Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
slider2.jpg

Disneybabies

Hallo lieve ouders/verzorgers,

 

Disneybabies-nieuws!!

Ja, we zijn er weer en we hebben een heleboel te vertellen!

 

Onze drie grote meiden; Mylena, Florine en Lux hebben afscheid genomen van ons. Ze spelen nu bij de peutergroepen. Mylena bij de Beestenboel, Florine bij de Lollifanten en Lux bij de Kletskevers.

Onze drie grote mannen; Mylow, Max en Marijn hebben ook (bijna) afscheid genomen van onze groep. Alle drie gaan ze spelen bij de Kletskevers. We zullen jullie missen!

Dag lieve kindjes! Heel veel plezier bij de peuters!

 

De lege plekjes waren al snel weer opgevuld met vier nieuwe kindjes; Dionne, Riff, Logan en Fien.

We zullen jullie even voorstellen;

Dionne is een lief en rustig meisje, ze bekijkt alle activiteiten om haar heen met grote ogen. En ze lacht lief naar iedereen die tegen haar kletst.

Riff is een lief, goedlachs vrolijk mannetje, hij speelt graag op zijn buikje en oefent druk op zijn handen en knieën. Logan zijn lieve tweelingzus kijkt graag om haar heen en lacht dan lief naar je als je tegen haar kletst. Nog even en dan kruipt ze weg.

Fien is al wat groter en heerlijk ondeugend. Zo klimt ze graag en is ze enthousiast en vrolijk. Andere kinderen een flesje geven doet ze graag en ook haar eten (wat ze niet lekker vindt) geeft ze graag weg. Lief hè!?

Welkom allemaal! We hopen dat jullie gauw je plekje vinden op de groep.

Wat was het weer een gezellige zomer, alle kindjes zijn op vakantie geweest en kwamen weer uitgerust bij ons spelen.

En we hebben het zo warm gehad, maar dat mocht de pret niet drukken. Spelen met bakjes water, ijsklontjes en schuim was fantastisch en heerlijk verkoelend.

De grote baby’s hebben zelfs meegedaan met het waterfestijn op het speelpleintje!

We hebben slippers geknutseld en geverfd.

Inmiddels zijn we druk met het nieuwe thema; dieren. De grote onder ons hebben een hondje geverfd met waterverf. Mylow en Max kunnen dat al heel precies. Al blijft het heel verleidelijk om even van de kwast te proeven.

En als de mannen niet aan het knutselen zijn, vertellen ze ons hele verhalen. En we kunnen al heel veel verstaan! Knapperds! Zo horen we Mylow al dierengeluiden maken en hij zegt ons meerdere keren per dag, gedag, “Hallo”. Ook Max maakt al dierengeluiden en leest graag boekjes. Marijn speelt graag op een rustige plekje, ze legt hij dan alle ringen om de ringentoren, leest zelf boekjes en gaat dan weer op avontuur.

En wat hebben we weer grote sprongen gemaakt;

Ian kan nu tijgeren, en dat doet hij dan ook vol overgave. Als een kleine soldaat tijgert hij door het lokaal. Wanneer hij daar genoeg van heeft zit hij graag aan tafel in een grote stoel of tussen de grote kinderen gezellig bij de juf op schoot. Dan geniet hij van alles wat er om hem heen gebeurt.

Ook Tessety tijgert het hele lokaal door, de smalste plekjes kronkelt ze doorheen. En toen kon ze ineens zelf gaan zitten. Met rechte rug zit ze dan midden in het lokaal en kijkt ze trots om haar heen.

Yoah verplaatst zich nu op haar knieën en dat doet ze heel snel, al kruipend is ze zo door een open deur om even om een hoekje te kijken. Ook overal aan optrekken kan ze nu ook! Heerlijk tevreden speelt ze de hele dag.

En de volgende stap is natuurlijk lopen.. Lexi is al druk aan het oefenen, achter de loopkar gaat ze zelfs al heel hard. Klimmen op de kussens en en langs de vensterbank lopen en naar buiten kijken vind ze erg leuk.

Mylow, Vince, Bram en Finn hebben het lopen ontdekt en dat kunnen ze goed! Het wordt zelfs al rennen! En wat is er leuker dan het gezellig achter elkaar aan te doen!? Dolle pret!

Vince kan ook al heel goed meezingen met “Visje, visje”. Knap hè!?

Bram heeft helemaal zijn plekje gevonden, enthousiast komt hij ‘s ochtends al binnen rennen.

Heerlijk spelend en knuffelend de dag doorkomen is toch reuze fijn.

En onze Finn is wild enthousiast nu hij kan lopen, hij kan er geen genoeg van krijgen! Armpjes in de lucht en weer gaan…. !

 

Wat is het toch altijd heerlijk gezellig bij ons!

Tot snel weer met nog veel meer nieuws!

 

Liefs van alle Disneybabies, Irma, Femke en Anja

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl