Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
SAM_8098.JPG

Beestenboel

Lieve papa’s en mama’s

 


De tijd vliegt voorbij. Afgelopen maanden hebben we helaas af afscheid moeten nemen Bastian, Maxime en Roos! We wensen jullie heel veel speel en leerplezier op de basisschool. We gaan jullie missen! 

 


Deze 3 toppers hebben wel weer plaats gemaakt voor 2 nieuwe schatten. Welkom Milan en Yoah! Wat doen jullie het super goed bij de peuters. 

 


We hebben nog een nieuw gezicht op de groep! Welkom juf Richenna!! Richenna komt het komende jaar 3 dagen in de week bij ons stage lopen! 

 


In de afgelopen 3 maanden hebben we de thema’s: kleuren, figuren, landen en zomer gehad. We hebben mooie knutsels gemaakt, filmpjes gekeken, boekjes gelezen en spelletjes gedaan die met de thema’s te maken hadden. 

 


We hebben de verjaardag van de juffies gevierd op een andere manier als normaal. We hebben het wat kleiner gehouden en er toch een leuke dag van gemaakt. We hebben lekkere pannenkoeken gegeten die juf Delphine zelf heeft gemaakt, juf Kirsten had lekkere ijsjes meegenomen en juf Shulaima heeft vla flip met de kids gemaakt. Smulllen zeg!! 

 


Ook hebben we lekker zomers weer gehad! We hebben buiten gespeeld met water! We hebben in zwembadjes gespeeld, met emmers water, met waterpistolen en onder een grote draak heen gelopen die water uitspuugde.

Heerlijk hoor dat warme weer. 

 


Jullie hebben lekker de vakantie achter de rug. Al die mooie verhalen over hoeveel plezier jullie hebben gehad. En nu is alles weer een beetje zoals het was. De groep is weer compleet en de juffies zijn allemaal weer terug! 

 


Nu kijken we uit naar de komende periode, we zijn al met de herfst begonnen, en dan komt dierendag, sinterklaas. kerst en oud & nieuw!  

 


Stay healthy! En tot de volgende keer !!

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl