Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
liz (2).JPG

Lieve papa’s en mama’s de herfst is aangebroken dus dat betekend dat het tijd wordt voor een nieuw verhaaltje van de babybells.

 

Gelukkig mogen jullie allemaal weer binnen komen op de groep, dat vinden de juffies gezellig.

Wat hebben we lekkere maanden gehad, de zomer liet soms nog wat te wensen over maar desondanks hebben wij genoten van de mooie dagen en het buiten spelen met water en de lekkere wandelingen.

Iedereen is terug van vakantie en buiten wordt het steeds kouder dus maken wij ons klaar voor de herfst.

 

We hebben geknutseld voor verschillende thema’s en ook is de fotograaf geweest, jullie stonden er allemaal weer mooi op! Nu zijn we bezig met het thema beroepen, er zijn al mooie brandweer knutsel werkjes gemaakt en koks hoeden.

 

Zoals dat gaat op een babygroep zijn er ook kinderen die naar de dreumes groep zijn gegaan, gelukkig blijven ze nog wel een beetje in de buurt.

Eva en Xess zijn bij de dribbels gaan spelen, dus wij spieken af en toe nog even door het raam.

Daniel is bij de speurneuzen gaan spelen. Onze Evy ging met haar broer mee naar een kinderdag verblijf in de basisschool, veel plezier allemaal!

 

Nu willen we jullie ook graag vertellen waar onze lieve babybells mee bezig zijn.

James is onze kleine klim aap ook de eerste losse stapjes zijn een feit! Ook speelt James graag bij de buren, daar is het speelgoed net weer anders natuurlijk.

 

Nina heeft echte dansmoves, samen met mama gaat ze naar lesjes baby zumba. Ook zit zij in het uitzwaai comité, dag dag zwaait ze met haar handen.

 

Fayén kan eigenlijk weer direct door naar de peuters, met haar 8 maanden zijn ook haar eerste losse stapjes een feit. Ook is het speelgoed in de kast niet meer veilig voor haar, ze ontwikkeld lekker snel!

 

Bobbie zit het allerliefste rechtop, zo heeft ze lekker het overzicht. Ze vind de ronddraai bal erg mooi, daar komen mooie muziekjes uit. Bobbie heeft een favoriete knuffel, bumba en houd van lekker eten!

 

Onze Ryan heeft ook niet stil gezeten, ook hij gaat lekker op ontdekking door het lokaal. Al tijgerend gaat hij op het speelgoed af. Hij mag ook al lekker mee eten, alleen vind hij dat zelf nog niet zo nodig hij wilt veel liever spelen.

 

Glenn speelt nog niet zo heel lang bij ons maar heeft het wel al goed naar zijn zin, hij eet gezellig fruithapje mee met de andere kinderen.

 

Mayson is echt een vrolijke kerel, hij kan zich heerlijk vermaken op een kleedje. Ook op zijn buik spelen gaat erg goed, maar slapen daar is hij echt kampioen in!

 

Kayden komt alleen op dinsdag bij ons spelen, in het begin moest hij erg wennen aan de geluiden maar dat gaat gelukkig beter. Hij vind het leuk om hard te wiebelen in de wipstoel en het zelf zitten gaat hem ook steeds beter af.

 

Rosan is met haar 4 maanden een erg sterke dame, ze kan al zo goed omrollen. Ze vind de grotere kindjes erg interessant.

 

Marsel is nog maar kort bij ons en moest nog erg wennen aan alle geluiden, maar mama heeft thuis geoefend met de stofzuiger en dat werkt. Hij geeft de juffies regelmatig een mooie glimlach en speelt graag met de baby gym.

 

Denver is onze jongste aanwinst op dit moment, maar ook al zo sterk! Hij vind het heerlijk om op zijn buikje te liggen en te slapen hij trekt dan heel schattig zijn knietjes op.

 

Tot de volgende keer dat zal in het nieuwe jaar zijn.

Liefs alle juffies van de Babybells.

 

 

 

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl