Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
liz (2).JPG

Lieve papa's en mama's daar zijn we weer. Het eerste kwartaal van het nieuwe jaar zit er op.
Januari, Februari en Maart vlogen voorbij en daarin hebben wij veel meegemaakt.
Lees maar snel verder voor alle nieuwtjes over onze leuke babybells ❤️.

Laten we eerst beginnen met onze nieuwe aanwinsten op de groep, welkom lieve Juul, Livia, Midas & Noël!
Helaas hebben wij ook afscheid moeten nemen van Joszua, hij gaat als 'peuter' aan de slag bij de Kletskevers veel plezier!

Cato, Bodhi en Vince zijn op dit moment klassenoudste, en dat is een serieuze taak hoor. Cato neemt het opruimen daarom ook erg serieus, en is druk bezig met het leren van de namen van de kinderen. Al vind zei haar eigen naam stiekem het mooiste hihi. Bodhi heeft een crush op Cato, zodra zei elkaar zien lopen ze op elkaar af en lachen samen wat af. Bodhi is erg geïnteresseerd in de andere kinderen en wilt dan ook met iedereen knuffelen en stoeien.
Vince was zo vaak verkouden en had vaak last van zijn oren, hij heeft nu buisjes gekregen dus we hopen dat het nu beter gaat. Ondanks al die snottebellen stond Vince niet stil, o wat kan hij toch goed bouwen met de blokken & dansen kan hij als de beste. Naast het bouwen zorgt hij voor de nodige lekkernijen uit eigen keuken.

Ruben heeft ook een heleboel ontwikkelingen doorgemaakt, naast dat hij het heerlijk vind om met ons te knuffelen en te stoeien vind hij de kleine baby's ook erg interessant. Ruben is gek op muziek, hij vind het leuk om te dansen en komt regelmatig met verzoek nummers. Zo kent hij de liedjes, baby shark & who let the dogs out "who,who" ♪

Noël speelt nog niet zolang bij ons, het wennen was voor hem wel even lastig maar iedere week zagen wij vooruitgang en zijn erg trots! Al snel zagen wij waar zijn interesses lagen, hij vind het keukenshort erg leuk en heeft deze het liefste de hele dag om. Verder schuilt er een echte voetballer in hem, hij is erg behendig met een bal.

Wie elkaar ook gevonden hebben zijn Djayden en Mason wat kunnen hun leuk spelen zeg! Ze vinden het geweldig om met elkaar te stoeien, ze rollen dan over elkaar heen en moeten erg hard lachen. Djayden is voor het eerst op wintersport geweest, wij zijn erg benieuwd hoe hij dat vond. Mason vind het leuk om te knutselen met verf of de kleurpotloden, hij kan hier heel geconcentreerd mee bezig zijn. Wat ook erg knap is van Mason is dat hij de kinderen bij naam kan aanwijzen.

Livy en Jaylano mogen bijna hun eerste verjaardagskaarsje uitblazen, hiep hiep!
Daar hoort natuurlijk ook de nodige ontwikkeling bij. Zo staat Jaylano het liefst aan de handen van de juffies, zo heeft hij lekker het overzicht. Ook heeft hij geprobeerd of hij een hapje kon nemen uit de tenen van de juffies, maar dat vond hij toch niet zo lekker ;).
Livy neemt het bijna 1 jaar zijn ook erg serieus, slapen is dan ook echt iets voor baby's! Spelen is veel belangrijker en leuker, ze kruipt nu het hele lokaal door. Livy kan ook goed laten merken wanneer ze ergens mee wilt spelen, ze laat het kaas niet van haar brood eten.

Daan houdt van knuffelen. Hij houdt je vast en probeert je steeds kusjes te geven (lees: op te eten)
Ook hebben we hele diepgaande gesprekken met hem, waar we helaas niet over kunnen uitwijden uh ruh ah.

Liv is een tevreden baby, ze speelt het liefst op haar buik op een kleedje. Zodra wij haar even op haar rug neer leggen draait ze direct naar haar buik. Ook vind ze het leuk om lawaai te maken, zo vind ze de pop-up dieren erg interessant daar kan ze zich lekker op uitleven.
Ian ligt ook graag op een kleedje, hij trappelt met zijn voetjes tegen de baby gym. Hij vind het ook erg fijn bij de juf op schoot, zo kan hij alles goed zien. De juffies smelten wanneer Ian begint te brabbelen, dit doet hij zo schattig!

Livia en Juul spelen ook sinds kort bij ons, dat vinden wij erg gezellig! Livia is het zusje van Jaro, Jaro heeft ook bij ons gespeeld en de juffies vinden het dan ook leuk om Jaro weer wat vaker te gaan zien. Juul heeft voordat ze bij ons kwam spelen nog een reis naar America gemaakt, wauw! Toen Juul bij ons kwam wennen was ze nog wel een beetje moe van alle indrukken, dus heeft ze heerlijk geslapen. Nu is ze helemaal uitgerust en vind ze spelen in de wiebel wipper en op een kleedje erg fijn. Ze vind de grotere kinderen erg interessant en volgt ze overal.

Midas is onze vrolijke man. Hij lacht veel. Vindt het fijn om erbij te zijn en blijft je net zo lang lachend aankijken tot je terug lacht.
Nog maar kort bij ons op de groep, maar lijkt zich al thuis te voelen.

Wat zijn ze al groot geworden hè, de juffies genieten van de ontwikkelingen die de babybells doormaken. In de afgelopen maanden hebben we ook verschillende thema's behandeld. Zoals het thema winter en bij gebrek aan echte sneeuw, hadden de juffies nep sneeuw gemaakt waarmee de kinderen konden ontdekken.
Valentijn en de Nationale voorleesdagen kwamen ook voorbij, hiervoor mochten de kinderen in hun pyjama's komen en aten we een krentenbolletje terwijl de juffies de meegebrachte lievelingsboeken voorlazen.
Tijdens de eerste zonnestralen en lente dagen hebben wij op het plein gespeeld, we vinden de schommel erg leuk!

Voor het laatste thema werden er mooie paas knutselwerkjes gemaakt en van het thema muziek en dansen werden onze muzikale en ritmische kinderen ook erg blij. ♪

Helaas lopen de laatste weken anders dan we ooit hadden gedacht. Het Corona virus heeft ons land ook bereikt en gezorgd voor de nodige maatregelen.
Dit betekend voor ons dat wij onze lieve kinderen heel erg missen. We hopen dat dit snel voorbij gaat en kijken uit naar de dag dat wij jullie weer mogen ontvangen in ons leuke lokaal en daar weer mooie momenten mogen gaan beleven!
Heel veel liefs voor jullie en een dikke knuffel van ons!

Juf Aimee, Juf Marjan en Juf Rebecca.

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl