Actuele Lockdown informatie

Zoetermeer 8 Febr. 2021

Deze week is er weer een nieuwe versie van de beslisboom van het RIVM gepubliceerd. De Beslisboom geeft aan wanneer jullie als ouders een kindje welke ziek is wel of niet kunnen brengen in deze periode van het Coronavirus.

De laatste versie van de beslisboom kunnen jullie hier downloaden.

 

Zoetermeer 3 Febr. 2021

Geachte ouders van kinderen op Tinker Bell,


Eindelijk is het zover! Maandag 8 februari as. gaan wij weer open om reguliere opvang te bieden aan de kinderen. En tevens in de nieuwe style met de nieuwe groepenindelingen! Zeg maar een beetje Tinker Bell 2.0.


Wij zijn blij dat we alle kindjes weer mogen ontvangen!
Het feit dat de kinderopvang weer opengaat houdt niet in dat er geen Corona regels meer zijn. Deze zijn er nog wel en vinden wij zeer belangrijk! Denk maar aan de ontwikkelingen van de nieuwe Coronavarianten op dit moment waar nog onvoldoende kennis van is.
Daarnaast blijven wij ons gezond verstand gebruiken en wij vragen jullie medewerking daarin. Is een kind ziek dan volgen we de beslisboom van het RIVM om te zien of wij het opvang kunnen bieden of niet. Niemand van jullie zit te wachten op het sluiten van de groep van jullie kinderen of ons kinderdagverblijf indien het fout gaat. Bedenk het gaat om de gezondheid van al jullie kinderen en de leidsters van de groep. Zeker nu de Britse variant gewoon nog te onbekend is en in opmars is. Wij vragen jullie begrip en medewerking hierin.

Daarnaast blijft ons Protocol “brengen en halen” i.v.m. Covid 19 gewoon van kracht.
Dit houdt in dat wij éénrichtingsverkeer in het kinderdagverblijf hanteren tijdens het halen en brengen, dat wij nog steeds social distancing toepassen en dat gezellige gesprekjes met jullie als ouders aan de deur van het lokaal nog steeds niet mogelijk zijn. Dit geldt natuurlijk niet voor korte noodzakelijke mededelingen tijdens het afgeven van jullie kinderen.
Nogmaals het gaat nog steeds om onze en jullie gezondheid en die van de kinderen. Deze gaat boven alles!

Misschien vinden jullie het leuk en interessant om te weten dat alle pedagogisch medewerkers bijgeschoold zijn tijdens de lockdown. Dit houdt in dat zij allemaal één van de volgende trainingen met goed gevolg hebben doorlopen:
Interactievaardigheden; media opvoeding van baby tot kleuter; Ruimte als derde pedagoog; oog voor interactie; de verdiepingsmodules meldcode; kindermishandeling of slaapcoaching.

Ook zij zijn er dus weer fris en klaar voor om de kinderen te begeleiden.

Directie Tinker Bell

 

Zoetermeer 1 Jan 2021

Geachte ouders van kinderen op Tinker Bell,

Wij wensen jullie allemaal veel gezondheid en een fijn opvangjaar in 2021 toe!

Directie Tinker Bell

 

Zoetermeer 16 Dec 2020

Nog even samenvattend voor jullie als ouders:

  • Er is dus Noodopvang voor kinderen van ouders die een cruciaal beroep hebben en moeten werken gedurende de Lockdown.
  • Er is tevens noodopvang voor kinderen die zich in een kwetsbare positie bevinden.

Gedurende de periode tot 17 januari zal het Rijk ouders tegemoet komen voor de bijdrage aan de kinderopvang (KDV, BSO en gastouderopvang) tot het maximum uurtarief. Ouders worden opgeroepen om de kinderopvang door te betalen. De exacte uitwerking van de regels volgt nog.

Directie Tinker Bell

 

Ga hier door naar onze website

 

orig_collega-gezocht_600ea.jpg

Kom werken bij Tinker Bell!

Wil jij de BBL-Opleiding gaan doen? Ben je nog aan het studeren en zoek je een leuke stage of zoek je een leuke baan in de kinderopvang? 

 

Ben je gek op kinderen? Zoek je een plek waar jouw mening ook mee telt?  Waar je meedenkt in het vormen van het beleid? Waar eigen initiatief wordt gestimuleerd en waar jij je eigen ideeën ook kwijt kan?  

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

Wij zoeken pedagogisch medewerkers, stagiaires, BBL-studenten die enthousiast zijn en graag werken met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.  

 

Enthousiast geworden?  Mail naar info@tinker-bell.nl

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl