Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
SAM_8098.JPG

Beestenboel

Hallo Allemaal, 

Leuk dat jullie het nieuws van de Beestenboel weer lezen! 

Helaas is de zomer weer voorbij, maar wat hebben we genoten van al die heerlijke zomerse dagen… 

Na de zomervakantie zijn er een hoop kindjes begonnen op de basisschool. Jesse, Rosalie, Shanti, Vosje, Stella, Nikki en Aiden hebben de Beestenboel ingeruild voor nieuwe vriendjes en juffies. We wensen ze allemaal heel veel plezier. 

Er zijn ook weer nieuwe vriendjes bij gekomen. Diamond, Ayven en Jaxx werden te groot bij de baby’s en spelen nu bij de Beestenboel. En wat doen ze het goed! Ze hebben hun draai op de groep al helemaal gevonden. En op de maandag speelt Fien bij ons. Op de andere dagen is ze een Kletskever, maar op de maandag mag ze zich een Beestenboeler noemen. En dat vind ze hartstikke gezellig. Ook is Liv bij ons komen spelen. Deze knappe meid is al bijna drie en vind het heel leuk om met de andere kindjes te spelen. 

Tijdens de heerlijke zomer periode zijn er ontzettend veel kindjes jarig geweest. Bastian, Maxime en Roos werden 2 jaar… Deacon, Bliss, James V, Sophia en Jones mochten allemaal 3 kaarsjes uitblazen. HIEP HIEP HOERA! 

Helaas is het niet allemaal maar feest op de groep. Juf Mariska en juf Delphine zijn allebei ziek. Wat een pech… We hopen dat de juffies snel weer beter zijn en dat we weer met ze kunnen spelen, grapjes maken en knuffelen. 

James N en Jake zijn echte autofanaten. Vaak nemen ze hun eigen auto van thuis mee om mee te spelen. Ze zijn dan druk op het autokleed en met de autogarage. De jongens van de groep spelen niet alleen met de auto’s maar ook heel graag met de diertjes. Zo weet Bik alles over dino’s en haaien. Hij lijkt wel de nieuwe Freek Vonk. Justin kan als de beste een tijger nadoen. En wat moeten Joya, Roza en Michaela daar dan van gillen als hij als een tijger achter hun aan komt. Dat is een leuk spelletje! 

Onze dames Joselynn en Emily zijn vaak te vinden in het keukentje en de poppenhoek. De popjes op de groep worden goed verzorgt. Ze komen niets te kort. Er word eten voor ze klaar gemaakt, ze worden in bed gelegd, ze mogen mee in de poppenwagen een wandeling door het lokaal maken. 

Dit was het verhaal voor deze keer. Misschien wat kort, maar de juf heeft het zo druk! Ze belooft dat het de volgende keer een uitgebreider verslag wordt… 

 

Liefs van alle Beestenboelers!!!

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl