Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
liz (2).JPG

Beste papa’s en mama’s,

 

Het is alweer tijd om onze nieuwe avonturen op te schrijven voor jullie.

De nieuwe samenstelling van de groep is al helemaal vertrouwd, we zijn er inmiddels allemaal aan gewend en ook onze Babybells hebben hun draai gevonden op de groep. Wat vinden wij dit fijn!

Inmiddels hebben wij ook weer nieuwe Babybells mogen verwelkomen, Ryan en Bobbie. Welkom lieverds.

Ook juf Rebecca is weer terug van haar verlof, gelukkig kan ze soms nog even spieken bij haar dochtertje Tirza, zij zit bij de Hartendiefjes. Welkom terug juf Rebecca!

Juf Marjan is nu juf van de Dribbels, veel plezier bij de dreumesen.

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van Elena, zij is 1 jaar geworden en gaat fijn spelen bij mama thuis. Veel plezier lieverd. Ook van Yara hebben wij afscheid genomen, zij is 1 jaar geworden en speelt nu bij de dreumesen. Veel plezier lieverd bij de Stampertjes. Jixx is gaan spelen bij de zonnestraaltjes, geniet van het kleine groepje daar lieverd! 

We hebben genoten van de lente met elkaar, zoveel mogelijk wandelen en kijken naar de planten, bomen en bloemen die weer zo mooi bloeide. Helaas viel er ook veel regen en waren we veel binnen, maar dat mocht de pret niet drukken want ook binnen hadden we het fijn.

Knutselen voor het thema, vooral veel voetjes en handjes verven… dat voelt soms toch best gek hoor, die verf. Sommige baby’s vinden het erg grappig en de andere moeten soms nog even wennen aan het gekriebel van de kwast.

De grotere baby’s konden lekker zelf kliederen door de verf, wat een kleine kunstenaars hebben wij.

Voor moededag én voor vaderdag gingen al onze Babybells op de foto, wat waren ze goed gelukt en jullie reageerde allemaal super enthousiast, daar doen we het voor! ❤

De afgelopen dagen is de zomer dan eindelijk aangebroken, wij zijn veel buiten en hebben zelfs ook op het plein gespeeld. Daar valt weer veel nieuws te ontdekken, voelen in de aarde en kruipend op ontdekkingstocht. Als het te warm is zijn we binnen, met de airco zorgen de juffies er dan voor dat het voor ons wat aangenamer is. 

 

Wist je datjes:

♡ James nu kan tijgeren en bijna gaat kruipen. Hij is erg druk met oefenen, grote jongen!

♡ Nina in de ochtend zo vrolijk binnenkomt en super goed zelf kan spelen, ze heeft echt plezier in het ontdekken van al het speelgoed.

♡ Ryan een lachebekkie is, soms moet hij zo erg lachen dat er knorgeluidjes bij komen kijken, hihi.

♡ Bobbie is helemaal ontspannen en kan al bijna omrollen, nog even door oefenen lieverd!

♡ Fayèn druk bezig is met het rollen naar haar buik, als ze ligt rolt ze meteen om. Knapperd!

♡ Xess onze kleine charmeur is en heel druk bezig is met kletsen “mama” horen wij vaak. Ook is Xess dol op eten; opschieten juffies! Hihi. 

♡ Jixx het erg gezellig vind om samen met de juf te spelen, hij kan ook heel snel het lokaal door, achter de bal aan! 

♡ Eva super snel is met het bewegen, ze begon met yoga-poses, kruipen en nu staat ze zelfs al los, wat ga je snel grote meid!

♡ Daniël altijd vrolijk is, hij heel het lokaal door gaat opzoek naar speelgoed en vriendjes.

♡ Evy bezig is met het ontdekken van haar stem, dat klinkt soms heel hoog, hihi!

Wij gaan verder met het thema: Zomer. Genieten van alle mooie dagen en verder met al onze avonturen tijdens onze ontwikkelingen. 

Voor iedereen een hele fijne vakantie gewenst en tot ons volgende verhaal. ☀️

 

Liefs van alle Babybells,

Rebecca, Eline en Aimee.

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl