Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
liz (2).JPG

Lieve allemaal,

 

Hierbij het verhaal van de Babybells, en wat een kanjers telt onze groep!

 

Hiep Hiep Hoera, deze maanden zijn Frederique, Madelief en Rodian 1 jaar geworden, wat worden jullie groot.

 

Jette en Eli zijn onze groep komen versterken. Wij hebben al even van hun aanwezigheid kunnen genieten. Welkom!

 

Ook zullen wij deze maand afscheid moeten nemen van Mack, hij gaat spelen bij de Lollifanten. Gaia gaat ons ook verlaten, ze gaat verhuizen. Hierdoor kan ze niet meer bij ons spelen.

Ludciano is ook zijn vleugels aan het uitslaan, hij gaat volgende maand spelen bij de Dribbels.

Heel veel plezier lieve kindjes bij jullie volgende stap.

Zoals jullie weten is het thema “knuffels” net afgelopen. Wij waren met de kinderen ook druk bezig met activiteiten die te maken hadden met dit thema.

Wij hadden een knuffel tentje in het lokaal gezet. Met deze activiteit stimuleerden we de sociale ontwikkeling, de kinderen konden met meerdere in de tent.

Ook hingen er een aantal knutsels in het lokaal. Door te verven/plakken stimuleerden wij de lichamelijke en cognitieve ontwikkeling. Dit vonden vooral Madelief, Frederique en Ayven erg leuk om te doen.

Inmiddels zijn we al weer bezig met het nieuwe thema: voorjaar/ jonge dieren, pasen. Natuurlijk laten we Koningsdag niet aan ons voorbij gaan. En in het geheim zijn we aan het voorbereiden voor moederdag en vaderdag.

Met behulp van boekjes die we dagelijks lezen nemen de kinderen woorden over die ze nog niet kennen. Boekjes lezen vinden Mack, Rodian, Lieke en James erg leuk.

De juffies moeten goed opletten waar ze lopen hihi. Raven, Demi, Ezra, Madelief en Frederique gaan als een speer over de grond.

De lopers onder ons worden er ook steeds meer. Ayven, Lieke en Gijs zijn los gaan stappen, wat een knapperds.

In de wipper alle kinderen in de gaten houden vinden Gaia en Fleur erg fijn. Met wat speelgoed in de hand kunnen ze zich goed vermaken.

En natuurlijk vinden alle kinderen het fijn om een knuffel te geven en te krijgen van de juffies. Hier tekenen wij ook voor, heerlijk om met onze kanjers te knuffelen.

 

Dit was ons verhaaltje voor deze keer, tot de volgende keer.

 

Liefs juf Marjan, juf Rebecca en juf Anouk

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl