Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
photo.jpg

Zonnestraaltjes

Zonnezoentjes op je gezicht,
Zo lekker warm, zo lekker licht,
Zonnezoentjes zachtjes voelen,
Lekker samen, lekker kroelen.

Het is alweer zomer! Er is de afgelopen tijd weer veel gebeurd bij de Zonnestraaltjes.

Er is veel geknutseld;
We hebben het thema Beroepen gehad en alle kindjes hebben een mooie kaart en postbode geknutseld! Ook speelden we kappertje en hadden we mooie raamschilderingen van een clown, een dokter, een matroos en een kok.
Met Koningsdag hebben we een mooie kroon gemaakt en voor Vader- en Moederdag hebben we de ouders verwend met een mooie knutsel!
Inmiddels zijn we bij het thema Bewegen & Eet Smakelijk en hebben we al heerlijk zomers fruit geknutseld: watermeloenen en ananasjes. De meiden hebben ook nog een mooi balletpakje en de stoere mannen hebben een bal geknutseld. Voor het thema Bewegen gaan we nog veel met een bal spelen, een ballon overgooien en leggen we de klimkussens door het lokaal neer!

Met dit warme weer kunnen we heerlijk met water spelen! Dit hebben we dan ook lekker gedaan. Het kleine badje in het lokaal opgezet en lekker met alleen een luier aan even gespetterd. De meesten vonden dit geweldig, vooral Evi, Chase, Harvey en Elisa. Saar, Jack en Abigail vonden het nog een beetje spannend.
Ook wandelen we met dit heerlijke weer veel (ingesmeerd en wel!) en spelen we op het pleintje. Lekker van de glijbaan of in het huisje!
Afgelopen 29 juni was het Modderdag! Dit vonden we ook nog best spannend.. Gek spul hé, modder ;-) Gelukkig stonden er ook bakken met water, dit vonden Harvey en Jaro helemaal geweldig!

Er zijn ook verjaardagen geweest! Jack en Jaro zijn alweer 1 jaar geworden en ook hebben we juf Marieke haar verjaardag gevierd, wat een feestjes waren dat. Veel zingen, muziek maken en mooie traktaties.

Helaas moeten er naast verjaardagsfeestjes ook afscheidsfeestje gevierd worden. Sofie, Evi en Chase zijn over naar de peuters! Gelukkig kunnen ze samen verder spelen, want ze zijn alledrie naar de Dribbels. Wat gaan we jullie missen!
Onze stagiair Mirjam is nu ook klaar met haar stage en mag zomervakantie vieren! Gelukkig hoeven we haar niet écht te missen, want volgend schooljaar is ze gezellig bij de Kletskevers.

Naast afscheid nemen, mogen we Lewis verwelkomen! Wat een lachebekkie is dat. Veel speelplezier bij ons!

Over lachebekkies gesproken, Abigail lacht de hele dag! Ze begint nu zelfs een beetje te schateren, het kiekeboe spelletje vindt ze erg leuk. Samen met Elisa is ze begonnen met fruit eten. Hier smullen ze zo van.. Wat worden jullie toch groot!

Elisa wil steeds meer op schoot, niet alleen knuffelen, maar zitten en staan vindt ze geweldig!

Jack is aan het tijgeren door heel het lokaal. Ook begint hij steeds meer te kletsen, zo gezellig!

Isabelle heeft haar eigen manier van kruipen, ze gaat zo snel en stiekem ziet het er best grappig uit

Saar vermaakt zich zo goed! Ze kruipt door het hele lokaal en speelt graag met de poppen. Ook wijst ze alles aan wat ze leuk vind.

Onze Jaxx en Jaro kunnen lopen! Ze worden zo snel groot..

Jesper kon al even lopen en is nu heel veel aan het klimmen en klauteren bij de kussens. Samen met Evi had hij daar de grootste lol. Nu speelt hij veel met Harvey

Vakantieganger Evora is net drie weken naar Spanje geweest en wat is ze veranderd in die tijd! Ze komt terug van vakantie en ineens kan ze heel veel woordjes! Ze kletst alles wat je zegt na ☺️

Ook Jaxx gaat steeds meer echte woordjes zeggen en net als Harvey kan hij heel lief gedag zeggen

Bij Harvey praten ze thuis Engels, maar hij kan steeds meer Nederlandse woordjes zeggen! “Eten”, “zitten”, “appel”, “ja”, “nee”. Heel schattig!

Dit was het groepsnieuws van het tweede kwartaal alweer! Iedereen een hele fijne zomer en eventuele vakantie gewenst! Dat we allemaal maar lekker mogen genieten van een lekker weertje!

Dikke knuffel van alle Zonnestraaltjes en juffies,

Marieke en Eline

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl