Kinderdagverblijf Zoetermeer - Tinker Bell - Kinderopvang

Pedagogisch beleidsmedewerker/coach

Angela pedagogisch.jpg

Beste ouders,

m.i.v. 1 januari 2019 is voor elk kinderdagverblijf een deeltijdfunctie  pedagogisch beleidsmedewerker/coach benodigd ter ondersteuning van de groepen.

Wij willen jullie langs deze weg meedelen dat Angela van Uden deze functie bij ons gaat vervullen naast haar huidige administratieve werkzaamheden. Dit houd dus in dat zij zich meer met het pedagogisch begeleidings-aspect bezig gaat houden.

Zij is op dit moment druk bezig haar huidige MBO opleiding uit te breiden met een HBO opleiding pedagogisch beleidsmedewerker/coach.

Wij wensen Angela veel succes met het behalen van deze cursus.

Directie Tinker Bell Kinderdagverblijven

Chantal en Dave

Gebruik Stint

Beste ouders,

 

Ongetwijfeld heeft u het vreselijke nieuws over het ongeluk in Oss vanmorgen, waarbij 4 kinderen om het leven zijn gekomen, gehoord of gelezen in de media. Als directie van Tinker Bell willen wij uitspreken dat onze gedachten uitgaan naar de ouders en andere gezinsleden van deze kinderen en dat we hen veel kracht en sterkte wensen met dit enorme verlies!

 

Ook bij Tinkerbell maken wij gebruik van een Stint. Wij hebben veiligheid voor uw kind(eren) altijd voorop staan en zullen daar altijd naar handelen. Daarom hebben we besloten om voor nu geen gebruik te maken van onze Stint totdat duidelijk is wat de oorzaak van het ongeluk is geweest.

 

 

Fotograaf bij Tinker Bell

22089091_1298198030309658_2818449942340103682_n.jpg

 

De fotograaf komt op 15 en 17 november a.s. weer bij Tinker Bell. 

Volledige informatie zoals data en tijden kunt u op de groep van uw kleine bekijken.

 

 

1   |   2      »      

Tinker Bell Kinderdagverblijven B.V.
Schoolstraat 38
2712 VC Zoetermeer
079-3167555
info@tinker-bell.nl