Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
photo.jpg

Zonnestraaltjes

Lieve allemaal,
Hier het verhaal van de Babybells! En niet alleen van hun, maar ook van de Zonnestraaltjes! Omdat er zoveel nieuwe kindjes bij zijn gekomen, gaat de groep van de Zonnestraaltjes weer open, leuk he?!
We zullen onze nieuwe kanjers even aan jullie voorstellen; Demi en Raven zijn nieuwe Babybelletjes. Jaro, Sofie, Evora, Djenna, Asja, Harvey en Jaxx zijn de nieuwe Zonnestralen! Welkom lieve kindjes!
Helaas hebben we ook weer afscheid moeten nemen. Lilly is bij de andere babygroep gaan spelen! Joya speelt bij de Beestenboel en Ella speelt bij de Lollifanten! Veel plezier bij jullie nieuwe vriendjes! Ook hebben we afscheid genomen van juf Lisanne. Zij is nu aan het genieten van haar welverdiende zwangerschapsverlof! Voor haar in de plaats is juf Fabienne gekomen…
Naast al die nieuwe kindjes hebben we ook tijd gehad voor feestjes! De juffen hebben gezamenlijk hun verjaardag gevierd! De hele week hebben we extra leuke activiteiten gedaan! James, Evi en Ludciano hebben hun 1ste verjaardag gevierd! Dat blijft toch iets speciaals…
Onze boefjes Quinn, Sem en Jake hebben zich ook weer prima vermaakt! De juffies moeten echt gebruik maken van hun ogen in hun achterhoofd want voor je het weet zit de één op tafel en staat de ander op de stoel, oeps!
De dames Frederique en Madelief hebben het rollen ontdekt! Maar ook het ‘ achteruit schuiven’… Ze gaan in hun achteruit het hele lokaal door totdat ze ergens niet verder kunnen! Dat is niet altijd even handig dus hopelijk vinden ze snel hun ‘vooruit’ ;) Rodian weet ook al hoe je moet rollen, stoere vent he?!
We hebben ook muziekliefhebbers in ons midden . Olivia is dol op liedjes zingen... Ze kan zelfs al wat woordjes mee zingen! Dat is echt knap! Mack vind het geweldig als de juf de volumeknop van de radio wat harder zet… Hij laat dan meteen zijn coole dansmoves zien! En samen dansen met de juf is natuurlijk ook leuk!
De koekiemonsters van de groep zijn Gijs en Ayven… Maar niet alleen koekjes zijn lekker, alles wat je kan eten worden ze heel blij van! Ze smullen van het fruit en het warme eten! Hmmmm…
En dan als laatste onze Lieke, wat een lieverd is dat! Altijd blij en vrolijk! Ze is bijna jarig en ze heeft al laten zien dat ze heel goed ‘hiep hiep HOERA’ kan! Dus dat word een leuk feest!
Dit was het verhaal voor deze keer! Tot de volgende keer…


Liefs juf Marjan, juf Fabienne en juf Miranda

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl