Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
slider2.jpg

Disneybabies

Hallo lieve ouders/verzorgers,

 

Daar zijn we weer! Met weer heel veel nieuws!

We groeien als kool en een aantal van ons zijn alweer te groot voor de ‘baby’-groep.

We hebben dan ook afscheid genomen van onze lieve vriendjes Keano en Fabiënne.

Keano speelt nu bij de Speurneuzen, maar komt nog vaak even bij ons buurten.

Fabiënne zien we helaas niet zo vaak meer, ze speelt nu bij de Lolliefanten aan de overkant.

Veel plezier op jullie nieuwe groep.

Ook onze Lars, gaat binnenkort de Lolliefanten versterken. We genieten nog even van hem hoor. Hij kan zo heerlijk dansen, zelfs met alle peutertjes om hem heen geniet hij volop!

De lege plekjes waren al snel weer opgevuld. Welkom lieve Lexie, Yoah en Tessety. Wat gezellig dat jullie nu bij ons komen spelen.

In de tussentijd hebben we wel 4 feestjes gevierd, Marijn, Max, Mylow en Vince zijn 1 jaar geworden. Gefeliciteerd grote mannen! Wat is dat altijd gezellig, samen zingen, klappen en muziek maken. Onze Disneybabies kunnen er geen genoeg van krijgen.

Als de juffies dan ook nog een dansje doen, is het feest compleet. Plezier voor 10!

Dat het bij ons gezellig is op de groep, dat kunnen we wel zien aan al die pretgezichtjes.

Maar we zijn ook zeker met hele serieuze zaken bezig hoor. Zo wordt er druk geschilderd, geplakt en gekleurd. Jullie hebben vast onze mooie sneeuwpoppen gezien van het thema winter.

En wat dacht u van onze kunstschilderijen? Deze waren toch ook erg goed gelukt!?

Het nieuwe thema staat al weer voor de deur; Lente, Groei en bloei.

Zo hadden we echte rupsen! En nu vlinders! Reuze leuk!

Uiteraard komen er ook weer mooie knutsels… u ziet ze vast gauw.

 

Leren lopen is ook zo een serieuze zaak, vol goede moed geven onze Disneybabies het niet op!

En wat gaan ze snel, Myléna, Marijn, Lux en Max stappen nu met veel enthousiasme door het lokaal. Soms zien we zelfs een sprintje! Knap hè!?

 

Lux en Florine zijn gek op grapjes. Lux begint haar dag graag even in de schommel en daarna kan het plezier beginnen. Ook Florine begint haar dag graag rustig. Maar een potje kiekeboe en/of even kietelen zorgt voor veel schaterplezier.

Lux doet graag alles zelf en dat doet zo ook nog eens erg goed, maar voor een knuffelpartijtje klimt ze graag op schoot.

Myléna is ook graag van de partij, samen de schoot delen is soms best een beetje lastig.

Knuffelen doet ze graag, niet lang, maar wel het liefst met konijn erbij. Daar is ze zo gek op. Wanneer er muziek op staat en er gedanst wordt, is ze konijn zo vergeten en geniet ze lekker mee.

Nog zo’n heerlijke vrolijkerd is Mylow, brabbelt gezellig naar iedereen en vind het heerlijk om in z’n eentje de kast leeg te halen. Naar buiten kijken en op de gang spelen is ook erg favoriet.

Marijn is ook graag op de gang te vinden, even een bezoekje brengen aan de andere groepen is dan ook het eerste wat hij gaat doen. Met een grote lach komt hij dan weer terug met een mooi stuk speelgoed in z’n handjes. Onze ontdekker!

Wat hebben we het allemaal naar ons zin! Max wil vaak nog wel even blijven aan het einde van de dag. Lopen, knuffelen en ontdekken kost ook veel tijd, zo’n dag is dan ook veel te kort.

Vooral knuffelen, daar geniet Max echt van. Niet te lang hoor, gauw weer verder ontdekken.

Het lokaal ontdekken heeft Vince helemaal uitgevonden. Op z’n billen gaat hij als een speer door de klas. Steeds vinden we hem in een andere hoek van de klas. Hij probeert zich op te trekken aan de speelring en als hij dat wel welletjes vind, zit hij rustig alle boekjes uit het boekenmandje te bekijken. En dat alles met een grote lach op z’n gezicht.

Heerlijk, wat boffen we toch met al die vrolijke kindjes!

We zien ook geregeld wat stunten voorbij komen en dan vooral van onze vrolijke stuntman Bram, voor onze kleine man is niks te moeilijk hoor. Kruipen, klimmen, staan en zelfs lopen achter het speeltafeltje doet hij allemaal. Dat levert soms wel eens een bult op.. auw!

 Tussen alle bedrijven door worden er ook echte vriendschappen gesloten. Tessa, Damian en Jazz zijn echte vriendjes, wat hebben ze een plezier met elkaar! Schateren! En achter elkaar aan rennen

Samen boekjes lezen, wandelen met de buggy dat vind Tessa erg leuk. Heerlijk vrolijk wordt de pop dan ook met veel liefde goed door haar verzorgd.

Tijdens al dat spelen worden er ook al echte gesprekken gevoerd. Daar zijn Damian en Jazz erg goed in. Alle dieren worden benoemd, zo horen we van Damian, bijvoorbeeld, bij, duif, eend, leeuw, koe, slak en van Jazz horen we zelfs al 3-woord zinnen. Wat worden jullie groot!

Tijdens het gymen met de grote bal en de kruiptunnel staan Jazz en Tessa vooraan! Blij en enthousiast doen ze mee met de spelletjes. Ook Damian geniet er van, maar lekker knuffelen blijft toch favoriet.

Ook Finn en Lexie genieten van aandacht op schoot, wat een een heerlijke lachebekkies. Finn is gek op de grapjes van juf Femke, hij schatert het dan uit!

Lexie lacht lief naar iedereen, vooral de grote kindjes, die haar veel aandacht geven, vind ze heel gezellig om haar heen.

Samen met Finn op een kleedje is dan ook reuze gezellig!

 

We hebben weer genoten van al onze lieve kindjes, op naar een volgende leuke periode met veel nieuwe ontdekkingen!

 

Tot de volgende keer!

Lieve groetjes, de Disneybaby-juffies, Irma, Femke, Sulè en Anja

 

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl