Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
slider2.jpg

Disneybabies

Hallo lieve papa’s en mama’s

 

Hier zijn weer de nieuwtjes van de Disneybabies.

We hebben afscheid genomen van Kai en Jolien.

Kai is een Lollifant geworden en Jolien is bij de Zonnenstraaltjes gaan spelen. Veel plezier op jullie nieuwe groep.

Er is een nieuw kindje bij gekomen, Bram, een lief mannetje met een hele lieve lach. Wat doe je het toch goed. Hij voelt zich al helemaal thuis.

We hebben ook kindjes die 1 jaar geworden zijn. Hiep Hiep hoera voor Florine, Lux, en Myléna.

 

Hier nog wat nieuwtjes over alle kindjes:

Fabienne:is een echt boefje, zit graag in de vensterbank en aan de spullen van de juffies. Maar de juffies helpen kan ze ook heel erg goed. Knap hoor!

Keano: zodra de juffies gaan stofzuigen word hij helemaal blij. Als wij klaar zijn, pakt hij de kinderstofzuiger en gaat hij ook schoonmaken. Hihi 😉

Lars: kan goed kiekeboe doen, wat vind hij dat leuk. Op het nieuwe loopfietsje loopt hij het hele lokaal rond.

Lux: is gek op klimmen. Als we even niet kijken zit ze omgekeerd in de wipper. Hihi! Los staan kan ze ook heel goed. Helemaal trots kijkt ze dan naar de juffies.

Florine: kan al heel goed lope en loopt het hele lokaal rond. Ze vind al het speelgoed erg mooi en proeft er dan ook even van. 😉

Myléna: kan heel goed dansen zodra er muziek op staat of als de juffies gaan zingen word ze helemaal blij. Ze kan ook heel boos worden als een ander kindje wat afpakt en dan laat ze zich goed horen.

Jazz: kan heel erg goed kletsen en namen zeggen zoals Tessa en Mylow. Ook kan ze veel dieren benoemen. Knap hoor!

Je bent ook een boefje! Klimmen op de vensterbank en heel hard gillen van blijdschap vind ze dan ook erg grappig.

Mylow: geniet altijd erg van Dave zijn kookkunsten. Hij kan zo lekker smullen van zijn eten. Hoe gekker hoe beter bij Mylow. Kruipen en optrekken aan alles vind hij fantastisch.

Max: staan en dansen onder de tafel vind hij geweldig. Zet hem op de grond en hij is overal te vinden. 😉

Vince: spelen op de grond tussen de kindjes vond hij eerst niet zo fijn maar nu maakt hij steeds meer contact met anderen en begint het steeds leuker te vinden. Knuffelen met de juffies blijft het fijnst. 😊

Finn: wat kan hij toch lief lachen. Als de juffies maar een beetje gek doen, moet hij erg hard lachen. Spelen op de grond vind hij erg leuk. Je rolt van je rug naar je buik. Knap hoor!

Tessa: heeft het lopen ontdekt, ze gaat als een speer. Rennen op haar knieën is voorbij. Kletsen kan ze ook erg goed. Ze kletst de oren van de juffies hoofd 😊

Damian: kan ook al zo goed lopen. Kan heel lief spelen, je hoort hem bijna niet. Soms even knuffelen met de juffies en dan weer verder spelen.

Marijn: geniet ook erg van Dave zijn kookkunsten, zodra er eten is word hij erg enthousiast. Hij kan zichzelf heel goed vermaken. Zodra er een deur open gaat, probeert hij altijd te ontsnappen. Hihi! 😉

 

Sint en Kerst zit er alweer op. We hebben leuke knutsels gemaakt met alle kindjes. Met Sinterklaas hebben we stoomboten gemaakt en voetjes geverfd. Dat werden dan Sinterklaasjes.

We hebben ook 1 groot cadeau gehad van Sinterklaas voor de groep. Een super leuke loopfiets waar de kinderen erg blij mee zijn. 

Met Kerst hebben we mooie sterren gemaakt en een mooie kerstboom gestempeld met toiletrollen.

Ook hebben we voetjes geverfd en dat werden leuke kerstklokjes. Knutselen daar houden de Disneybabies wel van.

 

Dit waren weer de leuke nieuwtjes over de Disneybabies.

Wij wensen iedereen een fijne jaarwisseling en een heel gelukkig en gezond 2019.

Liefs van de Disneybabies juffen,

Anja, Irma, Sule en Femke

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl