Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang
 
photo.jpg

Zonnestraaltjes

Een heerlijke warme en gezellige kerst,

bergen geluk voor het nieuwe jaar,

De eerste berg geluk hebben we al binnen,

want we hebben elkaar ❤️

Het is weer een drukke, maar heel gezellige periode geweest! We hebben weer mooie knutsels gemaakt voor de thema's. Voor het thema verkeer/vervoer maakten we een mooie auto, boot of vliegtuig en kregen we allemaal een eigen OV-chipkaart! 🚃✈️

Sint & Piet waren natuurlijk ook weer in het land. We hebben hele mooie pietenmutsen en mijters getekend en geverfd. Wat kan iedereen dat toch al goed! We hebben heerlijk gesmuld van de kruidnootjes mmmm. Ook kregen we van de Sint nog een heel mooi cadeau: een stuur van vtech. Een mooie aanwinst voor de groep!

Nu met de gezellige dagen hebben we het lokaal weer mooi versierd met een mooie kerstboom en lampjes. Kleine groene mistle"toes" en hele mooie sterren met glitters  maken het nóg gezelliger.

We hebben helaas afscheid genomen van Evora, Jace en Saar. Evora is over naar de Dribbels! Die kletst daar de oren van juf Ria en Truus 😉 Jace is verhuisd en speelt nu bij andere kindjes. Saar speelt ook bij andere kindjes en start later op een peuterspeelzaal. We gaan jullie missen lieverds!

Er zijn gelukkig ook flink wat kindjes bij gekomen, wat leuk! Lieve Mia, Adem, Maeve, Jolien en Vinz, welkom en veel plezier bij de Zonnestraaltjes! 

Jolien komt van de Disneybabies en ze doet het zo goed! We vinden het heel gezellig dat ze bij de Zonnestraaltjes is gekomen 😊

Mia en Maeve waren al heel snel gewend en gaan heerlijk hun gang. 

Vinz is een heel lief klein mannetje en hij is altijd heel vrolijk. Zelfs toen hij in het ziekenhuis lag, had hij een lach van oor tot oor. Gelukkig is Vinz nu weer thuis en kunnen we snel weer met hem knuffelen 💕

Adem vindt het nog best spannend allemaal, maar hij doet het elke dag weer wat beter. Knuffelen met de juf en de schommel vindt hij het allerfijnste! 

Wisten jullie dit al?

☀️Heel veel kindjes hebben grote sprongen gemaakt. Zo kan Emilia al heel goed zitten, kunnen Abigail, Elisa, Jack en Lewis zichzelf optrekken aan alles en kunnen Isabelle en Maud lopen! Maeve is er ook heel dicht bij om te gaan lopen!

☀️Jaro, Maud en Mia gaan steeds meer kletsen, nog even en dan kunnen we een heel gesprek met ze voeren 😉

☀️Jack is ook heel erg aan het kletsen, maar hij heeft zijn eigen taaltje ontwikkelt hihi.

☀️Elisa zegt zodra er iemand de deur uit gaat heel schattig "bye".

☀️Er zijn ook een heleboel kindjes een jaar geworden. We hebben feestjes van Elisa, Lewis, Adem, Abigail en Jolien gevierd! Gefeliciteerd lieverds 🎈

☀️Jaro is onze grootste jongen. Hij sleept de kussens, het keukentje en het poppenbedje altijd door heel het lokaal. Hij is een echte rommelmaker. 

☀️Mia wordt grote zus! In april verwacht ze een klein broertje 👶🏻 

☀️Faylie wordt heel vrolijk van bellenblaas en kan niet tegen kietelen. De juffies weten daar wel raad mee 😉

☀️Maeve roept tegen iedereen "hallo!" en brabbelt verder in d'r eigen taaltje.

☀️Lewis heeft 's ochtends geen tijd om papa gedag te zeggen, hij is heel snel al veel te druk met spelen!

☀️Met Maud kan je lekker gek doen, ze doet je gewoon na als je gekke bekken trekt! Ook kan ze al heel goed dingetjes aanwijzen in de boekjes als je er naar vraagt.

☀️Isabelle kan zo hard lachen, daar schiet iedereen van in de lach!

☀️Abigail houdt zo van dansen, elke keer als er een liedje afspeelt, schudt ze die heupjes 💃🏼

☀️Emilia vindt speeltjes met lampjes en geluidjes echt geweldig, daar wordt ze helemaal wild van 😉

☀️Jolien is een onwijs goede eter, klein dat ze is, ze kan eten als een volwassene!

Lieve papa's/mama's/opa's/oma's, wij wensen jullie een fijne jaarwisseling en al het goeds toe in 2019! 🍾✨

Liefs, Marieke en Eline 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl