Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
SAM_8098.JPG

Beestenboel

Lieve jongens en meisjes,

Wij waren erg blij dat we op 11 mei weer open gingen. Wat hebben we jullie allemaal gemist. En wat is het fijn om jullie allemaal weer om ons heen te hebben!!!

Voordat we open gingen, hadden we een meet en greet op het plein. Het was erg gezellig en leuk! Jullie vonden het wel een beetje spannend allemaal. Het is ook best moeilijk om jullie papa’s en mama’s los te laten na zo een lange tijd bij elkaar te zijn geweest.

De eerste week hebben we feest gevierd en de klas was versierd met allemaal slingers. Ook hebben we elke dag lekker een plakje cake gegeten die we mochten versieren. We hadden slagroom en verschillende smaken hagelslag erop gedaan. En toen was het smullenn...

Juf Kirsten vindt het hartstikke leuk bij de Beestenboel, ze voelt zich al helemaal thuis. Ze heeft al veel vriendjes en vriendinnetjes gemaakt in de klas!

Helaas hebben we afscheid genomen van Jake, Justin en James. Het is wel stil zonder jullie in de klas. We hopen dat jullie het naar je zin hebben op de basisschool!

Gelukkig zijn er 3 nieuwe kanjers voor in de plaats gekomen. Welkom Bram, Cato en Matthijs! Jullie doen het zo goed dat het voelt of jullie hier al heel lang zijn.

Jolien en Diamond hebben we een tijdje moeten missen. Maar gelukkig zijn ze er weer bij! We zijn weer helemaal compleet!

Voor vaderdag hebben we een leuke sleutelhanger voor de papa’s gemaakt. Hopelijk kunnen de papa’s het goed gebruiken.

Voor onze thema groei en bloei hebben jullie mooie bloemen en vogels geknutseld. En wat zijn ze mooi geworden!

Ook is het zomer geworden. Doordat het zo warm was konden we de hele week met water spelen buiten. Wat vonden jullie het geweldig om met water te spelen, lekker elkaar nat maken, onder de sproeier heen rennen, en springen in de badjes. Gelukkig hadden jullie extra kleding mee, want jullie waren kleddernat!

Met modderdag hebben jullie jezelf aardig schoon gehouden. Lekker met de voetjes door de modder was genoeg. We hebben met zand gespeeld en met de kiepwagens en graafmachines. Daarna hebben we water bij het zand gedaan en hadden we MODDER. Wat was dat een leuke dag zeg!

Dat was het voor deze keer.

Groetjes van juf Delphine, juf Shulaima en juf Kirsten

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl