Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
slider2.jpg

Disneybabies

Lieve papa’s en mama’s van de Disneybabies.

 

Hier zijn de nieuwtjes van de Disneybabies.

Helaas hebben wij afscheid moeten nemen van:

Michaëla en Roza, zij spelen nu bij de Beestenboel.

Niya is een Kletskever geworden.

Veel plezier op jullie nieuwe groep.

De broer van Lucas is naar de basisschool gegaan, daarom is Lucas bij een ander kinderdagverblijf gaan spelen. Wij wensen hem veel plezier daar.

Ook hebben wij twee nieuwe kindjes mogen verwelkomen, Tessa en Damian. Wat doen ze het goed zeg!

Tessa is een lief, tevreden meisje, erg nieuwsgierig en kijkt graag om zich heen. Damian wat lijk jij op je zus zeg! Je bent een tevreden mannetje. Lachen dat kan jij wel. In de box spelen met de babygym vind je erg leuk.

We hebben ook twee jarigen gehad, Bowie en Owen zijn 1 jaar geworden! Hiep Hiep Hoera.

 

Wist je dat ?

 

Christiaan het erg leuk vindt om de bakken met speelgoed leeg te maken, op zijn hoofd te zetten en dan door het lokaal te rennen. Hihi

Nova boekjes lezen erg leuk vindt en dit graag aan de juffies laat zien. Ook vind ze de pop en de poppenwagen erg leuk. Ze loopt heel het lokaal rond.

Elisa een lief en rustig meisje is. Ze speelt graag met haar knuffel. Ook vind ze het erg leuk als haar zus Emilia op bezoek komt.

Fabienne de eerste versnelling nog niet heeft gevonden, ze kan alleen in haar achteruit. We vinden haar op de gekste plekken, hihi. Verder is ze een heel vrolijk meisje en lacht heel veel.

Keano en Lars het erg fijn vinden te knuffelen met de juffies. Een kleedje op de grond met de babygym vinden zij ook erg leuk.

Yannina heel veel kan kletsen en dat elke juf bij de disneybabies Irma is. Ook is ze erg ondernemend en houd ze van nieuwe dingen.

Owen sinds kort is gaan lopen en hij dit erg leuk vindt. Ook is hij beste vriendjes met Bowie. Ze kletsen en lachen wat af.

Bowie het erg leuk vindt om achter de bal aan te kruipen. Hij heeft hier de grootste lol om. Staan bij de vensterbank en op het raam kloppen is ook erg lachwekkend.

Valerie ondeugende dingen doen erg leuk vindt, hihi maar ze ook veel van knuffelen houdt. Stapjes lopen aan de hand kan ze al erg goed.

Kai al een grote jongen wordt. Staan bij het keukentje vind hij erg leuk. Spelen met de auto’s doet hij graag.

Julia erg zorgzaam en lief is voor de baby’s maar ons helaas gaat verlaten. Zij gaat spelen bij de speurneuzen. Veel plezier, we gaan je missen maar we kunnen af en toe nog wel even knuffelen.

Sinterklaas is weer het land uit. We hebben met alle kinderen een stoomboot geknutseld en Zwarte Piet is ook nog langs geweest. Dat was erg spannend voor de kindjes maar ook wel heel erg leuk. Zwarte Piet heeft ons een mooi cadeau gegeven, een pop met een mooie poppenwagen.

Ook de kerst is weer voorbij. We hebben het lokaal mooi versierd. Ook met kerst hebben de kinderen leuke dingen geknutseld.

Dit was weer het verhaaltje over de Disneybabies. Tot het volgende verhaaltje!

Wij wensen jullie allemaal een liefdevol, gezond en gelukkig nieuwjaar.

Liefs van alle Disneybabies en juffen: Irma, Anja, Jitka en Femke.

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl