Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
photo.jpg

Zonnestraaltjes

Lieve papa’s en mama’s ,


Een heel gelukkig, gezond en plezierig 2018 gewenst allemaal!!
Dat er in het nieuwe jaar maar veel nieuwe lieve Zonnestraaltjes bij mogen komen!
 
Afgelopen oktober ging dan eindelijk na lange tijd weer de deur van de Zonnestraaltjes op en! Na een grondige schoonmaak , opnieuw inrichten en gezellig maken, is het een hartstikke knusse groep geworden! Juf Marieke (voorheen een Disneybaby juf) mocht de groep openen. Super leuk! Maar ook spannend… toch even wennen allemaal. Maar alle 8 haar Zonnestraaltjes hadden al heel gauw haar hart veroverd !!
 
Inmiddels zijn er al weer twee nieuwe Zonnetjes bijgekomen, Chase en Teijn. Welkom lieverds! Chase is een echt knuffelkontje, andere kindjes vindt hij zó leuk!
Teijn heeft zelfs zijn eerste verjaardag al mogen vieren op de groep, hiep hiep hoeraaa!
We hebben voor hem gezongen en muziek gemaakt ; hij deelde grote ballonnen uit, wat een feest!
We hebben nog veel meer verjaardagen gevierd op de groep.. ook Harvey, Evora en Jaxx zijn 1 jaar geworden . Hoera! !
We hebben nu dus een heus dreumesgroepje met 1 jarige dreumesjes. Alleen Jaro is nog geen jaar, hij is ons schattige lachebekkie.. hij laat de juf geregeld smelten met zijn lieve lachjes ♡
Asja en Olivia gaan beide helaas over naar de peutergroep … per januari 2018 gaan ze naar de Speurneuzen . Wat gaan we jullie missen lieve meisjes! Asja haar heerlijke dikke knuffels en het schattige geklets van Olivia . Heel veel speelplezier bij de peuters!!
 
Op zaterdag 18 november was het weer zover… Sinterklaas en Zwarte Pieten kwamen met de boot naar Nederland! Het lokaal werd gezellig gemaakt met Sint versieringen e n we zijn meteen aan het knutselen geslagen : een Pietenmuts en de zak van Sinterklaas met cadeautjes erop geplakt . Sofie vond het plakken erg leuk! Djenna houdt niet zo van knutselen.. ze is meer een liefhebber van vormenstoven, daar is ze een kei in!
Op 5 december kwam ’s ochtends Zwarte Piet langs op Tinker Bel! ! Hij bracht 2 cadeaus voor ons mee. Eerst hebben we een paar Sinterklaas liedjes voor hem gezongen, daarna mocht Olivia een cadeau openmaken . Ze was niet bang voor Zwarte Piet hoor! Maar een handje geven durfde ze toch niet… Chase mocht het tweede cadeautje openmaken. Jaxx zat ondertussen veilig bij juffie op schoot , best spannend allemaal! We hebben een muziekmobiel en Woezel en Pip boekje gekregen! Dank u Sinterklaasje 😊
Terwijl de Sint weer op zijn boot terug naar Spanje vaart, wordt het Zonnestraaltjes lokaal omgetoverd in kerstsferen . Harvey en Jaxx kijken hun oogjes uit als de kerstboom wordt opgetuigd, wat een mooie lampjes! Ook voor de Kerst wordt er mooi geknutseld: van onze voetjes worden ‘Mistletoes' gemaakt. Evora vindt de verf tussen haar teentjes maar kietelen hihi! Sinds kort kan Evora los lopen, wat super knap van haar!
 
Harvey is ook druk aan het oefenen om zijn eerste stapjes te zetten .. achter een loopwagen gaat het al goed! Jaxx heeft het optrekken en staan helemaal ontdekt , maar het leukst om te doen is toch wel in de laadjes van de juf graaien 😉
Sofie vindt boekjes lezen samen met de juf geweldig, goed voor haar taalontwikkeling ... Van Olivia kan ze ook een hoop leren, zij kletst de hele dag door !
Jaro heeft het tijgeren uitgevonden, zo komt hij nog eens ergens en kan hij zelf dat leuke speeltje pakken!
De ontwikkelingen staan zeker niet stil bij de Zonnestraaltjes! Over 3 maanden weer een nieuwe update over de groep, tot dan!
 
Veel liefs , van alle Zonnestraaltjes en juf Marieke.    

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl