SAM_8098.JPG

Beestenboel

Hallo lieve ouders

De drukke decembermaand is weer voorbij en het nieuwe jaar is van start gegaan!

 


------------------------

Op de groep hebben we veel aandacht besteed aan de sint met zijn pieten en de kerstman met al zijn kadootjes.

Dit deden wij door het lokaal leuk aan te kleden, thema gerelateerde knutsels te maken liedjes te zingen, boeken te lezen en activiteiten te doen met de kinderen.

Met sinterklaas heeft Ieder kindje zijn/haar pieten diploma gekregen, hebben we liedjes gezongen, koekjes gebakken, pepernoten gemaakt en opgegeten.

Met de kerst hebben wij mooie knutsels gemaakt, liedjes gezongen, warme choco met slagroom gedronken en hebben we 2 dagen een heerlijke kerstlunch gehad.

Zoals de jaargetijden veranderen, verandert ook onze groepsindeling. Nieuwe kindjes komen wennen en de oudere kindjes gaan al naar de basisschool. 

Als groep zijn wij erg betrokken bij onze kinderen en gaan we de kinderen die weggaan erg missen. Sommige gaan wennen, sommige verhuizen naar een andere plek en de andere gaan een nieuw avontuur aan op de basisshool. 

Voor de nieuwe kindjes die bij ons op de peutergroep komen begrijpen wij dat het heel spannend kan zijn om ineens zo een nieuwe omgeving in te stappen maar staan we klaar met open armen om deze kinderen op een liefdevolle manier te ondersteunen en te begeleiden in deze nieuwe fase.

Ook hebben we op de groep versterking gekregen van Juf Melissa. 

Juf melissa stond voor haar zwangerschapverlof 3 dagen op een dreumes groep en nu mogen wij met blijdschap zeggen dat zij 2 dagen op de beestenboel komt helpen.

 


Wij wensen jullie een liefdevol 2023 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl