Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
20161129_152749.jpg

Lollifanten

Tinkerbelletje lollifanten,

 

Lieve ouders,

Hier weer een leuk bericht over onze lieve peuters.

We zijn een paar maanden verder na ons laatste Tinkerbelletje en uiteraard is er weer veel gebeurd.

Zo zijn er een paar lieve peuters bijgekomen om de groep te komen versterken.

Figo die gek is op knutselen en puzzelen.

Adem is altijd te vinden op het autokleed met een auto in zijn hand. Tussen de grote jongens...soms nog wel wat spannend hoor!

Otis onze laatste aanwinst van de groep,hij is dol op dansen en loopt al stoer tussen de grotere kinderen door. Zodra je juf met een fototoestel komt., verschijnt er een grote glimlach op zijn gezicht

Welkom lieve jongens, fijn dat jullie je plekje al goed gevonden hebben.

Maar waar de kinderen komen, gaan er ook kinderen weg. Zo hebben we afscheid genomen van Ella, Quinn en Phoebe. Alle 3 de kinderen  zijn ze 4 jaar geworden en zijn naar de Basisschool gegaan.

Mia is helaas verhuisd en gaat nieuwe vriendjes maken op een ander kinderdagverblijf.

We gaan ze allemaal erg missen, maar we wensen jullie natuurlijk heel veel plezier met deze leuke nieuwe uitdaging.

Taina is na een reis van een paar maanden naar mama in Brazilië weer  terug bij ons. Als van ouds speelt ze fijn met haar vrienen en danst ze erop los als de muziek aan gaat. Fijn dat je er weer bent!

Madelief en Yara springen elke dag een gat in de lucht als ze elkaar weer zien. Echte vriendinnen en dat is leuk om te zien. Soms is samen delen nog lastig maar, de liefde blijft bestaan. Puzzelen en samen koken kunnen ze goed. Maar ook verkleden en de poppen verzorgen. Doktertje spelen en heel veel lachen samen.

Fabienne is zo`n grote meid geworden. Het liefst speelt ze in de poppenkoek of met de keukenspullen. Maar de juf helpen is toch wel favoriet. Zelfs als ze opmerkt als een van de kinderen iets doet wat eigenlijk niet mag, wilt ze graag helpen door er iets van te zeggen. Knappe meid! En altijd fijn om er een extra oogje bij te hebben.

Alicia nu nog wat rustig, omdat ze de kat uit de boom kijkt. Maar overal voor in. Of het nou gaat om een kringspel of dansen, knutselen of kleien….leuk vindt Alicia het! Ze observeert de grote kinderen erg en ze zijn dan ook reuze interessant.

Op maandag spelen Mack en Cayden altijd samen. Vol enthousiasme wachten ze elkaar op en lenen elkaars mooiste race auto`s aan elkaar uit. Ze racen door heel het lokaal ermee….zels over pas geverfde  tekeningen, want dat geeft toch wel een heel leuk resultaat haha ...wat een boefjes! Gelukkig zijn de mannen meestal op het autokleed te vinden spelen dan met ons nieuwe garage.

Kai is onze charmeur, hij is altijd dicht in onze buurt te vinden en kan je van de lieve verliefde blikken geven. Kai is een dol op de nieuwe knexx die we van de Sinterklaas gekregen hebben.

Hugo is onze puzzelkampioen. Vooral de Cars puzzel. Best een lastige puzzel met verschillende kleuren en plaatjes is voor Hugo geen probleem. Kleien vindt Hugo ook erg leuk om te doen. Hij kan zijn fantasie er goed in kwijt.

Florine wordt ook al echt een grote meid, heerlijk op haar plek en veel te vinden in de poppenhoek. Maar ook gek op dansen en knuffelen. Ook gaat deze dame al mee met de Toilet ronde. Knap hoor!

Lars is helemaal in zijn element als we buitenspelen, je ziet hem dan regelmatig op het bankje zitten alle kinderen observeren. Dit allemaal met een tevreden gezichtje. Binnen speelt Lars graag met de treinbaan. Lars kan goed kletsen en is een alleman vriend!

Harvey onze spring in het veld. Stilzitten is niks voor hem, dus kringspelletjes of eten kan best een uitdaging zijn met  zo`n kikkertje om ons heen! Racen vindt Harvey fantastisch , gewoon heel hard door het lokaal scheuren! Misschien de nieuwe Max Verstappen?

5 December was het feest. Zaten we gewoon lekker Sinterklaasliedjes te zingen werd er plots op de deur geklopt. Er werden kruidnoten naar binnen gegooid en een koop herrie gemaakt. Oeff..wat een spanning! De kinderen vlogen door het lokaal , al snel waren alle kruidnoten gevonden en opgegeten. Op de gang stond een grote zak met cadeautjes. OOOHH  Sinterklaas is geweest! Nieuw speelgoed voor de groep. Knexx om mee te spelen, nieuwe puzzels,  kinder laptop, en een tandarts set om mee te spelen. Leuk en dank jewel Sinterklaas!

Het kerstdiner was ook al zo gezellig .Alle kinderen die 3 jaar zijn waren uitgenodigd om bij het kerstdiner aanwezig te zijn .De mooiste kleding aan en haren netjes.De jongens met strikjes om hun nek en de meisjes met glitters. Elk kindje nam iets lekkers mee van Kerst pannenkoeken tot roti, van kerst taart tot smarties toetjes ! Smullen maar! Juf mag ik nog meer vroegen de kinderen. Tot het moment ze geen pap meer konden zeggen. Dus tijd voor disco. Muziek aan en dansen maar. Net zo lang alle papa's en mama's de kinderen kwamen halen. Kortom een geslaagd feestje!

Oudejaarsdag kwam natuurlijk de man van Truus ons weer verblijden met vers gebakken oliebollen! Daarmee proosten we het nieuwe jaar in!

Lieve oudere en Kinderen, de beste wensen voor 2020!

Groetjes van Cindy, Cathy en Mylene

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl