Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
slider2.jpg

Disneybabies

Hallo lieve iedereen,

 

Wat fijn dat jullie allemaal weer terug zijn, wel nog een beetje anders dan eerst, maar daar zijn we gelukkig inmiddels aan gewend.

De zomer is officieel begonnen en  we hebben de eerste hitte dagen al gehad. Die hebben we vrolijk verwelkomt met een waterfestijn, dat wat een groot succes!

Ook hadden we modderdag, dat was voor sommige even wennen, al die viezigheid tussen de tenen, voor andere was het een bevrijding die doken er enthousiast in.

Onze Vaderdag cadeau is in de smaak gevallen bij de vaders, de foto van hun kleine bouwers vonden de papa’s erg leuk.

Richenna heeft haar schooljaar dit jaar afgerond, gelukkig blijft ze deze zomer elke dinsdag nog de juffies helpen en met de kinderen spelen. Daarna zal ze stage gaan lopen bij de Beestenboel.  

 

Wij verwelkomen twee nieuwe baby’s in onze fijne groep.

Maddy en Jayvin.

 

Maddy is ons mooie popje, één blik van haar en je bent op slag verliefd.

 

Jayvin is een vrolijke slaapkoppie, eten, slapen, lachen en herhaal.

 

Rosalie gaat als een speer, tijgerend en rollend gaat ze heel het lokaal door.

Als je haar aanmoedigt krijg je een glimlach van oor tot oor, dan is ze helemaal trots.

 

Yoah klets de oren van je af, een hele gezellige meid is ze.

Ook maakt ze al twee woorden zinnen, “aan tafel, naar buiten”, super knap!

 

Tessety is onze vrolijke bulldozer, ze loopt en rent door alles en iedereen heen.

Alleen de kleine baby’s op de grond krijgen de tedere kant van haar te zien.

 

Lexi is grote zus geworden! Ze was zich al een tijdje aan het voorbereiden, de hele dag met de baby pop in haar armen, flesje geven, dekentje om de pop heen doen en de echte baby’s op de grond krijgen van jou altijd hun speentje.

 

Ian is een echte waterrat, buiten spelen met de watersproeier en het modderbadje met modderdag vond hij prachtig! Ook dansen bij de Speurneuzen vind Ian helemaal fantastisch.

 

Dionne is een echte klimaap, elk stoeltje, opstap en soms zelfs kinderen, worden gebruikt om op te klimmen. Dionne is een tevreden meisje dat zich zelf goed kan vermaken.

 

Mick houd van lekker eten, fruit, groente of een koekje, hij is helemaal in zijn element als hij iets te eten in zijn vuistje heeft. Ook is mick groot fan van naar auto’s kijken en heel hard gillen als er één voorbij komt.

 

Riff is volop aan het oefenen om te leren lopen, met de loopkar of aan de hand gaat het steeds beter. Ook begint riff echt met ons te “praten”, dan kijkt hij je serieus aan en begint te brabbelen.

 

Logan is onze knuffelkont, als een koalabeer klampt ze zich aan je vast. Ook vind ze het leuk om met de boekjes te spelen en hard op voor ons ‘voor te lezen”

 

Eva is onze blije ei, als je naar haar kijkt geeft ze je een oogverblindende glimlach. Haar zus komt altijd over buurten om eva een kus en een knuffel te geven.

Christian is echt een charmeur, naar iedereen lief kijken en lachen. Ook is deze jongeman een erg bewegelijke baby, hij kan al rollen en is in de box altijd hevig aan het ‘sporten”. Van al dat bewegen krijg je natuurlijk erg veel trek, maar daar heeft Christian geen problemen mee, want lekker eten daar houd hij wel van!

 

Milou is onze observator ze  houd de boel goed in de gaten, met haar mooie blauwe kijkers bestudeerd ze iedereen.

 

De aankomende maanden gaan weer heel gezellig worden bij de Disney baby’s, veel lachen, knuffelen, lopen, klimmen, kussen, knutselen, lekker eten en met mooi weer genieten we van de zomer. We hebben er zin in!  

 

Dikke knuffels van alle Dinseybabies juffies: Anja, Irma, Femke, Richenna en Eyra.

  

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl