photo.jpg

Zonnestraaltjes

Lieve allemaal,

 

Als eerste wensen we jullie allemaal de allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar!

 

De leukste, gezelligste en knuste tijd van het jaar is helaas alweer voorbij.

Wat waren het weer gezellige dagen.

We hadden het druk met de baard van Sinterklaas, lekker kliederen met scheerschuim, dat zag er mooi uit!

Ook de pietenmutsjes hingen gezellig in het lokaal. Uiteraard zijn onze lieve kindjes ook weer verwend door Sinterklaas. In onze box hebben we nu een mooi speelbord, spelen op je buik is nu een stuk aantrekkelijker! Dank u Sinterklaasje!

Sinterklaas was weer onderweg naar Spanje en toen begon de kerst-deuren-wedstrijd. Onze deur werd versierd met een kerstboom met lichtjes en onze zonnestraaltjes werden echte elfjes en versierde deze boom in hun mooie elvenpakjes.

En als kers op de taart hebben we ook nog gewonnen!! En werden we ontzettend verwend met leuks en lekkers.

Het lokaal hadden we weer mooi versierd met veel lichtjes en een gezellige kerstboom. Onze zonnestraaltjes keken hun ogen uit. Ook de kerstliedjes maakten het extra knus. Ook dit jaar hebben we allemaal weer geposeerd voor de kerstfoto. Wat zagen onze zonnestraaltjes er weer knap uit!

1 voor 1 gingen de kleine voetjes in de groene verf en werd het lokaal weer opgeleukt met mistletoes!

 

In de tussentijd hebben we afscheid genomen van Lola, ze is nu een echt dreumesje bij de Speurneuzen. Veel plezier lieve Lola.

En met veel plezier hebben we kennis gemaakt met onze nieuwe vriendjes; Sophia, Dexter, Jaivey, Romee, Finn en Niek. Welkom lieverds! Gezellig dat jullie er zijn!

 

Ook een welkom voor onze nieuwe stagiaire, Gigi, ze zal op maandag en woensdag bij ons stage lopen tot de zomervakantie. Het is haar examenjaar en zal waarschijnlijk deze stage afronden met haar diploma. Gezellig en fijn dat je er bent!!

 

Natuurlijk hebben de zonnestraaltjes ook weer wat sprongetjes doorlopen. Er zijn weer heel wat tandjes doorgekomen, woelige nachten geweest, centimetertjes gegroeid en nieuwe “kunstjes” geleerd.

Onze oudste ‘baby’ Sophia is een heerlijke knuffelaar, staat graag overal aan en loopt graag aan je handen door het lokaal. Nog een paar weekjes van je genieten en dan mag je al naar de dreumesgroep ‘de Stampertjes’. En ze wordt ook nog grote zus! Gefeliciteerd!

Dat je rollend overal kan komen, liet onze Jasper al goed zien. Ondertussen is hij heel hard aan het oefenen met tijgeren. Rollen is toch nog wat sneller he, kleine man?!

Noé is al kruipend super snel, gaat er een deur open dan is ze er in een ogenblik. Overal aan gaan staan is nu haar nieuwste kunstje, knap hoor!

De kunst van staan en kruipen had Nine al snel onder de knie, snelle dame hè, nu is ze vooral aan het klimmen en heel gezellig aan het kletsen, we horen steeds meer herkenbare klanken en geluiden. Zo laat ze horen wat de koe doet en zegt ze al papa en mama.

Voor de kleintjes onder ons leggen we altijd een zacht kleedje neer, maar voor Dana is dat overbodige luxe hoor, ze kan zo goed rollen, ze ligt er zo naast en dan tijgert ze helemaal achteruit totdat ze niet meer verder kan.

Soms wordt er ook zomaar ‘nieuw speelgoed’ ontdekt, zo is onze Alina heel blij met haar voetjes. Vrolijk kletsend ligt ze dan met haar voetjes in de lucht. Van kietelen kan ze heerlijk schaterlachen!

Kleine man Dexter vindt het reuze gezellig op schoot en knuffelt graag. Dat hij er plezier in heeft, laat hij duidelijk merken met een brede lach.

Ook Jaivey houdt van heerlijk knuffelen en spelen op schoot. Lekker eten is ook een favoriete bezigheid! Als het dan op is, laat hij dat goed horen! Weer even knuffelen maakt dan weer een hoop goed!

Ons allerkleinste meisje is Romee, ze is pas net bij ons, maar wat kan ze al heerlijk lachen!

Finn en Niek starten bij ons in de 2e week van januari, we hebben al kennisgemaakt met de kleine blije mannen, we kijken er naar uit om jullie beter te leren kennen!

 

De komende weken gaan we aan de slag met het thema; “Ik vind je lief!” en lief dat zijn onze Zonnestraaltjes, dus dat komt wel goed!!

Dag lieve allemaal tot de volgende keer! Dan hebben vast weer een hoop nieuwtjes te vertellen!

 

Lieve groetjes van de Zonnestraaltjes

Marieke, Eline en Anja

 

orig_collega-gezocht_600ea.jpg

Kom werken bij Tinker Bell!

Wil jij de BBL-Opleiding gaan doen? Ben je nog aan het studeren en zoek je een leuke stage of zoek je een leuke baan in de kinderopvang? 

 

Ben je gek op kinderen? Zoek je een plek waar jouw mening ook mee telt?  Waar je meedenkt in het vormen van het beleid? Waar eigen initiatief wordt gestimuleerd en waar jij je eigen ideeën ook kwijt kan?  

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

Wij zoeken pedagogisch medewerkers, stagiaires, BBL-studenten die enthousiast zijn en graag werken met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.  

 

Enthousiast geworden?  Mail naar info@tinker-bell.nl

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl