Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
SAM_8098.JPG

Beestenboel

Lieve papa’s en mama’s,

Wat hebben we het toch fijn zo bij de Beestenboel! Natuurlijk is er ook wel eens gekibbel, maar wat een gezelligheid. Vaak wordt er eten bereidt in ons keukentje en de tafel mooi gedekt. De juffen worden dan echt verwend met allerlei lekkernijen en kopjes koffie, thee en limo.

Nu ons thema zomer is begonnen, worden er veel ijsjes gegeten en verkocht. Soms roept iemand ICECREAM!, ‘wie wil er icecream!’, daar zeggen wij geen nee tegen. De kinderen doen ook erg hun best om het lokaal mooi te maken met onze thema knutsels!

Hebben jullie onze mais/macaroni bak gezien: om het hoekje naast de deur. Een groot succes, onze kinderen vinden dit heerlijk ontspannen. Alles in bakjes en weer uit de bakjes, lekker met de handen er door ……ZEN….

De Duplo is ook vaak in trek. Wat worden er toch prachtige torens (soms erg hoog hoor!) en gebouwen gebouwd. Wij staan er regelmatig versteld van!

En wat dachten jullie van onze knutselkampioenen. Lekker freubelen tijdens slaaptijd van de andere kindjes. Er wordt dan fanatiek getekend, geknipt en geplakt, in opperste concentratie. Werkelijk prachtige creaties!

Betreft het buitenspelen boffen we zeg! Met die warme dagen konden we spetteren, spelen en plonsen met water. Voor sommigen was het begin een beetje spannend, maar al snel hadden ook zij de smaak te pakken. Het allerleukst blijft toch de juffen nat spetteren! Ren voor je leven…. :)

Ook gaan we wel eens wandelen, heel gezellig! Er wordt dan flink gekwebbeld onderweg. Oh kijk juf een kat, he juf deze hebben wij ook thuis en wat een mooie bloemen.

De vlaggetjes en versieringen van het EK maakten ook indruk. Ze wisten goed te vertellen dat dit voor de voetbal was. Helaas hebben de aanmoedigingen geen gelukt gebracht…..volgende keer meer geluk zullen we maar zeggen :)

Modderdag!! Nou dat ging nog best beheerst, hele vieze kinderen waren er niet, maar leuk dat ze het vonden met al dat water, zand en aarde! Mengen, overgieten, wegbrengen, etc…

Ps
Wij willen Richenna nogmaals van harte feliciteren met het behalen van haar diploma en haar contract bij Tinkerbell.

Wij willen jullie een fijne zomer wensen, maak er wat van!

Liefs, Shulaima, Richenna en Delphine

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl