Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
photo.jpg

Zonnestraaltjes

De blaadjes van de bomen,

die vallen keer op keer.

De herfst zal nu wel komen,

het is geen zomer meer!

 

Helaas.. de zomer is weer voorbij! Iedereen is terug van zomervakantie. Wat hebben we een heerlijke warme dagen gehad! Soms zo warm dat we binnen zijn gebleven en daar lekker in het badje hebben gespetterd! Maar we hebben uiteraard ook lekker buiten van het zonnetje genoten ðŸŒž

Twee papa’s zijn in de zomervakantie op hun knieën gegaan.. mama van Jack en mama van Lewis zijn ten huwelijk gevraagd! Wat zullen jullie schattige bruidsjonkertjes zijn! 

 

De herfst is in het land; dus we maken het Zonnestraaltjes lokaal gezellig met herfstbladeren op het raam ðŸðŸ‚, kastanjes, eikeltjes en dennenappels.

Uiteraard zijn we weer creatief geweest met mooie herfstknutsels! We hebben eikeltjes van handafdrukjes gemaakt, een pompoentje of herfstblaadje en een paraplu â˜‚️ Lewis vindt het reuze leuk met zijn handje in de verf en Jaro kan al zo goed krijten!

Ook Evora is een kei in kleuren en wist je dat ze zelfs al een beetje kan tellen? Evora kan al heel goed praten en houdt van boekjes lezen! Dat doen we ook iedere dag; heel leuk en heel leerzaam! Jack is ook zo gek op boekjes, hij pakt ze altijd zelf uit de boekjesmand ðŸ“š

Liedjes zingen zijn we ook dol op: ‘op een grote paddenstoel', ‘het regent het regent' zijn leuke herfstliedjes. Maud begint meteen mee te klappen als de juf gaat zingen! 

 

Maud is nieuw bij ons op de groep! Ze heeft even bij de Hartendiefjes gespeeld, maar komt nu twee dagen bij ons spelen! 

Ook Jace, Emilia en Faylie zijn nieuwe Zonnestraaltjes, welkom op de groep lieverds!

Helaas gaat Jace verhuizen en naar een ander kinderdagverblijf.. wat jammer, we gaan je zo missen! 

We hebben afscheidsfeestjes gevierd van Jesper, Harvey en Jaxx. Ze zijn gepromoveerd tot peuter! Veel speelplezier lieve stoere jongens!

Jaxx zijn kleine broertje Vinz komt binnenkort bij ons spelen en Jesper krijgt er ook een klein broertje bij! ðŸ‘¶

Evora gaat ons in oktober verlaten.. ze gaat spelen bij de Dribbels! Dag lief kwebbelkousje, wat gaan we jou missen!

 

De ontwikkelingen van de kinderen gaan in rap tempo door:

 

Zo heeft Elisa een enorme sprong gemaakt in de zes weken dat ze met vakantie was. Ze kan zitten en kruipen. Eten vindt ze héérlijk, daar geniet ze echt van ðŸ¥ªðŸ¼

 

Abigail had ineens haast.. ze heeft binnen een week het los zitten en kruipen onder de knie! De juffies zijn zo trots! Ook is ze haar stem lekker aan het uitproberen.. oordopjes!

 

Isabelle begroet je ’s ochtends altijd vrolijk met ‘hi'! als je binnenkomt ðŸ˜ƒ

Ook zegt ze ‘die die’ als ze iets wilt hebben. Ze is druk bezig met stapjes zetten, achter de loopwagen lukt het al aardig! Kruipen en staan kan ze nu als de beste.

 

Emilia is onze nieuwe aanwinst, wat een popje! Ze kan zó lief lachen.. De babygym is favoriet; ze blaast zelfs bellen met haar mondje als ze met de speeltjes rammelt.

 

Van Jace kunnen we nog maar even genieten.. De juffies op het andere KDV kunnen zich verheugen op een héél leuk mannetje, dat al buikspieroefeningen doet! Hij is zo nieuwsgierig dat hij z’n hoofdje steeds omhoog doet om alles te bekijken ðŸ˜‰

 

Faylie is nog maar net bij ons op de groep. Ze moet nog even wennen, maar kan al heel lief spelen! Bij de juf op schoot een boekje lezen vindt ze fijn. 

 

Jack is onze grote knuffelbeer. Hij tijgert als een speer door het lokaal, op ontdekkingstocht naar speelgoed of boekjes. Nog even en hij gaat uit zichzelf staan.. Hij is druk aan het oefenen! Daar heb je wel energie voor nodig, gelukkig is eten en drinken zijn hobby! ðŸ˜‹

 

Voor Lewis is het weer even wennen na zijn heerlijke vakantie in Italië. Hij is een beetje éénkennig geworden.. Gelukkig zijn de juffies er om te knuffelen ðŸ’™Hij kruipt nieuwsgierig het lokaal door een kan heel lief spelen!

 

Jaro is de oudste van de groep, hij is een echt dreumesje! ‘Papa' is zijn favoriete woordje en klimmen kan hij heel goed! De juffies noemen hem ook geregeld ‘klein klimaapje’ ðŸ˜Š

 

Maud is al helemaal gewend op de groep en kan héérlijk spelen ðŸ’•

Als kindjes haar speelgoed willen afpakken staat ze haar mannetje wel.. Ze geeft gewoon een harde gil! Ze is druk aan het oefenen met los lopen.

Ook Saar is bezig met leren lopen. Achter een loopwagentje lukt het al aardig! Als ze een knuffel van de juf wilt, kruipt ze gewoon naar de juf toe en gaat bij haar staan. Nou de juf knuffelt wel hoor!! ðŸ¤—

 

 Dit was het groepsnieuws van de Zonnestraaltjes, tof over 3 maanden!

 

Knuffels van alle Zonnestraaltjes en juffies, 

Eline en Marieke 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl