Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
SAM_8098.JPG

Beestenboel

Lieve allemaal,

 


Hier zijn we weer met de laatste nieuwtjes van de Beestenboel. Gelukkig zijn we 8 februari weer open gegaan!! Wat hebben we iedereen gemist. Jammer genoeg missen we Frederique nog steeds! Een week nadat we open gingen is Frederique naar de basisschool gegaan. Gelukkig zien we Frederique af en toe nog op Tinkerbell als ze haar broertje komt ophalen. Heel veel plezier op de basisschool!!

Frederique maakte wel een plekje vrij voor Lexi! Lexi komt van de Dreumes groep en heeft haar draai al snel gevonden bij de Beestenboel. 

 


Verder is de beestenboel uitgebreid door de verandering van groepen! Eigenlijk zijn we een beetje Tinkerbell 2! Finn, Riley, Isabelle, Fien, Emilia, Tessa, Julia en Jette! Welkom op de beestenboel! Ze doen het super goed in hun nieuwe groep. Gelukkig kunnen ze af en toe nog een knuffel halen bij juf Manon, juf Esther en Juf Mariska! 

 


Toen we net open waren hebben we een week lang plezier gehad in de sneeuw!! Sneeuwballen gevecht gehouden, met kiepwagens gespeeld in de sneeuw, tekeningen gemaakt en noem het maar op. En als we lekker weer naar binnen gingen om op te warmen stond de warme chocolademelk al klaar. 

 


We hebben plantjes gepland in een kweekkastje die we hebben gehad voor op de groep. En daar hebben we al lekker van gegeten. De tuinkers hebben we op een rijstewafel gegeten met zuivelspread, Jammiee!

 


Voor het thema ‘ eten en supermarkt’ hebben we allemaal mooie knutsels gemaakt, verschillende kringspellen gedaan en hebben we een bezoek gebracht bij de bakker, visboer en kaasboer. We mochten lekker van alles proeven. 

 


Verder zijn we ook heel gezond bezig geweest. We doen elke dag een bewegingsspel en gaan elke dag naar buiten of het nou regent of niet! Energie genoeg

 


De afgelopen week hebben we Pasen gevierd. Paaseieren buiten gezocht en lekker opgegeten, de hele Paasweek lekkers gegeten en verschillende knutsels gestart. Nu gaan we het thema Lente in! 

 


Fijne Pasen allemaal, en tot het volgende verhaaltje! 

 


Juf Kirsten, Juf Shulaima en Juf Delphine

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl