Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
SAM_8098.JPG

Beestenboel

Hallo allemaal,

 

De zomer is helaas voorbij. Bijna iedereen is op vakantie geweest. We hebben allemaal een fijne vakantie gehad. De juffies hebben ook veel zin om weer te gaan werken.

 

Er zijn heel wat nieuwe Beestenboel kindjes bijgekomen. Welkom voor Elijah, Jazz, Jolien, Mylena en Mila! We gaan heel wat leuke avonturen beleven!

Buiten is het ondertussen flink aan het regenen. De herfst is echt in aantocht! Zo kunnen we niet buiten gaan spelen, echt jammer! Gelukkig is er binnen genoeg te doen. Puzzelen, met de treinbaan spelen, met blokken iets bouwen. Boekjes lezen, zingen en dansen vinden we ook leuk bij de Beestenboel. We knutselen ook heel graag… Voor het thema dieren mochten we met onze hand/arm een giraf maken. De juf tekenden onze hand/arm over op geel papier en knipte deze dan uit. Met de bruine playmais mochten we de vlekken maken. De juf tekende nog oogjes en een mondje, af was de giraf! De juffies hebben leuke foto’s gekregen van de kinderen waar ze met een dier opstaan. Zo heeft het ene kindje een foto ingeleverd met z’n huisdier. Zo konden we zien dat Justin thuis een hele grote hond heeft. En Diamond graag naar de kinderboerderij gaat. Het thema dieren is voor James op z’n lijf geschreven. Hij weet echt alle dieren te benoemen. Zelfs als de juf het niet weet dan vraagt ze het aan James. Hij wordt later echt de nieuwe Freek Vonk.

Verder hebben we mooi getekend voor de tekenactie van Tekenfund. Hiermee kunnen we geld ophalen. Van dat geld kunnen we dan weer allemaal nieuw speelgoed kopen… En nieuw speelgoed is altijd leuk!

 
Nu nog even wat leuke wist u datjes!!!

 

Wist u dat:

Jake het alfabet heel goed uit zijn hoofd kan op zeggen, knap he?!

Demi een zusje heeft gekregen die Liv heet en Demi daar heel trots over verteld!

 

Michaela heel goed voor haar zusje Mylena zorgt die nu ook bij de Beestenboel speelt. Terwijl zij thuis veel ruzie maken...

Joselynn, Liv en Joya al bijna naar de basisschool gaan, wat zullen we ze gaan missen!

Maxime heel graag met Joselynn speelt dus dat Maxime haar straks ook heel erg zal missen...

 

Frederique na haar vakantie echt heel goed kan praten. De juf echt verbaasd luistert naar haar verhalen.

 

Jaro, Bastian en Jaxx heel goed dieren geluiden na kunnen doen. Vooral die van de tijger en de dino zijn favoriet. En de juf hier niet altijd even blij mee is.

 

Roos ons altijd verteld dat ze met oma van een heeeeeeeeeeeeeeeele hoge glijbaan is geweest.

 

Dexx bij het brengen meteen begint te spelen met de auto’s en daar pas mee stopt als hij weer word opgehaald.

 

Ayven heel boos kan kijken. De juf wordt er soms zelfs een beetje bang van. Maar gelukkig is het vaak maar van korte duur en kan hij ook heeeeel hard lachen!

 

Isabelle de nummer 1 poppenmoeder is en blijft bij de Beestenboel. Zij zorgt echt het allerliefste voor de popjes. Als een hele zorgzame mama!!!

 

Vanaf nu mag Borre met zijn logeerkoffer bij de kindjes gaan logeren. Borre is al met juf Miranda mee geweest en dat avontuur is te lezen in het boekje wat in de koffer zit! Veel plezier (met) Borre!!!

 

Dit was het voor deze keer!

Tot de volgende keer met nieuwe verhalen…

Liefs van iedereen van de Beestenboel

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl