Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
SAM_8098.JPG

Beestenboel

Hallo!

Welkom bij weer een nieuwe aflevering van het Beestenboel journaal. 

Helaas hebben we dit keer ook weer afscheid moeten nemen van een aantal lieve kindjes. Jennifer, Ryan, Jason en Aiden D zijn 4 jaar geworden en maken nu plezier op de basisschool. Maar we hebben er natuurlijk ook weer vriendjes bij gekregen. Deacon speelde eerst bij de Kletskevers, maar vind het bij ons net zo leuk. Ook James V is bij de Beestenboel komen spelen. En wat vind hij dat gezellig, ontdekt elke keer weer ander leuk speelgoed. Maxime en Bastian (2-ling) werden bij de baby’s te groot en mochten het Beestenboel team komen versterken! We gaan er een super leuke tijd van maken.

De afgelopen maanden hebben we het weer druk gehad. Druk met het knutselen voor het thema. Maar ook voor Moederdag en Vaderdag. De kinderen hebben er allemaal op hun eigen manier weer iets prachtigs van gemaakt! Jones was zelfs zo trots op zijn knutsel voor Vaderdag dat hij hem al mee had genomen voordat hij echt helemaal af was en ingepakt. 

Niet alleen hebben we het druk gehad met knutselen. De kinderen hebben het ook druk met het helpen van de juf. Want dat kunnen ze goed en vinden ze leuk om te doen. Zo hebben Nikki en Bliss geholpen met het wakker maken van de kindjes die nog heerlijk aan het slapen waren. Heel zachtjes werden ze gewekt. Zo lief om te zien. Ook Aiden straalt van oor tot oor als hij de juf mag helpen.  Wat zijn wij toch blij met zulke goed hulp! 

En wat hebben we al kunnen genieten van het heerlijke weer… We hebben zelfs al de tropische temperaturen aangetikt. En met lekker weer betekent het BUITEN SPELEN! Justin wordt er zo blij van als hij met de grote groene tractor op het pleintje mag. Eigenlijk zijn z’n beentjes nog te kort voor de trappers, maar hij moet en zal erop rijden! Maar ook Jesse speelt graag buiten. Samen met zijn vrienden van de Kletskevers speelt hij pakkertje. Wie ook graag buiten speelt is Emily. Met het aantrekken van de jas en schoenen is ze altijd als eerste klaar. Ze fietst graag op de grote fiets over het pleintje. Ook hebben we al een heus watergevecht gehouden. Van ons mag het altijd lekker weer zijn! 

Sinds kort hebben we een Stint (een elektrische bolderkar). En wat is dat ding gaaf! We kunnen nu heel makkelijk met maximaal 12 kindjes erop uit trekken. Onze eerste bestemming was een speeltuin in Oosterheem. Met een glijbaantje, klimrek en heel veel zand was het een feestje. Michaëla zocht een rustig plekje op in de mega zandbak en vermaakte zich prima met haar zoektocht naar schelpjes. Ook vriendinnen Sophia en Shanti hadden lol voor 10 in het zand. Want hoe leuk is het om na een ‘dansmove’ je in het zand te laten vallen. Een ander avontuur beleefden we op de kinderboerderij op de Voorweg. Wat zijn er daar toch een hoop kippen en kalkoenen. Juf Miranda vind dat maar spannend maar de kinderen waren helemaal niet bang. James N heeft zelfs even de boer geholpen met het versjouwen van het hooi. Hij gooide flinke handen vol in het hok bij de schapen. Die waren er dolblij mee! James is ook echt dol op dieren, op de groep pakt hij ook vaak de bak met diertjes en deze worden netjes op een rijtje neergezet. Of ze mogen mee wandelen in de poppenwagen. 

We hadden het net al over 2 vriendinnen. Nou zo hebben we er nog meer. Stella en Vosje spelen op maandag heel veel samen. Stella had laatst voor Vosje zelfs een armbandje meegenomen. Is dat niet lief?! Vosje werd er helemaal verlegen van. 

Naast alle activiteiten die we doen is er ook tijd voor een middag dutje. Jake test altijd eerst even uit welk bedje het lekkerst springt (OEPS)… Bij Joya is het altijd een verrassing welke knuffel ze heeft meegenomen. Het kan zomaar Woezel zijn, maar ook Pip. Ze heeft ook een schattige eland en een hondje die een oor mist. Ze heeft in elk geval altijd gezelschap tijdens haar slaapje. 

Op dit moment zijn er bij de Beestenboel meer meisjes dan jongens. En dan hebben we ook nog eens 3 meisjes namen die ontzettend op elkaar lijken. We hebben Roos, Roza en Rosalie. Nu wil het ook nog wel eens voorkomen dat deze drie meisjes er op dezelfde dag zijn. Dan weten de juffies soms niet meer wie wie is hoor, hihi.  

Dan nu nog het laatste nieuws in dit journaal. En dat gaat over Bik en Joselynn. Juf Miranda is altijd vrij op dinsdag en donderdag. En dat zijn precies de dagen dat deze twee kindjes komen. Maar toevallig moest juf Miranda een keertje op dinsdag werken. Wat was dat gezellig! Bik was verrast dat de juf zoveel van hem wist (en dat komt omdat ze Bik nog als baby’tje op de groep heeft gehad). En Joselynn had meteen praatjes voor 10! Zo leuk om te zien dat de kinderen het zo naar hun zin hebben bij de Beestenboel! 

Dit was het voor deze keer! We hopen dat iedereen die dit leest een hele leuke zomer tegemoet gaat… Wij gaan vooral heel veel plezier maken en vertellen hier graag een volgende keer over in een nieuw verhaal!

Liefs van Juf Mariska, Juf Delphine en Juf Miranda

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl