unnamed.png

Dribbels

Lieve ouders,
Deze 3 maanden zijn weer voorbij gevlogen! Het is tijd voor een update.

We begonnen april met een picknick, gezellig met z’n allen fruit eten op een kleedje. Voor een aantal Dribbels was dit best een uitdaging ;). Een goede en gezellige manier om stilzitten en wachten te leren. Ook hielpen de Dribbels met opruimen, het gevallen fruit ging allemaal in de prullenbak (of in hun mond ;)). Zo fijn al die hulpjes! 
Toen stond Pasen voor de deur. Alle kindjes schilderde als echte kunstenaars een eitje, om ze vervolgens lekker op te eten. En bij Pasen hoort natuurlijk ook een Paaslunch! De Dribbels smulde van de wraps en de verse broodjes :).
We hebben natuurlijk ook feest gevierd in April. Juf Leah was jarig en wat is ze verwend door alle kindjes, super lief! Dat was niet het enige feestje, ook onze lieve, slimme meid Liënna was jarig. Twee jaar alweer, jeetje wat gaat dat hard!
Ook hebben de Dribbels een diploma gekregen voor de Koningsspelen, buiten op het pleintje hebben de kinderen een heel parcours afgelegd!
In april hebben we het hele lokaal onder handen genomen. Na een aantal spinazie gerechtjes(en gevechtjes ;)) was dit wel nodig…
Als we terugkijken naar april denken we; Ach wat waren ze nog klein!


In mei begonnen we met het nieuwe thema “Muziek”, hiervoor hebben de Dribbels mooie gitaren en muzieknoten geknutseld. Ook hebben we samen veel liedjes gezongen en muziek gemaakt met de instrumenten. De gitaar was favoriet, daar kwam het meeste geluid uit ;)!
Moederdag moet natuurlijk groot gevierd worden en de Dribbels hebben alles uit de kast getrokken om hun mama in het zonnetje te zetten. De knutsels zijn super leuk geworden!
Het zonnetje ging flink schijnen in mei en op sommige dagen waren de jasjes zelfs niet nodig! Heerlijk buiten rennen en vliegen, dat vinden de Dribbels het allerleukste.
Bij lekker weer hoort natuurlijk ook wandelen. We hebben dan ook flink wat afgewandeld en we hebben veel ontdekt in de natuur. Van mooie bloemen, tot babyeendjes en grote vogels.
Volgens onze poppenmoeders konden de poppen wel een bad gebruiken… Dus, badje uit de kast en wassen maar! Wat worden de poppen goed verzorgd door de Dribbels zeg!
Ook in mei hebben we feest gevierd. Dit keer voor Rosalia, zij is twee jaar geworden! Hoera!

En toen was het alweer juni… We begonnen juni met een feestje. Onze grote vriend Lio is 2 jaar geworden en dat moet natuurlijk gevierd worden!
Nadat de mama’s in het zonnetje waren gezet, was het nu tijd voor alle papa’s. De Dribbels zijn druk bezig geweest met de knutsels voor Vaderdag.
Tijd voor waterpret! De zon ging flink schijnen in juni en het werd erg warm. Het pleintje stond vol met badjes en watersproeiers. Dus, zwemkleding aan en spetteren maar! Wat een lol hebben de Dribbels gehad zeg! 

Dit was het alweer voor deze maanden. Op naar de volgende waarbij we helaas afscheid gaan nemen van veel kindjes. Wat gaan we ze missen zeg! Ook gaan wij veel nieuwe kindjes verwelkomen!
 

 

 

 

 

 

 

 


Wist je dat;

* Bowie sinds kort een staartje heeft waar ze super trots op is? Onze kletskous gaat bijna naar de peuters… We gaan haar knuffels en gezelligheid heel erg missen!

 

* Nina al zo’n grote meid is dat ze zonder speentje slaapt? Dit doet ze super goed en wij zijn dan ook onwijs trots op haar!

 

* Fynn hele grote stappen heeft gemaakt in zijn ontwikkeling? Hij is veel aan het kletsen en is iedereen zijn vriend. Gezellig ventje!

 

* Liënna hele verhalen kan vertellen? Zij is de allerbeste hulpjuf en zorgt voor alle kindjes. Ook de poppen komen niks tekort!


*  Xess al goed aan het kletsen is? Hij verbaast ons elke keer weer met wat hij al allemaal kan! Hij kan zich de hele dag vermaken met een bal, en de bal uit het raam gooien is natuurlijk het allerleukste ;) Boefje!

 

* Noé al helemaal klaar is voor de peuters? Ze is zo’n grote meid geworden en we zijn super trots op haar. We gaan haar enorm missen!

 

* James onze creatieveling is? Als hij een potlood gevonden heeft, zijn alle muren omgetoverd naar prachtige kunstwerken. Ook heeft hij samen met zijn vriendjes Xess en Fynn de allergrootste lol.

 

* Tirza ons slimmerikje van de groep is? Ze maakt grote stappen en ontwikkelt zich super snel! We zijn heel erg trots op haar. Waar is dat kleine meisje gebleven?…

 

* Lio de grootste knuffelkont van de groep is? Het liefst zit hij de hele dag op schoot. En ook hij gaat nu lekker kletsen en kan zich goed duidelijk maken.

 

* Beau pas net bij ons op de groep zit? Hij doet het super goed en kan zelfs al lopen. Beau is super gezellig! Een aanwinst voor de groep.

 

* Jaxx heel goed zelf kan spelen? Met de diertjes of de auto’s kan hij zich uren vermaken. Met de kinderwagen racet hij het hele lokaal door!

 

* Eva een paar gebaren kan? Super knap van haar! Eva is een lief en schattig meisje, maar kan ook goed voor zichzelf opkomen. Dit moet ook wel met al die jongens die achter haar aanzitten ;).

 

* Rosalia nog steeds de grootste clown van de groep is? Ze weet ons elke keer weer aan het lachen te maken. Ze is erg lief en behulpzaam! Het liefst praat ze de hele dag over haar zusje Reyna.

 

* Maeve al super goed kan praten? Ze helpt ons altijd met opruimen en is helemaal klaargestoomd voor de peuters! We gaan haar missen!

 

* Zev onze charmeur van de groep is? Praten is zijn hobby en hij wordt er ook steeds beter in! Erg gezellig :).

 

* Finn geen seconde stil is? Hij kletst en zingt er op los! Het liefst speelt hij met de diertjes en de treinbaan.

 

* Holly ons lachebekje van de groep is? Ze kan goed optrekken met alle kindjes! Ook heeft ze super snel leren lopen.

 

 

Tot de volgende update!

Liefs: Marjan, Leah en Nina

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl