liz (2).JPG

Lieve ouders,

De zomer is bijna voorbij en wij gaan richting de herfst. Maar wat hebben we toch prachtige, zonnige dagen gehad!

De Babybells hebben ervan genoten. Zo hebben wij vele wandelingen gemaakt, buiten met ze gegeten en met water gespeeld.

Natuurlijk hadden we ook weer leuke thema’s. In juli was het thema ‘onderwaterwereld’. De Babybells hebben toen kwalletjes en zeesterretjes geknutseld. En met een bak met water met schelpen erin gespeeld. In augustus was het thema ‘zomer & vakantie’. Toen hebben wij binnen badjes met water en speelgoed gevuld, zodat ze lekker konden spetteren. Een lol dat ze hadden! Daarnaast hebben ze ook gesmuld van een zomerse smoothie die gemaakt was van yoghurt, aardbeien, blauwe bessen en kokosrasp en een vlieger geknutseld. In september was het thema ‘bij mij thuis’. Alle baby’s mochten een foto meenemen van de gezinssamenstelling en zij hebben een huisje geverfd met de gezinssamenstelling en hun huisnummer erop. Ook zongen wij het liedje ‘de familie vinger’. Daarbij gebruikten wij vingerpoppetjes.

Afgelopen tijd hebben wij drie nieuwe kindjes mogen verwelkomen. Nogmaals welkom lieve Levay, Boaz en Sem. Op naar een leuke tijd samen!

Helaas hebben wij ook weer afscheid moeten nemen van twee kindjes. Beau is overgegaan naar de Speurneuzen en Inaya is overgegaan naar de Stampertjes. Wij wensen hun veel (speel)plezier toe op hun nieuwe groep en wij zullen hun missen!

Wist u dat:

Milan zijn stem heeft ontdekt in alle hoogtes en dit graag met ons deelt. Daarnaast is hij druk bezig met zich overal aan op te trekken. Soms lijkt het alsof hij bij ons aan het fitnessen is.

Myles houdt van flirten. Maar dan wel stiekem. Als niemand kijkt, dan knipoogt hij naar je maar als iemand kijkt, dan doet hij het niet. Ook heeft hij ontdekt dat hij kan zwaaien.

Sophie het druk heeft met tijgeren. Als een speer gaat ze door het lokaal. Daarnaast wilt ze graag kruipen/zitten dus is hard bezig om dat te oefenen.

Boaz vindt het fijn om andere kinderen in de buurt te hebben. Ze krijgen allemaal een lach van hem. Knuffelen met de juffie

James eet inmiddels lekker wat groentes en fruit mee. Hij is lekker bewegelijk, want liggen op een kleedje is echt voor baby’s daar doet James niet meer aan.

Levay nog maar 5 maanden is en al twee ondertandjes heeft. Omrollen heeft hij ook al ontdekt en hij speelt graag met de pop it. 

Sem houdt van lachen en brabbelen. Ook is hij erg nieuwsgierig. Hij volgt alles, vooral de schommel. Hij vindt het fijn om te kijken hoe de schommel heen en weer gaat. 

Groetjes van de Babybells. 

 

 

 

 

 

 

orig_collega-gezocht_600ea.jpg

Kom werken bij Tinker Bell!

Wil jij de BBL-Opleiding gaan doen? Ben je nog aan het studeren en zoek je een leuke stage of zoek je een leuke baan in de kinderopvang? 

 

Ben je gek op kinderen? Zoek je een plek waar jouw mening ook mee telt?  Waar je meedenkt in het vormen van het beleid? Waar eigen initiatief wordt gestimuleerd en waar jij je eigen ideeën ook kwijt kan?  

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

Wij zoeken pedagogisch medewerkers, stagiaires, BBL-studenten die enthousiast zijn en graag werken met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.  

 

Enthousiast geworden?  Mail naar info@tinker-bell.nl

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl