Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
liz (2).JPG

Lieve papa’s en mama’s,

 

Dat is alweer even geleden, lees gauw verder voor de verhalen van onze babybells.

Het eerste half jaar is voorbijgevlogen, wat hebben wij jullie een hoop te vertellen.

Wisten jullie namelijk dat;

Juf Anouk in November haar éérste kindje verwacht. Gefeliciteerd Juf Anouk!

Juf Marjan een heerlijke vakantie in Frankrijk heeft gehad.

En Juf Rebecca een schaap heeft ‘gered’ tijdens het hardlopen, het schaap zat vast met zijn kop in een hek.

Wij hebben genoten van vroege zomerse weer.

Zo hebben wij tijdens het wandelen een ijsje gegeten in de Dorpstraat.

En hebben wij het badje opgezet in het lokaal, dat vonden jullie leuk zeg! Allemaal in jullie luiers en lekker spelen met het water.

We hebben gepicknickt in het parkje achter Tinker Bell.

Leuk he?!

Ook hebben onze Babybells zich kunnen uitleven op de thema’s die voorbij zijn gekomen.

We hebben een mooie hoed gemaakt voor koningsdag.

Voor onze allerliefste papa’s en mama’s hebben wij ook iets moois gemaakt, voor de mama’s een mooie theepot prikbord en voor de papa’s een mooie foto!

Ook hadden wij het thema beroepen, daarvoor hebben wij iedere week een ander beroep uitgelicht. Kapper, postbode, bakker daarvoor zijn we langs de bakker gegaan en voor het thema dierenverzorger hebben wij een uitstapje gemaakt naar de kinderboerderij.

Nu zijn wij bezig met het thema eet smakelijk en bewegen, daarvoor hebben wij ook een hoop leuke knutsels en activiteiten in de planning staan.

In de afgelopen maanden hebben wij nieuwe Babybells kunnen verwelkomen.

Welkom lieve Félinn, Nick, Joszua, Rayan!

Helaas moesten we afscheid nemen van Rodian, hij gaat bij de Hartediefjes spelen.

En James is gaan peuteren bij de Lollifanten.

Ook hebben onze lieve Babybells jullie een hoop te vertellen.

Ayven kan al ontzettend goed praten, hij is op een heerlijke vakantie geweest naar wel 3 verschillende landen.

Ook Eli geniet van een fijne vakantie, hij is al voor de 3’e keer met het vliegtuig op vakantie gegaan wauw! Volgende maand mag hij al zijn eerste verjaardag vieren.

Fréderique heeft het lopen ontdekt, knap hoor ze kan al hele stukken loslopen. Ook vind ze het fijn om buiten te spelen, en vooral om de juffies te helpen in de moestuin.

Onze Babybells hebben de smaak te pakken want ook Liekekan los lopen. In één maand tijd besloot Lieke te gaan lopen en te gaan kletsen, al begrijpen de juffies soms niet helemaal wat ze zegt het lijkt soms wel Russisch ;p.

En ja ook Demi kan losse stapjes zetten. Ze doet het nog niet heel veel maar ze kan het zeker, knapperd! Demi kan ontzettend lief spelen, en vind het erg gezellig met de kinderen om haar heen.

Gijs is onze boekenworm, hij leest graag zelf en samen met de juffies een boekje. Verder houd Gijs van klimmen, al vinden de juffies dat soms een beetje spannend hihi.

Onze nieuwe aanwinst Rayan speelt sinds kort ook bij ons, hij vindt het afscheid nemen soms nog wat lastig. Al snel is hij afgeleid van al het mooie speelgoed en gaat hij lief spelen. Hij kan ook al zo gezellig kletsen.

Ezra mag ook bijna zijn eerste verjaardagskaarsje uitblazen, hiep hiep. Ezra speelt op de maandag bij ons, hij is dan vaak druk met klimmen en tijgeren zo snel als hij kan. Af en toe komt hij bij ons voor een fijne knuffel.

Madelief die is al stiekem een beetje verliefd op Raven, zodra hij binnen komt snelt Madelief naar de deur toe en wilt ze erg graag zijn hand beethouden. Lief he!

Verder leest ze graag boekjes en gebruikt ze alles wat schuift om erachter te kunnen lopen.

Dexx speelt alleen op de vrijdag bij ons, iedere week lijkt hij nog groter te zijn gegroeid. Hij eet inmiddels al lekker groentes mee en kan al super goed omrollen.Tijdens het eten zit hij gezellig bij de grote kinderen aan tafel, dat vind hij leuk.

Slapen, eten en weer slapen dat is hoe Fleurde woensdag middag indeelt bij ons. De juffies vinden dat een beetje jammer hoor, want die willen graag met Fleur knuffelen hihi. Verder is ze druk bezig met omrollen en zitten want dat is naast slapen wat Fleur het allerliefste doet.

Jette heeft het zwaaien en omrollen ontdekt, knap hoor! Jette speelt graag op een kleedje op de grond, ze kijkt dan haar ogen uit naar alle grote kindjes.

Raven is onze boef van de klas, hij is een ster in gekke gezichten trekken en moet hier dan erg hard om lachen. Hij heeft in mei zijn éerste verjaardagsfeestje gevierd.

Kletsen dat kan onze Félinn ook erg goed, ze is nog maar een half jaar maar kan al zo gezellig met je kletsen. Op een kleedje samen met de andere kindjes vermaakt ze zich prima.

Joszua en Nick zijn de kleinste Babybells van onze groep, ze hebben beide al een grote broer en zus dus vinden de kindjes op groep erg interessant. Nick zijn grote zus komt als ze ‘tijd’ heeft zoals ze het zelf zegt graag even met hem knuffelen. Verder kunnen ze heerlijk knuffelen en spelen graag met de baby gym.

Zo lieve papa’s en mama’s wij hebben jullie weer helemaal bijgepraat.

Tot de volgende keer.

Groetjes van alle Babybells en juffies!

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl