slider2.jpg

Stampertjes

Lieve papa’s en mama’s,

 

Het is weer tijd voor onze nieuwe avonturen. 

We hebben het thema: ‘ik proef, ik ruik, ik voel en ik hoor’ gehad, we maakte mooie knutsels (verven met een broccoli), gingen langs de winkel (ruiken en voelen aan bepaalde groentes) en we hadden een sensomotorische box. 

Daarna begonnen we met het thema ‘onderwaterwereld’.  We hebben als knutsel ‘het mooiste visje van de zee’ gemaakt, we gaven de vis al zijn mooie kleuren én glitters terug door middel van plakken. 😉 als activiteit gingen we naar de dierenwinkel, kijken bij alle vissen die daar zwemmen. ‘WAUW!’ klonk het, wat vonden jullie de vissen mooi. Met de plastic zee-dieren mochten jullie in een bak met water spelen. Spetter Spetter Spat.

We hebben voor moeder- en vaderdag mooie kunstwerken gemaakt voor alle papa’s en mama’s, wij hopen dat jullie het mooi vonden.

We hebben een bak met kuikens gehad op de gang, elke dag gingen we even kijken. We gaven ze eten, drinken én konden ze aaien. Wat waren ze schattig, sommige kinderen vonden het niet leuk toen ze weggingen. 🐣

Het was ook tijd voor feest op de groep want Niya, Yaël, Zef en Mayson zijn 2 jaar geworden. HIEPERDEPIEP HOERA!🎈 Dat waren gezellige feestjes, we zongen liedjes en hebben zelf muziek gemaakt met de instrumenten. 🎶

In de afgelopen periode zijn er ook een aantal kinderen overgegaan naar de peuters . We hebben afscheid genomen van: Fayèn en Annabel, ook van Rosan omdat ze is verhuisd. Veel plezier bij de peuters lieverds en voor Rosan veel plezier in het nieuwe huis. 

Nieuwe aanwinsten zijn er gelukkig ook bij de Stampertjes welkom lieve Blake, Alexandra, Lieve en Owen. We gaan ook weer met alle liefde en plezier voor jullie zorgen. ♡

Er heeft ook een wisseling plaatsgevonden onder de juffies. Kayleigh gaat een nieuwe opleiding volgen, we wensen je veel succes! Demi komt fulltime bij de stampertjes werken. Welkom Demi, we zijn blij met jou als onze nieuwe juf!

We boffen maar met het mooie weer, lekker veel naar buiten toe. Wat een waterpret! Smullen van ijsjes kunnen onze stampertjes ook goed 😉.

 

Tot de volgende keer weer, dan lezen jullie onze nieuwe avonturen. 

Wij gaan genieten van een mooie zomer.☀️

We wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie toe.

 

Liefs van alle Stampertjes, Demi en Aimee.

orig_collega-gezocht_600ea.jpg

Kom werken bij Tinker Bell!

Wil jij de BBL-Opleiding gaan doen? Ben je nog aan het studeren en zoek je een leuke stage of zoek je een leuke baan in de kinderopvang? 

 

Ben je gek op kinderen? Zoek je een plek waar jouw mening ook mee telt?  Waar je meedenkt in het vormen van het beleid? Waar eigen initiatief wordt gestimuleerd en waar jij je eigen ideeën ook kwijt kan?  

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

Wij zoeken pedagogisch medewerkers, stagiaires, BBL-studenten die enthousiast zijn en graag werken met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.  

 

Enthousiast geworden?  Mail naar info@tinker-bell.nl

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl