20161129_152749.jpg

Lollifanten

Lieve allemaal,

 

De afgelopen drie maanden zijn voorbij gevlogen en we hebben weer zoveel leuke dingen meegemaakt!!!

We nemen jullie even mee in een terugblik …..

 

In oktober was daar de jaarlijkse kinderboeken week en er waren veel kindjes die heel enthousiast een boekje van thuis hadden meegenomen met leuke avonturen en dus hebben we deze met veel plezier voorgelezen.

 

Wat ook leuk was, was dat juf Amy en juf Julica zijn gestart bij de Lollifanten om gezellig met ons te komen spelen en veel aan ons en van ons te leren, we gaan er een hele leuke tijd van maken.

Er zijn ook nieuwe kindjes bij ons komen spelen: Yael, Kalynda Ted en Owen.

Welkom op de lollifanten, we vinden het heel gezellig dat jullie er zijn!!!

 

Ook gebeuren er wel eens iets minder leuke dingen 😉 Zo hebben we afscheid genomen van onze vrienden Gwinn en Maxwell, zij gaan een nieuw avontuur tegemoet op de basisschool.

Er waren ook veel kindjes  gevloerd door de waterpokken, al die gespikkelde gezichtjes in de klas hihi geen gezicht 😉

 

Zoals altijd oefenen we nog steeds elke dag met naar de wc gaan, het is belangrijk dat er thuis ook flink mee wordt geoefend zodat ze het sneller onder de knie krijgen.

 

En toen kwam de drukke maand december om de hoek …

Eerst het feest van Sinterklaas, wat een dolle boel in deze tijd zijn de kindjes altijd een beetje uit hun doen. Maar ondanks dat weten we er altijd iets fantastisch leuks van te maken, we zijn naar het Sinterklaashuis geweest waar een Piet op ons stond te wachten met heeeeeell veeellllll pepernoten!!! Superleuk was het en een speurtocht door de Dorpstraat met als afsluiter een Pietendisco.

Wat voor de Lollies nog een beetje lastig was, was de schoenenbingo maar daarentegen het schoen zetten zelf ging zonder problemen hahaha.

We hebben Sinterklaasliedjes gezongen in een kring en de meeste kinderen wisten al aardig wat liedjes mee te zingen. 

 

We zitten regelmatig even in de kring om kleurspelletjes te doen, geheugenspellen en om liedjes te zingen.

Momenteel zijn we ook bezig met het aanleren in welke straat de kinderen wonen, wat hun achternaam is en we bespreken hun thuis situatie (heb je broers, zussen, huisdieren, wat voor een huis woon je? etc.)

 

En dan was daar eindelijk de Kerst, een gezellige tijd vol lichtjes in de donkere dagen, de klas versiert en deze keer ook de klasdeur we hebben allemaal super ons best gedaan om het zo knus mogelijk te maken, we hebben heerlijke hapjes gegeten en mooie knutsels gemaakt.

En als kers op de taart hebben de oudste peuters ook nog kunnen genieten van ons jaarlijkse peuterkerstdiner .

Tussen alle drukte in werd ook ons lokaal nog een beetje verbouwd, zoals alle peutergroepen kregen we een tuintje en kregen we een heuze huishoek, hij is nog niet helemaal af maar we gaan in het nieuwe jaar gewoon vrolijk door 😊

Gelukkig nieuw jaar allemaal!!!!!

orig_collega-gezocht_600ea.jpg

Kom werken bij Tinker Bell!

Wil jij de BBL-Opleiding gaan doen? Ben je nog aan het studeren en zoek je een leuke stage of zoek je een leuke baan in de kinderopvang? 

 

Ben je gek op kinderen? Zoek je een plek waar jouw mening ook mee telt?  Waar je meedenkt in het vormen van het beleid? Waar eigen initiatief wordt gestimuleerd en waar jij je eigen ideeën ook kwijt kan?  

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

Wij zoeken pedagogisch medewerkers, stagiaires, BBL-studenten die enthousiast zijn en graag werken met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.  

 

Enthousiast geworden?  Mail naar info@tinker-bell.nl

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl