photo.jpg

Zonnestraaltjes

Hallo lieve mensen,

 

We zijn er weer! Met de laatste nieuwtjes van de Zonnestraaltjes.

Voor het thema ‘Dit ben ik’, werden we gekieteld met verf onder onze handjes en voetjes en kwamen er mooie afdrukken op papier.

Het werd steeds mooier weer, zon, veel naar buiten en tijd voor Zomervakantie!

We zijn (bijna) allemaal op vakantie geweest, wat hebben we genoten van het zonnetje, af en toe wat te warm, maar daar hadden de juffies goede oplossingen voor.

We hebben gespeeld met water, ijsklontjes en we zijn in het badje geweest.. dikke pret met al dat water. Spetteren kunnen wij al heel goed, en er van proeven natuurlijk.

Natuurlijk hebben we ook ons lokaal versierd met mooie knutseltjes, met onze voetjes in de verf, stempelde we echte slippers en versierden we een emmertje voor het strand.

 

Juf Marieke en juf Eline vierden feest, ze zijn weer een jaartje ouder geworden, maar daar zien we niks van hè!?

In een mooi versierd lokaal hebben we gezongen, muziek gemaakt en wat lekkers gesnoept.

 

Van onze grootste vriendjes moesten we deze zomer helaas afscheid nemen, Ines, Emilia, Ted, Owen, Jaimy en Molly gingen ons voor naar de dreumesgroep. We missen jullie wel hoor en we wensen jullie veel plezier bij de grote kinderen!

 

Al snel werd onze groep weer aangevuld met nieuwe vriendjes, welkom lieve Lowen, Lieve, Alexandra, Vayenna, Ivy en Jax.

Wat gezellig dat jullie er zijn!

 

Er word veel met ons gespeeld, geknuffeld en gelachen, maar we hebben ook nog tijd om te groeien en nieuwe dingen te laten zien, knap hè!

Onze grote vriend Bodhi heeft het kruipen al helemaal uitgevonden en gaat zelfs al staan aan de kast, Thijs heeft dat even goed afgekeken en kruipt nu ook rond. Daarnaast is hij druk aan het oefenen met optrekken.

Ihme was nog even op een verlate zomervakantie, maar ook hij heeft het kruipen bijna onder de knie. Tijgeren gaat nog net even wat sneller. Wat een knappe mannen!

Lieve Lowen houdt heel erg van knuffelen, heerlijk op schoot bij de juffies vind hij fijn. Hij kan nu heel goed zitten en geniet er van als hij met de Sensory schijven kan spelen.

Jax speelde eerst bij de Hartendiefjes en nu speelt hij bij ons, hij is al kleine broer en nu word hij ook nog grote broer van een baby-zusje!

Spelen op zijn buik kan hij al heel lang volhouden, zo knap!

Ook omrollen word druk geoefend op onze groep, Lieve kan het al bijna! Tussen het oefenen door, vind ze het heel gezellig om met ons te kletsen, ze is een heel sociaal meisje. Samen met vriendinnetje Alexandra is het dolle pret, op een speelkleedje, lachen en kletsen ze gezellig met elkaar. Alexandra’s grote broer Maxwell komt ook vaak even kijken bij ‘mijn zusje’, hij speelt bij de Lollifanten, dat is fijn dichtbij.

Ook Vayenna is een gezellig en blij meisje, haar lieve oudere zussen kennen de juffies al, ook zij spe(e)l(d)en gezellig bij Tinker Bell. En onze Bodhi is haar neefje, gezellig samen bij de Zonnestraaltjes.

Onze laatste aanwinst is Ivy, een klein lief meisje, die al heel goed kan kletsen. Slapen bij ons in de box of op schoot vind ze heerlijk! Haar grote zus is Riley, zij speelde bij de Beestenboel.

 

Het nieuwe thema is ‘Natuur’, ons lokaal is versierd in herfstsferen en we zijn al weer druk bezig met knutselen.

De Kinderboekenweek met thema ‘Giga-groen’,  is net gestart.

Er hangen al mooie herfstbladeren met onze verfkunsten erop. En wat vinden jullie van onze pomvoetjes? (pompoentjes)

De juffies organiseren gezellige herfstwandelingen door het park, wij zitten/liggen heerlijk warm in de wagens en mogen zelfs aan de bladeren voelen!

Reuze interessant allemaal, proeven mag helaas niet van de juffies, dat is dan wel weer jammer.

 

We genieten van de gezelligheid en de knuffels bij de Zonnestraaltjes en we hebben al weer veel zin in nieuwe avonturen!

Tot snel lieve mensen, dan hebben we vast weer een heleboel te vertellen!

 

Lieve knuffels van alle Zonnestraaltjes!

En natuurlijk de lieve groetjes van onze juffies Marieke, Eline en Anja.

 

 

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl