Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
SAM_8098.JPG

Beestenboel

Hallo allemaal,
Welkom bij weer een nieuw Beestenboel verhaal!
Dit keer hebben we afscheid moeten nemen van Bliss en Bik. Ze zijn al zo groot geworden dat ze naar de basisschool mogen! We wensen ze daar heel veel plezier.
We hebben ook weer nieuwe kindjes erbij gekregen. Jaro, Demi, Isabelle en Faylie zijn de nieuwste Beestenboelers. We gaan er een hele leuke tijd van maken!

We gaan verder met ons verhaal op een doodgewone maandag. Het is iets na 10 uur. We hebben net fruit gegeten en zijn daarna met z'n alle naar de wc geweest voor een ronde. Ayven en Diamond hebben heel goed geprobeert om op de wc te plassen. Knap he van deze jongens?!
Nu is het tijd om in groepjes te gaan spelen.
James V en Jake hebben gekozen om met de duplo te gaan spelen. Samen maken ze een heuse dierentuin. Frederique en Diamond spelen met de houten treinbaan. Frederique is echt een kampioen in de langste trein maken en deze over de baan te laten rijden!
Aan tafel spelen Michaela en Roos met de nopjes. Zeer geconcentreerd maken ze de mooiste kunstwerken. Wel valt er af en toe een nopje op de grond. Deze worden vakkundig opgeraapt door onze kleine speurder Jaro.
Ayven speelt met de my little pony. Vooral het huis met alle geluidjes is leuk (de juf hoort die melodietjes als ze savonds op de bank zit nog).
De meiden Liv, Joya en Sophia spelen in het keukentje. Ze hebben het druk met al hun knuffels. Ze hebben bedacht om met z'n alle naar het strand te gaan, dat klinkt gezellig!
Demi scharrelt tussen alle groepjes spelende kinderen... Dan speelt ze even met de treinbaan en daarna mag ze met de meiden in de keuken weer mee naar het strand. Ze vind het allemaal leuk!
De ochtend vliegt voorbij. Het is alweer tijd om op te ruimen en te gaan eten...

Naast alle activiteiten die we doen moet de juf soms ook aan de schoonmaak. Gelukkig zijn er altijd kinderen die willen helpen. Justin heeft de juf echt super goed geholpen met het ramen zemen. En wat waren de juf en Justin trots op het eind resultaat! Toen Justin op werd gehaald door zijn papa moest hij voelen aan het raam hoe schoon het was ;)
Deacon helpt altijd graag met speelgoed opruimen dat op moeilijk bereikbare plekjes ligt. Zo pakt het heel slim de bezem om het speelgoed onder de bank vandaan te halen. Of hij klimt behendig op of onder iets zodat hij er bij kan. Dat scheelt de juf echt een hoop werk!

Na dit verhaal hebben we nog een aantal leuke wist je datjes.
Wist je dat:
- Roza iedereen altijd enthousiast met 'goedemorgen' begroet. Ze ook echt met alle kindjes speelt en zelfs in haar prinsessen jurk met de jongens stoeit.
- James N elke week een andere dinosaurus meeneemt. En dat de andere jongens daar heel jaloers op zijn.
- Bastian tijdens een spelletje met de grote kindjes van bijna 4 de juf deed verbazen. Hij is nog niet eens 3 jaar en wist al alle vormen en kleuren te benoemen. Dat is pas knap!
- Jaxx heel lief is voor de baby's. Hij heel schattig kiekeboe met ze speelt als we samen op de gang spelen. En hij dan zelf de meeste lol heeft.
- Jones eigenlijk onze kleine bandiet is. Zo ondeugend met zijn olijke pretogen.
- Joselynn en Bik een oogje op elkaar hebben. Wat zullen zij elkaar missen nu Bik naar de basisschool is.
- Maxime dol is op dansen. Zodra de muziek aan staat gaan de voetjes van de vloer en de juf MOET ook mee dansen.

Dit was het verhaal voor deze keer!
Tot de volgende keer...
Liefs van alle Beestenboelers, juf Delphine, juf Melissa, juf Shulaima en juf Miranda.

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl