Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
liz (2).JPG

Lieve papa's en mama's,

Wat gaan de maanden toch snel voorbij, lees snel verder voor onze avonturen..

Laten we beginnen met de grote kinderen die naar de peuter groepen zijn gegaan.

Liekeis gaan neuzen bij de speurneuzen, wat heeft ze het daar naar haar zin. Gelukkig is ze ons nog niet vergeten, want tijdens haar autorit naar Italië had ze het nog vaak over haar juffies.

Ook Ayven  is gaan spelen bij de peuters, hij mag zichzelf een beestenboeler noemen wat gaan we zijn gezellige praatjes missen zeg.

Onze boekenworm Gijs is gaan kletsen bij de kletskevers, Gijs begon de dag graag met een boekje op schoot bij de juf.

Dag lieve peutertjes, heel veel plezier!

Gelukkig werd ons babybell team snel versterkt.

Papa's en mama's maakt u kennis met; Otis, Cato & Bodhien natuurlijk onze nieuwe juf Aimee. Welkom lieve babybells!

Otis kan zo vertederend lachen, heel innemend tot hij honger of slaapt krijgt dan laat hij goed van zich horen. Hij vindt eten heerlijk en kan ook al goed mee eten met de warme lunch. 

Cato houdt van knuffelen en dat vinden de juffies helemaal niet erg! Cato heeft al een grote zus dus ze vind de kinderen op grond als we lekker op een kleedje liggen erg interessant. 

Onze Bodhi heeft een favoriet slaap plekje, namelijk bij de juffies op de arm. Bodhi is één van onze kleinste baby's en vouwt zich nog helemaal op als hij met ons knuffelt heerlijk vinden de juffies dat!

De laatste zomer maanden hebben wij nog lekker veel buiten gewandeld. Ook hebben wij boontjes geoogst uit de moestuin, die werden door de juffies kort gekookt zodat wij er 's middags lekker van konden smullen.

Onze kleine creatievellingen zitten ook niet stil, wij hebben geknutseld voor het thema onderwater wereld. Ons favoriete liedje daarbij was 'visje visje in het water'.

Nu zijn we bezig met het thema herfst en de kinderboeken week die komen gaat.

Stuk voor stuk maken de babybells een ontwikkeling door, zo mag Joszua onze charmeur bijvoorbeeld al een boterham mee eten. Ook houdt hij van gezelligheid en is het liefst overal bij. Hij kan zo fijn knuffelen, hij doet dan zijn armpjes om je gezicht heen.

Félinn die kan sinds kort zelf gaan zitten knappe meid! Spelen en rond tijgeren door het lokaal vind ze heerlijk, ze kijkt haar ogen uit naar de grote kinderen. Boekjes lezen doet ze ook erg graag.

Eten? Daar houdt Nick wel van! Fruit en brood en zelfs een rijstwafel daar weet hij wel raad mee. Hij houd ook van kletsen en lekker rollen op de grond, hij vind de andere kinderen erg interessant. 

Dexx sloot het vakantie seizoen af, hij was 3 weekjes met zijn papa en mama op pad. In die 3 weken heeft hij zijn eerste verjaardag gevierd en is hij naar Texel geweest. Hij vierde bij ons ook nog een feestje, alleen die verjaardagshoed vond hij maar niks!

Wie ook haar verjaardag mocht vieren was Fleur en dat deed ze op de boerderij, dat was leuk! Nu ze 1 jaar is probeert ze te gaan lopen, de eerste losse stappen zijn een feit.

Ze kan ook goed bouwen, de stapel blokken en bekers zijn favoriet. 

Onze Jette maakt ook sprongen en zingt hoge noten hihi. Jette heeft een goed stemvolume en zing geregeld een liedje mee aan tafel. Ook kan ze al lekker kletsen en neuriën. Verder trekt ze zich graag op aan de speelgoed keuken, staan is haar nog niet gelukt maar dat gaat niet lang meer duren.  

Op iedere groep zit er wel een klein klim aapje, bij ons is dat Ezra! Hij zoekt de moeilijkste en de juffies vinden dat ook de gevaarlijkste manieren om het lokaal te ontdekken. Thuis klimt hij zelfs de vaatwasser in.. (Zijn mama was daar wel bij natuurlijk ;))

O ja hij is ook gek van de speelgoed buur-hond fikkie, als fikkie blaft begint Ezra vrolijk terug te kletsen.   

Wie ook lekker kletsen en klimmen kan is Eli! Ook hij heeft zijn eerste losse stapjes gezet.

Koken en eten daar houd Eli van, hij speelt het liefst in het keukentje de juffies vragen dan ook geregeld om een gebakken eitje of een kopje thee..

In ons vorige verhaaltje hadden wij al verteld dat Raven en  Madelief dikke vriendjes zijn, en dat zijn ze nog steeds. Wat kunnen die twee leuk spelen en stoeien samen.

Raven vindt het fijn om boekjes te lezen in de boekenhoek daar staat zo'n fijne stoel waar hij dan lekker in gaat zitten. 

Madeliefis onze feestneus, ze leest graag boekjes voor aan onze kleine baby's dat is zo vertederend om te zien. Ook loopt ze graag door het lokaal met haar handjes op haar ruggetje, ook zo schattig!

Wij ruimen alles op, wij ruimen alles op jaja..

Opruimen dat kan Fréderique zo goed! Ze weet precies waar al het speelgoed staat en als er iets op een 'verkeerde' plek staat dan gaat Fréderique het goed zetten.

Verder heeft ze een heerlijke vakantie in Frankrijk gehad en heeft daar veel vriendjes gemaakt.

Zoals jullie hebben gezien hebben wij in het lokaal een hoekje met onze knuffel vriendjes.

Hier spelen onze babybell kindjes graag mee, maar 1 kindje in het bijzonder namelijk Demi.

Demi heeft een vast ritueel zodra wij van tafel gaan, dan duikt ze hup het hoekje in en zet alle beren knuffels aan tafel. Ze is ook lekker aan het kletsen, op dit moment probeert ze alle lichaamsdelen te benoemen 'neusje' en wijst dan naar haar eigen neus.

Nou lieve papa's en mama's jullie zijn weer helemaal op te hoogte van onze avonturen.

Tot de volgende keer, dan vertellen wij jullie alles over die gezellige maanden met Sinterklaas en Kerst!

Groetjes van alle babybells.

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl