Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
liz (2).JPG

Lieve papa’s en mama’s,

 

Wat leuk dat jullie weer nieuwsgierig zijn naar onze verhalen van de afgelopen maanden. Laten we beginnen met onze nieuwe babybell kindjes die sinds kort bij ons spelen, welkom lieve Djayden, Ryan & Livy!

 

Helaas hebben we ook afscheid moeten nemen van een aantal babybells, die waren toe aan een nieuwe uitdaging en zijn gaan spelen bij de peuters.

Dag lieve Ezra, Eli, Fleur & Dexx veel plezier, komen jullie nog eens zwaaien?

 

April, mei en juni vlogen voorbij, in deze maanden hebben wij een hoop avonturen beleefd..

Zo hebben wij echte kuikens gehad in de gang, deze kwamen van de kinderboerderij en wij mochten ervoor zorgen. Ze hadden een eigen hok met een warme lamp erin. Met de grote kinderen gingen we op de gang spelen en knuffelen met de kuikens, wat voelen die kuikens lekker zacht.

 

Ook hebben wij geknutseld voor de thema’s zoals Koningsdag, groei & bloei hierbij hebben wij een bruine boon gezaaid in onze eigen broeikas.

Ook voor vader en moederdag hebben wij geknutseld, onze babybells hebben heel erg hun best gedaan hiervoor.

 

We hadden al vroeg in het jaar mooie en warme dagen, dus dat betekend waterpret. We hadden een bak met water gevuld en gingen daar met de bad eendjes in spelen, dat was leuk!

 

Onze babybells hebben stuk voor stuk ook genoeg te vertellen, lees maar snel verder..

 

Zo is Vince op dit moment lekker op vakantie naar Spanje, lekker zeg! Wie weet kan hij wel lopen als hij terug is, want dat is wat hij het liefste doet lopen aan de hand.

 

Wie ook naar Spanje is geweest is Mason, daar heeft hij het erg naar zijn zin gehad. Hij is lekker aan het ontwikkelen, want hij eet nu fruit en brood mee en probeert te gaan kruipen!

 

Djayden en Ryan beginnen de dag altijd op een kleedje. Eerst even lekker spelen en dan al snel naar bed, kleine slaapkopjes zijn het.

Djayden vind de grote kinderen erg interessant en kijkt zijn ogen uit en Ryan eet inmiddels een lekker hapje fruit mee en dat kan hem niet snel genoeg gaan hmm.

 

Wie ook graag op een kleedje speelt is ons lachebekje Tessety, ze doet dan gelijk wat buikspieren hihi. Ze houd graag alles in de gaten en houd haar hoofd al goed omhoog.

 

 

Ruben is ons honger lapje, o wat houd hij van eten. Met de rauwkost momenten knabbelt hij lekker op een stukje komkommer. Hij heeft het tijgeren ontdekt dus stil liggen zit er niet meer bij.

 

Wie ook niet meer stil zit is Cato, onze drukte maker. Ze heeft net haar éérste verjaardag gevierd en had een erg leuke traktatie mee. Mama had fruit met allemaal gezichtjes erop gemaakt, dat zag er leuk uit en viel goed in de smaak.

 

Lezen, lezen en nog eens lezen dat is wat Otis het allerliefste doet. Hij zoekt zelf een boekje uit en komt dan gezellig bij de juf op schoot zitten om samen te lezen.

Knutselen vind hij erg leuk, vooral verven is favoriet.

 

Wie bijna zijn éérste verjaardag mag vieren is Bodhi, we zijn al druk aan het oefenen met ‘hiep hiep hoera’. Hij is net als Cato een gezellige drukte maker en speelt graag in het keukentje en met de kiep auto, hier kan hij lekker achteraan kruipen/lopen.

 

Joszua’s favoriete woordje is ‘ja’ en hij speelt graag aan de kast, hij zit dan op zijn knietjes en speelt met de little people. De auto garage vind hij ook erg leuk, al die kleine auto’s rijden dan van de garage af.

 

‘Hi’ dat is wat Elijah en Félinn zeggen als ze zelf binnen komen of als er iemand anders binnen komt.

Elijah speelt graag met het keukentje, dit is een vast ritueel voor de ochtend. Het liefst kiept hij alle bakjes met eten leeg en gaat dan uitgebreid koken.

Félinn vind de andere kinderen erg gezellig en houd van boekjes lezen en knutselen. Ze vond het erg leuk om met verf te spetteren voor haar vaderdag cadeau

 

Onze Jette is aan het wennen bij de peuters, nog even en dan is Jette een echte speurneus. Jette is onze kletskous, alles wat je zegt kan ze na zeggen en liedjes zingen kan ze als de beste!

 

De komende maanden gaan wij lekker genieten van het zomerse weer en alle vakanties die komen gaan.

 

Bedankt voor het lezen en tot snel,

liefs alle babybells.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl