevaarlijke capriolen. Klimmen in de vensterbank is voor hem geen probleem. Pas op boefje, dat kan niet hoor! Voor Vince is staan aan de vensterbank al genoeg avontuur. Gezellig naar buiten kijken. Max en Bram komen hem regelmatig gezelschap houden. Naar buiten kijken is ook top.

De grote kinderen vinden het pleintje met de glijbaan super. Mylow klimt de trap op naar de glijbaan en roetsj daar gaat hij. Max, Marijn, Lux, Myléna en Florine genieten ook van buiten spelen. De glijbaan is top, juf! Tessety kijkt haar oogjes uit op het pleintje, wat gebeurt daar allemaal, juf? Lexi en Yoah genieten van wandelen in het park.

Dit was weer het nieuws van de Disneybabies en de komende tijd kunnen jullie veel zomerpret verwachten. 

Liefs van de Disneybabies en juffen: Femke, Anja, Sule en Irma.

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl