liz (2).JPG

Lieve ouders,

Daar zijn wij weer met het nieuws van het afgelopen kwartaal. Allereerst de beste wensen! 

In oktober was het thema ‘Herfst’. De Babybells hadden een mooie herfstkrans gemaakt. Half november/begin december was Sinterklaas in het land. De kindjes mochten bij ons hun schoen zetten. Na vaak te hebben gezongen met de kindjes, hadden de Sint en pieten een cadeautje in de schoen achtergelaten. En een paar dagen later ook nog een cadeau voor op de groep. Vanaf half december zijn we druk bezig geweest met de kerst. We hadden kerstballen geverfd en kerstkaarten gemaakt met een mooie kerstfoto van de kindjes erop. Ze waren super leuk geworden!

Begin december is juf Rebecca gaan genieten van haar welverdiende zwangerschapsverlof. Succes met de laatste loodjes!

Milan, Myles en Sophie hebben de Babybells verlaten. Zij zijn overgegaan naar de Dribbels. Wij wensen hun veel speelplezier! Gelukkig voor ons zijn zij maar één deur verder dus kunnen wij ze nog een beetje volgen.

Ook hebben wij weer nieuwe kindjes mogen verwelkomen, namelijk Ivy, Jake en Jasmijn. Nogmaals welkom de Babybells! Wij gaan er een leuke tijd van maken.

Wisten jullie dat …

James speelt graag bij de buren. Zodra de deur open gaat, dan is hij weg. Optrekken is tegenwoordig zijn favoriete bezigheid.  Hij trekt zich op aan de kasten, stoelen, de babygym en bakken. Ook is hij dol op in de wipper klimmen. Het maakt hem niet uit of er wel of niet een kindje in zit.

Boaz veel aan het oefenen is met staan. De kindjes kusjes geven en dansen vindt hij ook leuk. Als de juffen een liedje zingen, dan beweegt hij lekker mee op de melodie. 

Levay speelt graag zittend met speelgoed waar hij lekker op kan kauwen of wat geluid maakt. Daarnaast is hij dol op eten. Alles gaat er goed altijd goed in bij hem. Ook doet hij graag lange dutjes.

Jasmijn een kleine flirt is. Je hoeft maar naar haar te kijken en ze lacht al. Ze heeft plezier als er kindjes om haar heen zijn. Ze lacht dan naar hun, raakt ze aan of houdt hun handje vast. 

Sem is aan het oefenen met fruit – en groentehapjes. Fruit moet hij nog erg aan wennen maar groenten gaat er tot nu toe goed in. Hij speelt het liefst op zijn buik met wat speelgoed om zich heen. Af en toe even brabbelen met ons vindt hij ook wel gezellig.

Jake speelt graag in de wipper met de babygym of op een kleedje op de grond. Hij kijkt altijd zijn ogen uit naar wat er allemaal gebeurd om hem heen. Hij is heel rustig en je hoort hem alleen als hij honger heeft of moe is. Slapen vindt hij soms niet nodig, terwijl hij wel moe is. 

Ivy is de jongste van de groep. Zij kan zichzelf prima vermaken op een boxkleed door om zich heen te kijken of met de babygym te “spelen”. Ze kan genieten van knuffelen met de juffen en laat dan haar mooie lach zien.

Tot de volgende keer!

 

Veel liefs van de juffen van de Babybells

 

 

 

 

orig_collega-gezocht_600ea.jpg

Kom werken bij Tinker Bell!

Wil jij de BBL-Opleiding gaan doen? Ben je nog aan het studeren en zoek je een leuke stage of zoek je een leuke baan in de kinderopvang? 

 

Ben je gek op kinderen? Zoek je een plek waar jouw mening ook mee telt?  Waar je meedenkt in het vormen van het beleid? Waar eigen initiatief wordt gestimuleerd en waar jij je eigen ideeën ook kwijt kan?  

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

Wij zoeken pedagogisch medewerkers, stagiaires, BBL-studenten die enthousiast zijn en graag werken met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.  

 

Enthousiast geworden?  Mail naar info@tinker-bell.nl

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl