liz (2).JPG

Lieve papa’s en mama’s,

 

Daar zijn we weer met alle gebeurtenissen en ontwikkelingen van de afgelopen drie maanden. Lezen jullie gauw verder?

 

Begin februari hebben wij helaas afscheid moeten nemen van juf Aimee. Zij heeft de overstap gemaakt naar de Stampertjes. Wij wensen haar nogmaals veel succes toe!

 

Daarnaast hebben wij helaas ook afscheid moeten nemen van Marshall, Liënna, Fjell, Loua en Carlijn. Zij zijn overgegaan naar de dreumesgroep. Veel speelplezier op jullie nieuwe groep lieverds!

 

Gelukkig hebben wij ook nieuwe kindjes mogen verwelkomen. Welkom lieve Amber, Beau, Inaya, Luca, Milan, Myles en Sophie!

 

25 januari t/m 4 januari waren de Nationale voorleesdagen. Opa’s en oma’s mochten komen voorlezen op de groep. De oma van Amber en Fjell kwam bij ons gezellig een boekje voorlezen. De kindjes luisterden en keken aandachtig.

 

In januari hadden wij het thema ‘winter’. De Babybells hadden mooie vogeltjes gemaakt. Hun handjes werden zwart geverfd en afgedrukt op papier. Die werden vervolgens uitgeknipt en er werden oogjes en een snaveltje opgeplakt.

 

In februari hadden wij het thema ‘kleuren en vormen’.We hadden woordkaarten gemaakt die de kinderen konden vasthouden en bekijken. Ze vonden het erg interessant. Als knutsel hadden we het mengen van kleuren. Eén handje of voetje werd blauw geverfd en op papier afgedrukt en het andere handje of voetje werd geel geverfd en op papier afgedrukt. Daarna werden de kleuren gemengd en afgedrukt op papier. Blauw + geel= groen.

 

Het weer was de afgelopen tijd erg wisselvallig maar dat weerhield ons niet om te wandelen. De kindjes vinden het ook altijd fijn om een fris neusje te halen.

 

 

Wist u dat …

 

Amber het leuk vindt om in de buurt van andere kindjes te spelen. Ze is regelmatig te vinden bij de witte kast met andere kindjes of met de ballen met andere kindjes.

Beau probeert contact te zoeken met andere kindjes d.m.v. te voelen/grijpen wie er in haar buurt is. Ze wordt dan helemaal enthousiast. Haar favoriete speelgoed is de pop it vanwege de kleurtjes en het materiaal.

Inaya het fijn vindt om in de schommel of wipper te zitten, zo heeft ze lekker het overzicht en kan ze nieuwsgierig rond kijken. Ze geniet van onze wandelingen.

Jens heeft ontdekt dat hij zelf kan gaan zitten. Hij vindt het ook leuk om in de buurt van andere kinderen te spelen.

Joël rolt graag om van rug naar buik en maakt er een spelletje van, hij kan nu ook op zijn buik rondjes draaien om zijn as. Zo valt er nog meer te ontdekken in het lokaal.

Luca heeft ontdekt dat hij zijn tong kan uitsteken en ‘nee’ kan schudden met zijn hoofd. Daarnaast sjanst hij graag met de meisjes/juffen.

Milan lacht van oor tot oor, zodra je hem een blik geeft. Als hij eenmaal slaapt, slaapt hij een gat in de dag.

Myles de tweelingbroer van Milan is, en erg van gezelligheid houd hij is erg sociaal en reageert heel erg op de andere kinderen.

Sophie: als zij op haar rug ligt op een boxkleedje, bijna een rondje schuift. Ook kan zij lekker brabbelen.

 

 Groetjes van ons!

 

 

 

 

 

 

orig_collega-gezocht_600ea.jpg

Kom werken bij Tinker Bell!

Wil jij de BBL-Opleiding gaan doen? Ben je nog aan het studeren en zoek je een leuke stage of zoek je een leuke baan in de kinderopvang? 

 

Ben je gek op kinderen? Zoek je een plek waar jouw mening ook mee telt?  Waar je meedenkt in het vormen van het beleid? Waar eigen initiatief wordt gestimuleerd en waar jij je eigen ideeën ook kwijt kan?  

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

Wij zoeken pedagogisch medewerkers, stagiaires, BBL-studenten die enthousiast zijn en graag werken met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.  

 

Enthousiast geworden?  Mail naar info@tinker-bell.nl

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl