Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
slider2.jpg

Disneybabies

Lieve mama’s en papa’s van de Stampertjes.

 

Hier zijn de nieuwtjes van de Stampertjes.

We hebben afscheid genomen van juf Nina en juf Sandia.

 

Er zijn zes nieuwe kindjes bij gekomen. Welkom bij de Stampertjes.

Yara, Mats en Pip zijn de ukkepukken van de groep. Zij vinden het fijn om met de juffen te knuffelen. 

Chase, Nore en Ruby komen al een tijdje spelen. Chase onze kleine man speelt graag met het keukentje en het activiteitenbord. Het allerliefste wilt hij de hele dag knuffelen met de juf.

Nore onze kleine vrolijke meid houdt meer van actie. Ze vindt al het speelgoed leuk en gaat op avontuur. Ruby het vriendinnetje van Nore vindt het ook gezellig bij de Stampertjes. De kookkunsten van Dave kan ze erg waarderen. Ze eet haar eigen bordje leeg en het liefst ook het bordje van de buurman.

 

Dionne en juf Melissa hebben hun verjaardag gevierd. Met dansen en zingen hebben we er een gezellig feestje van gemaakt.

 

Voor Moeder- en Vaderdag hebben de Stampertjes goed hun best gedaan. De cadeautjes zijn erg mooi geworden. De mama’s en papa’s zullen wel blij zijn.

 

Voor het thema lente/Pasen hebben we paasmutsen gemaakt en bloemen geverfd.

Joah en Dionne vinden verven erg leuk, lekker met hun handen in de verf kliederen. Joah proeft soms ook een hapje. Bah! Wat vies, maar hij blijft het proberen.

 

Met het mooie weer gaan we vaak naar buiten, wandelen in het park en bloemetjes plukken. Rosalie en Eva vinden de bloemen prachtig. Spelen op het pleintje vinden de Stampertjes ook fijn. Casper, Crosley, Mick en Maxwell vinden de loopwagen helemaal top. Siem vindt het pleintje helemaal super. Hij heeft dan praatjes voor tien en geniet van het speelhuisje en spelen met de bal. Binnen spelen op de gang vinden de juffen ook belangrijk, lekker bewegen en rennen. Spelen met de voetballen, grote bal, kruiptunnel, wip en de grote stapelblokken. Milou durft door de kruiptunnel. Knap hoor, Milou! Veel kindjes vinden het nog spannend. Sjouwen met de klimkussens en het tafeltje is een favoriete bezigheid. Casper, Christian, Crosley, Maxwell en Joah laten zien hoe sterk ze zijn, de stoere boefjes. 

Na alle actie is bellenblazen een ontspannen en rustgevende activiteit. Milo geniet van de mooie bellen en Casper krijgt een lieve lach op zijn gezicht. Maddy en Milou kunnen zelf bellenblazen. Ze zijn dan zo trots als een pauw. Knap hoor, meiden!

 

Boekjes voorlezen en zingen is een dagelijkse activiteit op de groep. Jayvin is een echte boekenwurm. Bij het binnenkomen wilt hij al een boekje lezen. Iedere dag met de juf lezen is zijn momentje. Hij geniet dan met volle teugen en heeft een lach van oor tot oor. Gezellig hoor! 

Eva, Rosalie en Mick vinden boekjes lezen ook top. Eva kent al heel veel dierengeluiden en Mick vertelt wat hij ziet. Christian vindt lezen ook leuk. Vooral de agenda en papierwerk van de juf. Eventjes doorbladeren en lezen. Klaar is Kees en alles op de grond. Ian en Rosalie vinden liedjes zingen leuk. Rosalie pakt haar muziekinstrument van Bert en Ernie erbij en begeleid ons enthousiast. Ian heeft tijdens het zingen een lieve lach en doet alle bewegingen mee.

 

Vrij spelen kunnen de Stampertjes prima. Ian kan geconcentreerd spelen met de blokken. Hij maakt er dan een hoge toren van. Maddy speelt graag met het keukentje en met de poppenwagen crost ze door het lokaal. Het rustige lieve meisje verandert dan in een Formule 1 coureur. 

Thomas kan rustig spelen met de blokken en stapelbekers. Slapen kan hij het beste van alle Stampertjes, maar Thomas is ook een boefje. Klimmen op de trap, op de vensterbank en bovenop de tafel. Opletten juf! Milo staat vaak bij de vensterbank naar buiten te kijken. Hij kijkt vol belangstelling naar de auto’s en fietsers.

 

Wist je dat?

·       Siem en Christian heel goed kunnen kletsen.

·       Crosley heel goed de juf kan helpen met opruimen.

·       Jayvin en Nore al kunnen lopen.

·       Mick al op het potje kan plassen.

 

Dit was weer het nieuw van de Stampertjes.

Liefs van de Stampertjes en juffen Anouk, Melissa en Irma.

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl