slider2.jpg

Stampertjes

Lieve papa’s & mama’s ,

Het is weer tijd voor een kleine update van wat wij hebben meegemaakt bij de stampertjes.

Het was een drukke maar ook een gezellige periode zo rond de feestdagen. We hebben allerlei leuke activiteiten gedaan met betrekking tot de Sint. Onder andere Sinterklaas knutselen, liedjes zingen en kruidnootjes eten. En het aller leukste was toch wel dat er op 5 december een echte Piet langs kwam om cadeautjes te brengen.

Toen we Sint & Piet hadden uitgezwaaid was het tijd voor het volgende feest , kerstmis!
Wat gezellig, we hebben het lokaal mooi versierd en de boom neergezet. Daarnaast hadden we ook een wedstrijd voor de mooist versierde kerstdeur. Helaas niet gewonnen, maar de stampertjes hebben erg hun best gedaan. Het was een creatieve maand, want de kinderen hebben ook nog mooie dennenappels geverfd om daarna mee naar huis te nemen.

Naast alle feest drukte hebben wij ook kindjes uitgezwaaid die naar de peuters zijn gegaan. We zeggen dag tegen ; Joep , Ines, Owen, Niya, Mayson, Jaela, Denver en Emilia. Maar ook zijn er weer nieuwe kindjes gezellig bij. “HALLO” Dean , Vieve , Cody en Maja.

Liefs,

De stampertjes

orig_collega-gezocht_600ea.jpg

Kom werken bij Tinker Bell!

Wil jij de BBL-Opleiding gaan doen? Ben je nog aan het studeren en zoek je een leuke stage of zoek je een leuke baan in de kinderopvang? 

 

Ben je gek op kinderen? Zoek je een plek waar jouw mening ook mee telt?  Waar je meedenkt in het vormen van het beleid? Waar eigen initiatief wordt gestimuleerd en waar jij je eigen ideeën ook kwijt kan?  

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

Wij zoeken pedagogisch medewerkers, stagiaires, BBL-studenten die enthousiast zijn en graag werken met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.  

 

Enthousiast geworden?  Mail naar info@tinker-bell.nl

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl