unnamed.png

Dribbels

 

Hallo lieve ouders, hier zijn we weer met het nieuwe groepsnieuws van de laatste 3 maanden van 2022:

In Oktober hadden wij het thema verkeer! Hiervoor hebben wij super leuke autootjes geknutseld in allerlei leuke kleuren. Ook zijn we zelf lekker in de weer geweest om met auto’s te spelen & hadden we leuke plaatjes op de kast met verschillende voertuigen. De kinderen vonden het super leuk om alles te benoemen. Ook als we buiten speelde of gingen wandelen zwaaide we naar de auto’s & fietsers en keken we naar de overvliegende vliegtuigen. Dit thema sloten wij af met een schattig rijbewijsje voor de kinderen :)
We hadden ook weer leuke feestjes want Fynn & James zijn alweer 2 jaar geworden! Zij zijn hard opweg om naar de peutergroepen over te “vliegen”. Grote/stoere jongens worden het :) Deze maand hebben we ook een nieuw kindje erbij gekregen: Welkom lieve Maeve!♥

Om in het thema verkeer te blijven: we “vliegen” over naar november. Deze maand stond natuurlijk in het teken van Sinterklaas waarin wij niet alleen Sinterklaas knutsels hebben gemaakt, maar ook heerlijke kruidnootjes hebben gebakken! Uiteraard konden de kinderen het niet laten om af en toe van het deeg te snoepen :)
Vol vreugde kwamen de kinderen ook vertellen wat zij thuis in hun schoentjes hadden gekregen. Wat genieten wij ervan om naar hun verhalen te luisteren! Op de groep hebben wij een leuk klimtoestel gekregen die goed van pas kwam tijdens de pietengym want klimmen en klauteren is toch wel het aller leukste wat er is! We hebben ook een leuk feestje gevierd voor Nina, die ook alweer 2 jaar is geworden! Wat gaat de tijd toch snel. Daarover gesproken, helaas hebben we ook afscheid moeten nemen van Jaxx, Eva & Finn. Deze knappe/grote kanjers zijn helemaal klaar voor de peutergroepen. Veel plezier, we gaan jullie missen! :(
Gelukkig hebben we wel weer 3 nieuwe aanwinsten terug gekregen: Welkom lieve Kai, Pranav & Zayn!♥

Toen brak december alweer aan, een mega gezellige maand! Op 5 december hebben we heerlijke taaitaai poppen versierd & had Sinterklaas een kado voor de groep achter gelaten. We hebben een leuke sensomotorische golf gekregen. De kinderen spelen er enorm graag mee!
Sinterklaas is weer naar Spanje & kerst staat voor de deur. We hebben het lokaal omgetoverd in een gezellig kerstlokaal. Overal hingen gezellige lichtjes & de kerstboom hebben we opgetuigd.
Buiten werd het ook langer&sneller donker waardoor we heerlijk in de ochtend en namiddag in een sfeervol lokaal zaten met gezellige kerstliedjes op! Ook hebben we genoten van de heerlijke kerstlunch die bestond uit alleen maar lekkere dingen. Toch even anders dan anders en één en al gezelligheid! :)
Ook deze maand moesten wij weer een paar keer afscheid nemen. De tijd van Xess & Zev zit erop bij ons & zijn overgegaan naar de peutergroepen. Gelukkig waren ze daar ook helemaal klaar voor. Veel plezier kanjers!! Ook Pranav zijn tijd zat erop & moeten we gaan missen. Veel plezier op je nieuwe opvang! Maar daarintegen kwamen er twee nieuwe blije gezichtjes bij op de groep: Welkom lieve Emma & Zehra!♥

Helaas zijn we nog niet klaar met afscheid nemen deze maand.. De laatste dag van juf Nina is aangebroken :( Zij gaat verhuizen & dus ook Tinkerbell verlaten na 3 jaar! Alle kinderen (en ook de collega’s) waren gek op haar. We zijn haar super dankbaar voor de goede tijden & wensen haar alle geluk en succes toe voor in de toekomst!!♥

Toen brak het einde van het jaar aan, we hebben lekker gesmikkeld van oliebollen, jammie!! En daarmee komt ook een einde aan deze afgelopen 3 maanden.
Wij wensen jullie allen een heel gelukkig 2023 toe met veel vreugde van deze lieve schatjes want ..

Wisten jullie trouwens dat? :
* Ted het liefste de hele dag bij de juffen in de buurt is? Als je hem aankijkt begint hij al te glimlachen!
* Zayn nog maar net bij de Dribbels zit, maar dat hij het super goed doet? Af en toe heeft hij het nog lastig maar dat gaat steeds beter!
* Holly stiekem al heel goed kan praten, maar zich liever stil houdt?
* Jaimy ons vrolijke, blije ei is? Geen dag dat ze niet lacht! Sinds kort loopt ze als een speer door het lokaal.
* Pranav helaas maar heel kort bij ons heeft gezeten? We gaan hem heel erg missen!
* Tirza het erg leuk vind om te verven en te knutselen? Ze maakt altijd de mooiste creaties!
* Ocean steeds meer woordjes gaat zeggen? Zijn favoriete woordje is sinds kort: “Nee”
* Maeve ons vrolijke clowntje is? Ze maakt ons altijd aan het lachen!
* Kai steeds meer gaat staan? Nog even en hij loopt het lokaal door!
* Fynn onze kleine charmeur is? Als hij naar je lacht, smelt je hart!
* James het liefste met de diertjes speelt? Hij kan ze allemaal opnoemen, zo knap!
* Molly sinds kort kan staan? Ze trekt zich overal aan op.
* Nina heel veel liedjes kent? Ze kan ze allemaal meezingen, super knap van haar!
* Beau ons boefje is? Hij is lekker ondeugend en als je dan naar hem kijkt heeft hij een lach van oor tot oor.
* Mees de beste knuffels kan geven? Hij is een echte knuffelkont!

Liefs: Leah, Nina & Jessy

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl