Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
slider2.jpg

Disneybabies

Lieve papa’s en mama’s van de Disneybabies

 

Hier zijn de nieuwtjes van de Disneybabies. Owen en Bowie hebben afscheid genomen van de Disneybabies. Owen is verhuisd en gaat spelen bij een ander KDV. Bowie is een Speurneusje geworden. Veel plezier op jullie groep.

 

Er is ook een nieuw kindje gekomen. Finn een lief mannetje. Hij houdt van knuffelen met de juf en slapen in de hangmat vindt hij ook top.

 

Lars, Damian, Tessa en Jazz zijn 1 jaar geworden. Hiep, Hiep, Hoera voor de jarige Job.

 

Voor het thema zomer/onderwater en herfst hebben we mooie verfknutsels gemaakt. 

Kai, Jazz, Fabiënne, Damian, Lars en Keano zijn dol op verven. Jazz en Damian slaan van plezier met hun handen in de verf. Keano neemt soms een likje verf. Hij trekt een verbaast gezicht en probeert het nogeens. Lars houdt van stempelen met verf, daar wordt je wel zo vies van. 

Kai vindt verven met zijn handen en kwast helemaal top en vooral heel veel verf. De tafel, stoel en zijn haren krijgen ook zijn verfbeurt. Fabiënne is serieuzer, geconcentreerd maakt ze haar werkje af.

 

Wandelen is ook een favoriete activiteit. Finn ontspant van de buitenlucht. Hij geniet van het kijken naar de blaadjes aan de bomen. Mylow en Marijn kijken hun oogjes uit, als ze in de bolderkar zitten.

 

Boekjes lezen is een dagelijkse activiteit bij de Disneybabies. Lux is een boekenwurm. Ze kan geconcentreerd kijken en luisteren als de juf een boekje voorleest. Jolien bestudeert rustig alle plaatjes. Ze heeft geen haast, Miléna heeft niet zoveel geduld. Eventjes kijken en “volgende bladzijde juf” Marijn, Max en Mylow knabbelen liever aan de boekjes. Dat kan toch niet, boefjes.

 

Vince is een knuffelbeertje. Het liefst wil hij de hele dag kroelen met de juf. Tessa houdt meer van actie. Ze komt met een brede lach binnen en gaat meteen spelen. “Doei papa ik ga me prima vermaken bij Tinker Bell”. Florine en Myléna lopen op hun tenen achter de loopwagen. Pas op hoor, dat je niet te snel gaat. Florine kan ook al los staan. Lux gaat overal aan staan en kijkt trots rond. 

Knap hoor, meiden! Damian loopt langs de vensterbank en gaan zitten in het stoeltje is helemaal top. Jazz rent door het lokaal en heeft dikke pret. Fabiënne vindt racen met de poppenwagen wel een goed idee. Opletten allemaal, ik kom eraan! Max, Mylow en Marijn tijgeren door het lokaal. Al tijgerend komt Max bij de spiegel. Wie zie ik Daar? Dat is een vrolijk jongetje en hij geeft hem een dikke kus.

 

De Disneybabies hebben nog een nieuwtje. Het komende schooljaar hebben we een stagiaire Sule. 

Ze komt op woensdag en donderdag werken. Gezellig hoor, nog meer knuffelen en aandacht, daar houden de Disneybabies van.

Dit was het nieuws van de Disneybabies.

 

Liefs van de Disneybabies en juffen:

Anja, Femke, Sule en Irma

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl