Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
slider2.jpg

Disneybabies

Hallo lieve ouders /verzorgers,

 

Daar zijn we weer! Een nieuw jaar met nieuwe avonturen en ontwikkelingsfases van onze lieve Disneybaby’s.

 

Als eerste hebben we afscheid genomen van Nova en Christiaan, ze spelen nu allebei bij de Speurneuzen, veel plezier lieve peutertjes!

 

De lege plekjes waren al snel weer opgevuld door een heel aantal nieuwe kinderen.

Welkom lieve Jazz, Myléna, Lux, Florine en Jolien, wat gezellig dat jullie onze groep komen versterken.

Stuk voor stuk zijn jullie echte lachebekjes, wat een gezelligheid!

Florine en Jazz zijn al helemaal gewend op de groep. Florine heeft alles eerst eens goed bekeken om haar heen en nu trakteert ze je geregeld op een mooie lach.

Jazz is al wat groter en maakt grote sprongen, in korte tijd leerde ze tijgeren, kruipen en nu al staan aan de kast.

Myléna en Lux vinden het erg gezellig op een kleedje naast elkaar, we zien dan alleen maar glimlachjes en horen lieve geluidjes.

Jolien is pas net bij ons, ze bekijkt met grote ogen wat er allemaal om haar heen gebeurt, ze voelt zich wel al zo op haar gemak dat ze heel vaak haar mooie lach laat zien.

 

Ook onze andere kindjes zien we groeien en vooruit gaan.

Zo is Damian druk met rollen en oefent hij met verschillende geluidjes en heerlijk vrolijk als altijd.

Vooruit tijgeren vind Tessa nog lastig, maar wat doet ze haar best. Geluidjes van inspanning en het lukt haar wel al achteruit.

Lars kan ineens heel goed zitten, hij vindt het zelf ook prachtig en kijkt dan trots om zich heen. De slaapkamer vond Lars nog een beetje spannend, maar in zijn bedje slapen gaat nu heel goed, knap hoor!

Keano heeft het kruipen uitgevonden, hij is er maar wat blij mee, zo komt hij overal waar hij wezen wil en daar geniet hij zichtbaar van!

In ons laatste nieuws ging Fabienne nog achteruit, maar ze heeft een grote sprong gemaakt, ze kruipt, staat aan de kast en oefent al met los staan, wat ga je hard lieve Fabienne!

Hoera, Hoera voor Kai, hij is al weer 1 jaar! En dat laat hij goed zien, hij kan lopen aan onze handen, kijkt graag naar buiten en is heel nieuwsgierig naar al die spulletjes die de juffies in het kastje bewaren. Je wordt groot!

Onze Bowie kan heerlijk spelen en rennen achter de bal aan, pret voor tien. Daarnaast is hij erg gehecht aan de juffies, hij wil het liefst dat deur gewoon dicht blijft, want als er een juffie daar door verdwijnt dan is hij heel verdrietig. Gelukkig komt het juffie altijd weer terug, zijn blije koppie is dan ook onbetaalbaar! Samen veel plezier maken is voor de dikke vrienden Bowie en Owen geen probleem, ook Owen rent graag rond in het lokaal of rijdt op de grote auto’s, maar wanneer het tijd is om te knutselen is hij erg geconcentreerd en kan hij erg goed verven en plakken.

Elisa, kon al erg goed stappen aan de hand, maar nu ze het los lopen heeft uitgevonden, is ze ontzettend trots en wij ook natuurlijk. Lopen, lopen, lopen, ze kan er geen genoeg van krijgen!

Onze grootste baby’s, nou ja bijna-peutertjes, moeten we wel zeggen, zijn Yannina en Valerie. Dikke vriendinnen, maar kunnen ook goed ‘vechten’ samen, hihi. Dat duurt nooit lang hoor, al snel hebben ze het saampjes weer druk met vermakelijke peuterstreekjes.

Zo is Valerie erg goed in ‘weglopen’, zodra er een deur open gaat is ze verdwenen, spelen bij de peuters ziet ze dan ook al helemaal zitten.

Yannina vind het vooral leuk om alle boxkleden van de stapel te halen, ze maakt er een bedje van en gaat dan heerlijk liggen.

Zo worden we heerlijk vermaakt door al onze Disneybabies!

 

Tussen al die groeisprongen en ontwikkelingsfases door, hadden de baby’s ook nog tijd om te knutselen, plakken, kleuren en handjes en voetjes in de verf.

Het lokaal was weer mooi aangekleed. Bij het thema ‘Knuffels’ hoorde een echte knuffeltent. De kindjes vonden het zo leuk dat de tent nu nog staat.

Pasen hebben we ook uitgebreid gevierd, inclusief paaslunch, dat was smullen.

Nu is het thema ‘voorjaar, jonge dieren’ begonnen, we gaan ons best weer doen en jullie zullen de mooie creaties en gekleurde teentjes wel weer voorbij zien komen.

 

Tot gauw weer lieve mensen!

 

Liefs van alle Disneybabies en de juffies.

Irma, Femke, Jitka en Anja

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl