Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
liz (2).JPG

Beste ouders/ verzorgers,

Hier weer een update van het reilen en zeilen bij de Babybells. Er is veel gebeurd. Zo zijn Raven en Demi over naar de peuters. En is Nick gaan spelen bij een kinderdagverblijf bij zijn grote zus haar school.

Gelukkig konden we ook weer nieuwe baby’s (en ouders) verwelkomen op onze groep. Vince, Tessety, Ryan en Mason zijn nu ook echte Babybells. Joszua, Otis en Félinn hebben hun 1everjaardag gevierd. En verjaardagen, daar hoort muziek bij! Wij pakken dan de doos met muziekinstrumenten erbij en iedereen krijgt een instrument. Wij proberen ze uit, luisteren welke geluiden wij ermee kunnen maken en zingen er liedjes bij. Een dolle boel. De baby’s genieten er zichtbaar van! De keyboard, sambaballen en trommel zijn favoriet. Met de trommel is het ook leuk om om de beurt met de juf te trommelen. Tevens hebben we ook muziekles, gezellig zittend op de grond met zijn allen. Ezra wil steeds dansen op de muziek van het Zandkasteel en gaat Koos zoeken. En Dexx zingt graag: ik zag twee beren, hihihi, hahaha.

Naast mijlpalen, zoals verjaardagen, maken ze op de babygroep ook grote sprongen in de ontwikkeling. Zo kan Bodhi uit een tuitbeker drinken en al een beetje zitten. Zit Joszua nu stevig. En Cato, die is lenig! Die gaat van een zittende positie, naar split en andere posities. Dit kost haar weinig moeite, ondertussen is ze aan het spelen met speelgoed. Mason vindt het fijn om met de babygym te spelen. Hij kan dan zo mooi glimlachen. Ruben is ook zo’n tevreden jongen. Samen met Elijah is hij een echte charmeur. Niemand kan om hun lachjes heen. Elijah heeft een aantal vriendinnetjes op de groep, zo’n Fleur. Terwijl hij Fleur wilt kussen, zorgt Fleur weer liefdevol voor de poppen. Ze wikkelt ze in een deken en wiegt ze in slaap. Félinn heeft ook geen tijd voor kusjes ;), papa moet altijd zijn best doen voor een kusje bij het afscheid. Want Félinn wil het liefst zo snel mogelijk spelen.

Het is lente! En we hebben de transformatie van het eitje via rups naar de vlinder meegemaakt op de groep. Wat is dat mooi! Wij hebben er samen met de kinderen van genoten. Dexx vond de rupsjes erg interessant en zei steeds: aai, aai. Als de vlinders fladderen, is het wel een beetje spannend ;) Maar het trekt de aandacht van onze baby’s! Zo hebben we het verhaal van rupsje nooitgenoeg live meegemaakt :) Eli begint met kletsen en houdt, net als veel Babybells, van boekjes lezen! Ezra kan al zelfs het boekje van de Gruffalo navertellen.

Voor de lente, hebben we ook genoten van de sneeuw. Elijah vond het vooral koud en wilde liever opgetild worden, terwijl Jette er geen genoeg van kreeg! Vrolijk stapte ze met haar laarsjes door de sneeuw! In de groep hebben we de sneeuw ook naar binnen gehaald. Aan tafel hebben we gevoeld hoe koud het was, dat het in je hand smelt etc.

In de afgelopen periode werkten we met het thema; ik ben een kunstenaar. Demi, Raven en Jette mochten in hun romper op een groot vel op de grond verven. Ook mochten ze door de verf heen lopen. Dat was leuk! Cato vond het wel een beetje spannend. Zij lag op haar buik in de verf ;)

Verder kregen wij hoog bezoek op de groep. Otis zijn opa kwam op bezoek. Dat was gezellig. En dat vond niet alleen Otis, want Jette en Félinn bleven graag bij opa in de buurt om te laten zien waar ze mee speelden of te kijken als opa een boekje ging lezen. Zo’n bezoekje is voor de opa van Otis natuurlijk ook erg leuk, zo kon hij zien wat Otis bij ons doet en wie zijn vriendjes/ vriendinnetjes zijn. Als er nog opa’s en oma’s op bezoek willen komen, kunnen de ouders hier een afspraak voor maken op de groep.

Tot de volgende keer!

 

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl