Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
SAM_8098.JPG

Beestenboel

Beste allemaal,
Ten eerste de beste wensen voor het nieuwe jaar. Laat het een mooi, gezellig en gezond jaar worden voor iedereen.

Op de Beestenboel is natuurlijk van alles gebeurd. We moesten helaas afscheid nemen van Cato. Ze is naar een andere kinderdagverblijf gegaan. We zullen haar zeker missen. We hopen wel dat ze naar haar zin heeft op haar nieuwe groep. Wat we ook jammer vinden is dat we afscheid moesten nemen van Mila, Diamond, Ayven en Jaxx. We zullen hun erg missen maar wensen ze veel succes en plezier op de basisschool.

De fotograaf was weer langs geweest en wat waren jullie allemaal mooi!! Sommige kids vonden het wel erg spannend, maar gelukkig met wat gekke grapjes van de fotograaf is het allemaal gelukt!

We hebben de afgelopen maanden ook Tessety, Yoah en Raeve welkom mogen heten op de Beestenboel. Wat gezellig dat jullie bij ons zijn.
En nog meer leuk nieuws: Dexx is grote broer geworden en zijn zusje heet Evy. Van harte gefeliciteerd met een zusje Dexx!!

December is een feestmaand. De Sint was weer in het land. Dat is ons niet voorbij gegaan. We hebben mooie knutsels gemaakt, pietengym gedaan, lekker gedanst op sint liedjes, Pepernoten gebakken, taai taai popjes versierd die we later hebben op gegeten.
Op 5 december was het spannend. De piet kwam langs en hij heeft pepernoten gestrooid en een kado voor de groep meegenomen. We hebben een grote pot klei gekregen van de Sint waar we heel blij mee zijn.

Tijdens de kerst was ons lokaal mooi feestelijk versierd. Mooie lampjes, natuurlijk weer mooie kerst knutsels en een mooie kerstboom. Helaas moesten we 16 december sluiten...Tinkerbell is dan alleen open voor sommige kinderen.
Dit jaar kon ook het peuter kerstdiner helaas niet doorgaan. De kinderen die wel mochten komen, konden genieten van al het lekkers dat de kok had gemaakt.

En wat missen we de kinderen van de Beestenboel die thuis zitten. We hopen jullie snel weer te kunnen zien en knuffelen!! Dat was het weer, tot de volgende keer!

Groetjes!
Juf Shulaima, Juf Delphine & Juf Kirsten

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl