Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
slider2.jpg

Disneybabies

Hallo lieve papa’s en mama’s

 

Hier zijn weer de nieuwtjes van de Disneybabies.

 

 

– Er zijn nieuwe kindjes bijgekomen, Mats en Xess. 2 hele lieve kindjes die allebei erg veel van knuffelen houden. Welkom bij de Disneybabies.

 

– We hebben ook kindjes die 1 jaar geworden zijn. Hiep Hiep Hoera voor Eva, Christian en Crosley.

 

– Tessety, Yoah, Ian, Riff en Logan zijn bij de peuters gaan spelen. Veel plezier bij de peuters!!

 

 

Hier nog wat nieuwtjes over alle kindjes:

 

Dionne: Je bent een echte dreumes. Heel ondernemend en je laat het wel weten als je het ergens niet mee eens bent. Je vindt het erg fijn om lekker te knuffelen met de juffies en zodra je muziek hoort, gaan de voetjes van de vloer.

 

Mick: Je loopt als een speer, af en toe iets te hard en dan BOEM op de billen. Je bent net als Dionne, zodra er muziek aan gaat, gaan de heupjes draaien hihi!

 

Rosalie: Je kan zo lief spelen, vooral met de blokken. Blokken stapelen vind je erg leuk en je bent dan ook erg geconcentreerd bezig. Knuffelen met de juffies vind je ook erg fijn. Zodra je op schoot zit gaat je duim in je mond en je vinger bij je oor. Lekker kroelen!!

 

Eva: Je bent zo vrolijk maar als je het ergens niet mee eens bent, weten de juffies het ook hihi! Je zet al heel veel stapjes. Nog even en dan loop je, Knap hoor!!

 

Milou: Wat kan jij goed staan, je doet ook al losse stapjes. Superknap! Slapen bij Tinkerbell doen we niet, want spelen is veel leuker!

 

Christian: Je bent heel erg ondernemend. Je gaat overal aan staan en af en toe is het BOEM. Maar je blijft lachen hihi! Je vindt vooral de baby’s erg lief en leuk. Soms iets te lief.

 

Maddy: Je bent zo snel en ondernemend. Je gaat overal aan staan. Je bent vooral bezig met de babypop. Pop in de wagen, uit de wagen. Pop op de stoel en van de stoel af. Wat een plezier heb je dan.

 

Jayvin: Je bent zo’n lief en vrolijk mannetje. Je wilt vooral veel staan. Je trekt je ook al op aan dingen. Knap hoor! Je hoeft de juffies maar aan te kijken, met die lieve ogen en die juffies smelten helemaal weg.

 

Elena: Je bent zo’n vrolijke meid. Als de juffies maar een beetje gek doen, ga jij heel hard schaterlachen. Zodra de juf jou op de grond of in de box legt, draai je gelijk naar je buik. Je krijgt veel aandacht van alle kindjes. Dat vind je erg leuk!

 

Crosley: Wandelen vind je erg leuk. Je ontspant helemaal als we buiten zijn. Je loopt als een speer. Je krijgt veel aandacht van de peuters. Dat vind jij helemaal leuk! Kletsen doe je ook veel!

 

Ruby: Je bent zo'n vrolijke meid. Je vind het geweldig in de stoel bij de andere kinderen aan tafel. Wat een plezier heb je dan. Zodra de juf jou op de grond legt, draai je gelijk naar de buik. Knap hoor!

 

 

Sint en Kerst zit er alweer op. We hebben een Sintweek gehad. In die week hebben we met de kinderen kruidnootjes gebakken. Mooie Sinterklaas knutsels gemaakt, een speurtocht gedaan, ons schoentje gezet en een supermooi flapjesboek van kikker gekregen voor op de groep!

 

Kerst liep dit jaar iets anders maar met de kinderen die er waren, hebben we een Kerstweek gehad met lekker eten, de lokalen leuk versierd met lichtjes en heel veel kerstliedjes gezongen.

 

Dit waren weer de leuke nieuwtjes over de Disneybabies.

 

Wij wensen iedereen een gezond en gelukkig 2021.

Blijf gezond!

 

Liefs,

Anja, Irma, Melissa, Sandia, Nina en Femke

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl