Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
liz (2).JPG

Groepsnieuws van de Babybells

Allereerst willen wij iedereen een Gelukkig Nieuwjaar wensen!
Een nieuw jaar met een aantal wijzigingen op de groep. Nieuwe kinderen: Fleur, Gaia en Dexx. En nieuwe juffies: Rebecca en Anouk. Welkom allemaal! Juf Miranda, Fabiënne, Lisanne en Ria bedankt voor alle goede zorgen en gezelligheid! Ook zijn Quinn en Sem door gegaan naar de peutergroepen en is Evi verhuisd. Veel plezier lieverds!

We hebben de afgelopen periode weer thema’s behandeld. Dit keer waren het: Kabouters en reuzen (o.a. groot en klein), Griezelen(kinderboekenweek) en Feestdagen. We hebben o.a. geknutseld, spelletjes gedaan, boekjes gelezen en liedjes gezongen. En laten we nou een aantal kinderen hebben die dol zijn op liedjes zingen! Zoals Lieke, Jake en Gijs. Vrolijk wiegen ze mee, proberen de gebaren na te doen en zelfs wat woordjes mee te zingen. Jake heeft een voorkeur voor “visje, visje”. Terwijl Gijs gaat voor “klap eens in je handjes”. Maar geen probleem hoor, deze en andere komen steeds aan bod.

De griepepidemie heeft onze groep niet geheel overgeslagen helaas… Zo waren de juffies ziek geweest en ook veel kinderen. Demi was veel ziek en ook Ayven werd niet overgeslagen, na flink wat oorontstekingen heeft hij nu buisjes en is hij weer vrolijk.

De observatieronde is weer geweest. En de kinderen zijn volop aan het ontwikkelen. Zo loopt Ludciano nu zonder huilen naar binnen (wat heeft hij het moeilijk gehad, maar nu is hij gewend en helemaal blij bij ons). En Ayven loopt nu aan de hand. Lieke loopt achter de babygym aan het lokaal door. Gijs kan al los staan, maar vindt lopen nog wat spannend. En James staat bij het keukentje regelmatig een kopje thee te maken voor ons of met de eendjes (“ka-ka”) te spelen. Fréderique oefent ook met staan.
Naast het staan en lopen, tijgeren er ook heel wat Babybells door het lokaal… Demi, Madelief, Raven en Rodian hebben dit ook ontdekt, Ze worden vooral gelokt door alles wat beweegt… ;) Voor Jazz is dit nog wat te hoog gegrepen. Maar wat zou ze graag zitten en staan. Ze is zo’n gezelligheidsdier en is er graag bij.
Dexx ligt liever op een kleedje. Speelt tevreden met de babygym en dommelt tussendoor in slaap.

Mack en Ludciano spelen graag met de smart max. Lekker bouwen met magneetjes. En tussen het spelen door, gaat Mack even zwaaien naar zijn mama (Marieke), die werkt bij de Zonnestraaltjes.

Eigenlijk kunnen wij wel zeggen dat de Babybells de leukste groep is met de leukste kinderen ;) Ze zijn over het algemeen heel vrolijk. Ze kunnen knuffelen als de beste (Rodian en Raven doen ook heerlijk hun armpjes om je heen). Ze houden van gezelligheid. En zijn lief voor elkaar.

Groetjes van alle Babybells en Marjan

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl