liz (2).JPG

Het is weer tijd voor een Tinkerbelletje! Allereerst een gelukkig nieuwjaar. Hopelijk hebben jullie leuke feestdagen gehad. De afgelopen drie maanden hebben de BabyBells het druk gehad met van alles en nog wat.  Graag vertellen we jullie daar meer over.

 

In oktober hadden wij het thema ‘Verkeer’. De BabyBells mochten met een autootje rijden door de verf. Wat een plezier hadden ze daar in. Ook mochten ze een stoplicht verven en  door middel van hun voetafdruk werd er een helicopter gemaakt.

 

In november zijn we druk bezig geweest met knutselen voor Sinterklaas. Zo zijn er mooie wortels en  pietenmutsen geknutseld. En hadden we een sensory bak gemaakt van kruidnoten, schuimpjes en schepjes. De BabyBells  vonden het erg interessant om mee te spelen en natuurlijk ook om te proeven ;) Er zijn ook kindjes overgegaan naar de dreumesgroep, namelijk Kai en Moon.Wij wensen hun veel speelplezier toe en zullen af en toe even gluren om te kijken hoe het met ze gaat.

Ook hebben wij een nieuw kindje mogen verwelkomen. Welkom lieve Joël!

 

In december had Sinterklaas een mooie voelbord en een rammelaar achtergelaten voor de BabyBells.  Het was meteen een hit! Kerst was kort erna dus ze moesten gelijk weer aan de bak. Lekker hun eigen kerstbal verven en op de gevoelige plaat worden vastgelegd voor een mooie kerstkaart.

 

 

In de afgelopen maanden hebben de ontwikkelingen van de kinderen ook niet stilgestaan.

 

Carlijn  kletst nog steeds erop los en laat vooral horen welke nieuwe geluidjes ze kan maken. Daarnaast tijgert ze door het lokaal.

 

Fjell staat graag overal waar hij kan en hij kan goed kusjes geven. Maar zijn tong uitsteken heeft hij ook ontdekt.

 

Onze vrolijke Jens flirt graag met de juffen en andere  kindjes.  Sinds kort tijgert hij door heel het lokaal heen.

 

Joël speekt graag op het kleed en hij vindt het interessant als er andere kindjes in de buurt zijn. Hij is altijd vrolijk en laat dat ook zien door snel te lachen.

 

Liënna heeft gillen ontdekt op een positieve manier. Vooral als de juffen praten. Thuis zegt zij ‘papa en mama’ maar bij ons wilt ze het, ondanks vele pogingen, nog niet zeggen.

 

Loua heeft een nieuw lachje ontdekt en tijgert in een rondje of achteruit. Soms zit ze vast en dan moeten wij haar even helpen.

 

Marshall maakt graag contact met andere kindjes door middel van kusjes te geven of te “aaien”. Ook glipt hij graag naar de buren, zodra de deur opengaat.

 

Dit was het dan voor nu. Tot de volgende Tinkerbelletje!

 

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl