Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 

Dit is Tinker Bell

Wat kunt u van Tinker Bell verwachten?

 
Intieme, huiselijke sfeer

Intieme, huiselijke sfeer

Hoe ouderwets het ook klinkt, regelmaat is prettig voor kinderen. In onze optiek betekent deze stelregel, dat wij de regelmaat die u thuis aanhoudt ook in ons kinderdagverblijf zoveel mogelijk zullen hanteren.

Als alle kinderen aanwezig zijn, wordt er gezamenlijk fruit gegeten en wat gedronken. Daarna wacht het diverse speelgoed voor onze jonge avonturiers. Ook kan er naar hartenlust geplakt, gekleurd, gekleid, geverfd of gelezen worden. Rond 11.15 uur wordt er met z'n allen een gezonde, warme maaltijd gegeten. Daarna gaan de kinderen slapen. Wanneer uw kind tot de groep 'wakkere makkers' behoort, mag hij/zij rustig door spelen. Het ene kind heeft nu eenmaal meer slaap nodig dan het andere. Tinker Bell kiest in alle opzichten voor een persoonlijke benadering.

Na de rust/slaapperiode in zijn/haar eigen bedje, wordt er een groentesnack gegeten. Daarna is er ruimte voor een activiteit en/of kunnen de kinderen spelen tot het tijd is voor een tussendoortje om 16.30 uur. Vervolgens wordt de dag met elkaar afgesloten en worden de kinderen opgehaald door hun ouders/verzorgers.

Voor de baby’s loopt de dag vanzelfsprekend anders. Hier wordt de gehele dag rekening gehouden met de behoefte van ieder kind zelf.
Een goede afwisseling vormen de voorleesverhalen, de liedjes, de projecten en knutsels waar de pedagogisch medewerkers inhoudelijk mee bezig zullen zijn. Tussendoor spelen wij met de kinderen buiten. Ook hebben we bij Tinker Bell een grote binnenspeelplaats. We halen buiten naar binnen! Echte bomen en een grote ruimte waar de kleintjes kunnen rondrennen, fietsen enz.
Op de themadagen (Sinterklaas, Kerst, herfst, zomer, etc.) kan de dagindeling anders verlopen.

 
Vaste medewerkers op de groepen

Vaste medewerkers op de groepen

Onze pedagogisch medewerkers hebben allemaal een eigen groep zodat de kinderen elke dag een vertrouwd gezicht zien. Gedurende de opvangperiode bij Tinker Bell, krijgt ieder kind een eigen mentor. De mentor volgt de ontwikkeling van het kind en is het aanspreekpunt voor ouders/verzorgers.

 
Gezonde, verantwoorde voeding, eigen moestuin

Gezonde, verantwoorde voeding, eigen moestuin

Wij vinden het belangrijk om kinderen gezonde voeding aan te bieden en daardoor positief bij te dragen aan hun ontwikkeling. Zo bieden wij elke dag een verse, warme maaltijd aan, indien mogelijk met groenten uit onze eigen moestuin. Kinderen eten op het kinderdagverblijf vaak beter dan thuis, want zien eten, doet eten. Mooie toegevoegde waarde is ook dat je ’s avonds de keuze hebt om een boterham te geven of nogmaals een warme maaltijd. Zo kunnen jullie de avond samen rustig beginnen!

Bekijk hier ons voedingsbeleid

 
All-inclusive kinderopvang

All-inclusive kinderopvang

Wij bieden alles aan wat een kind nodig heeft. Waarbij alles van luiers en fruithapjes tot (warm) eten en drinken (behalve speciale diëten) door ons verzorgd wordt. En dit is vanzelfsprekend bij de prijs inbegrepen.

 

 
Gecertificeerd BoekStart kinderdagverblijf

Gecertificeerd BoekStart kinderdagverblijf

BoekStart voor baby’s is een programma dat het lezen met heel jonge kinderen wil bevorderen én ouders/verzorgers met jonge kinderen wil laten genieten van boeken. Kinderen die al op jonge leeftijd in aanraking komen met boeken ontwikkelen een voorsprong (op school) waar ze hun hele leven voordeel van hebben. Samen een boekje kijken, plaatjes aanwijzen en benoemen, versjes leren, verhaaltjes vertellen en ernaar luisteren: het versterkt de band tussen ouder/verzorger en kind. BoekStart laat ouders/verzorgers en hun jonge kinderen ervaren hoe leuk samen lezen is!

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl