unnamed.png

Dribbels

 

Hallo lieve ouders, daar zijn wij weer met een update!

Het nieuwe jaar begonnen wij alweer met veel plezier, even bijkomen van de drukke, maar gezellige dagen. Het was super koud buiten maar heerlijk weer voor een frisse neus! We gingen daarom ook vaak wandelen. De kinderen lekker warm verpakt en de juffies konden zo alle oliebollen eraf wandelen ;)

In het nieuwe jaar mochten wij meteen een nieuw kindje verwelkomen, welkom Emma! En natuurlijk ook welkom voor onze nieuwe dribbel juf, Mireille. Voor het nieuwe thema “winter” hebben de kinderen hun eigen muts geknutseld! Wat een leuk resultaat was dat en wat goed om te zien hoe sommige kinderen al zo netjes binnen de lijntjes konden verven!!!

En dan waren ook nog eens de voorleesdagen aangebroken, wat een gezellgheid! Veel opa’s, oma’s en tante’s kwamen bij ons voorlezen. Dat vonden de kinderen en wij super leuk!

En dat was alweer de 1e nieuwe maand van het jaar.. wat gaat dat toch weer snel. In Februari gingen we meteen door met knutselen.. zo plakten wij de hele tafel vol met papier en mochten de kinderen verven waar ze wilde, waarmee ze wilde en welke kleur ze wilde! De kinderen gingen helemaal los en sommige waren er dan ook niet vies van om de verf stiekem te proeven;). En dan denken we dat de verf activiteit het leukste is maar nee hoor... handen wassen daarna.. dat was pas feest! Zeep en spetters overal! En ook kregen wij zo een poetseurt haha.

Ook was het feestjes tijd, zo was juf Jessy jarig en hebben we een afscheidsfeestje gevierd van Fynn en van Nina, zij gaan alweer naar de peuters! Dat waren veel liedjes en traktaties dus. Vervolgens brak het thema “kleuren, tellen en vormen” aan. Een super leuk thema! Zo hadden wij de borden op de muur beplakt met allemaal cijfers en kleuren en daar hebben wij veel met de kinderen gezeten en alles benoemd! Zo leuk om te zien dat ze er zo snel van leren. Verder hebben wij deze koude dagen natuurlijk heeeeel veeel geknuffeld!

Maart begonnen wij weer gezellig met een nieuw kindje op de groep! Welkom lieve Reyna. Waar er een nieuw kindje komt, gaat een ander kindje alweer naar de peuters en dit keer was het zo ver voor James! Weer mochten wij dus een feestje vieren, gelukkig iets waar de kinderen goed in zijn.. liedjes zingen en muziek maken;) we mochten niet zo boffen met weer helaas.. dat waren dus vele dagen binnen zitten, dat was voor de kinderen en voor ons soms best wel even een uitdaging maar gelukkig ware jullie al snel blij met dansfeestjes, de kruiptunnel, bouwen met de blokken en met kleien! Het kleien was nog niet voor iedereen weggelegd, de ene maakte allemaal slangetjes of balletjes en de ander was meer geinteresseerd in de kleur en de smaak daarvan :) klimmen en klauteren stond deze periode ook wel centraal en wat een stappen hebben jullie gemaakt! Zelf aan tafel en zelf van tafel klimmen, over het klimrek lopen/kruipen en zelfs rennen! Eindelijk ging het zonnetje af en toe schijnen! Tijdens het wandelen zagen we baby eendjes en super mooie bloementjes en konden we weer wat langer buiten op het plei blijven! Dat het zonnetje lang mag blijven schijnen! Ook gaan wij nu nog de laatste maand heel veel knuffelen met juf Leah want zij zal eind april ons verlaten voor een nieuwe uitdaging! Ik (Leah) wil jullie via deze weg alvast bedanken voor het vertrouwen en de super leuke tijd. Ik heb onwijs genoten!

Tot over 3 maanden!

Liefs: Mireille, Jessy en Leah

wisten jullie trouwens dat?:

Tirza echt enorm is gaan kletsen! Elke week nieuwe woorden en hebben wij hele gesprekken met haar. Ook is zij super creatief en is het liefste heel de dag aan het verven, kleien of tekenen.
Holly een enorm boefje is, ze vindt het supe leuk om boekjes te lezen en dan natuurlijk het liefste heel de dag gezellig op schoot!
beau motorisch echt heel sterk is! Hij rent het hele lokaal door en zit heel de dag te stunten.
Molly mega gegroeid is! Zo gaat ze ondertussen al overal aan staan en kan je lekker met Molly kletsen.
Mees echt de clown van de groep is! Zo maakt hij altijd grapjes aan tafel en laat hij de juffies vaak lachen ;)
Ted heel erg van muziek maken houd, hoe harder hoe beter! De trommel en de piano zijn zijn favoriet. Hij kan hier dan ook zo de hele dag mee spelen.
Zayn al zo’n grote jongen is dat hij zo makkelijk binnen komt en meteen gaat spelen! Ook is hij erg gezellig en speelt hij graag met andere kinderen.
Jaimy een klein ondeugend knuffelkontje is! Ook gaat ze steeds meer kletsen en lacht ze nog steeds heel de dag door.
Emma onze kleine muzikant is, ze zingt en danst de hele dag door en het is daardoor nooit een saaie dag!
Ocean een klein papegaaitje is! Alles zegt hij na en ook kan hij knuffelen als de beste!
Maeve een druktemaker is! Geen hoek te krap, geen bank te hoog en geen obstakels te groot..
Kai in een enorme korte tijd van staan naar lopen is gegaan! Ook is hj een echte charmeur, iedereen krijgt de liefste lach van hem.
Rohil al bijna kan lopen! Ook laat hij iedereen smelten met zijn lieve lach.
Liv altijd vrolijk is! Ze speelt zo lief de hele dag door en als je haar alleen al even aankijkt begint ze te lachen.
Reyna ons kleinste nieuwe knuffelkontje is! Ze is nog aan het wennen bij ons op de groep maar doet het al zo goed.. ook kan ze mega ondeugend lachen.
 

orig_collega-gezocht_600ea.jpg

Kom werken bij Tinker Bell!

Wil jij de BBL-Opleiding gaan doen? Ben je nog aan het studeren en zoek je een leuke stage of zoek je een leuke baan in de kinderopvang? 

 

Ben je gek op kinderen? Zoek je een plek waar jouw mening ook mee telt?  Waar je meedenkt in het vormen van het beleid? Waar eigen initiatief wordt gestimuleerd en waar jij je eigen ideeën ook kwijt kan?  

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

Wij zoeken pedagogisch medewerkers, stagiaires, BBL-studenten die enthousiast zijn en graag werken met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.  

 

Enthousiast geworden?  Mail naar info@tinker-bell.nl

 

 

 

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl